Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana poate te paste o viroza ca e sezonul lor.Si eu am o stare ciudata odata sunt racita odata sunt sanatoasa.Nici eu nu mai stiu.
A propos de ce zicea Sim si Roandre cred ca ar trebui sa te pregatesti sa preiei stafeta .

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna,
Ioana, din cate am inteles citind din urma si tu ai facut IA la dr. Matei+Mihalache? eu am facut IA cu ele la o saptamana dupa tine. am gasit (prea tarziu pt mine)rascolind prin arhiva un subiect care se numeste "Ce a mai ramas din mitul Matei si Mihalache", unde fetele faceau "dezvaluri" ingrozitoare despre cele doua. mie una mi s-a facut parul maciuca. eu sunt in Z17 dupa inseminare si se pare ca vin rushii (mai precis se chinuie sa vina cu niste pete portocalii-crem de ieri incepand). voiam sa te intreb daca tu ai incredere in cele doua si daca cunosti sa fi avut vreo reusita pana acum, ca mie una mi s-a cam clatinat increderea in ele desi le simpatizam f. mult. si inca ceva, ai avut cumva dupa IA dureri ingrozitoare, ca eu m-am tavalit in pat de durere? scuze ca am scris asa mult. bafta in continuare!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Andriushca da si eu am avut dureri doua zile la rand dupa inseminare ingrozitoare. Dar simteam durerile in partea stanga, unde a fost ovulatia si pentru ca am avut doi foliculi mari de 29 si 27, ma gandeam ca e din cauza ca se sparg. A treia zi m-a mai lasat durerea de ovar si m-a luat cea de spate, am avut si am in continuare dureri de mijloc, de nu stiu ce sa mai cred. Acum sunt in z7 si am in continuare dureri de spate, parca la rinichi, sper sa nu fi facut vreo infectie de la inseminara aceea, ca am auzit ca se poate intampla si asa ceva, daca nu e bine preparata sperma. Merg la toaleta din ce in ce mai des si durerea de spate nu cedeaza. Cat despre cele doua dr. nu am auzit personal, sa aiba multe succese, doar mi-a recomandat-o dr. T. pe Matei si cum inca nu lucreaza impreuna, pentru ca inca nu au toata apartura necesara la cabinetul dr.T, m-a trimis la CFR2. Matei va lucra cu dr. T si deaceea am ajuns sa fac inseminari cu dr. Mihalache, pe care nu am cunoscut-o inainte . Nu stiu ce sa cred despre acest cuplu, dar eu a doua inseminare cu ele nu mai fac, pentru ca prea m-a durut. Macar sa fi fost cu succes, ca as fi suportat cu placere tot acest chin, insa mi-e teama sa nu fi patit ceva. Mult noroc i-ti doresc tie acum, sa dea Domnul sa fie cu ochisori si sa nu mai ai nevoie de acest "mit". Petele acelea nu inseamna neaparat rushi, pot fi si de la implantare, asa ca mult noroc i-ti doresc!!
Asi multumesc iubita de urari, tare mult as vrea sa le urmez, dar daca nu se intampla, ce sa fac, mai astept, poate..poate va rasari soarele candva si la noi!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ioana, si eu am ajuns la Matei tot prin dr. T a carui pacienta eram atunci si la dr. Mihalache prin dr. Matei. (nu o stiam dinainte). eu cred ca durerile mele au fost in mica parte de la spargerea unicului folicul pe care l-am avut. inrest nu stiu de la ce sa fi fost ca aveam niste crampe, contractii in toata burtica si astea sigur nu erau de la ovulatie. eu azi am facut bhcg sa ma linistesc odata. am facut si 2 teste de urina-negative. dar pt ca am auzit ca nu sunt bune de nimic si trag sperante ca n-au fost testele bune, m-am hotarat sa fac si analiza sangelui:)
te pup si succes!

andreea

Mergi la inceput

Andriushca multa bafta i-ti doresc, sa-ti iasa valoarea la beta HCG mare, mare si sa fie cu ochisori! Tu ai auzit de procedura GIFT??? Eu am auzit ca e ceva intre inseminari si FIV, adica i-ti introduce ovulul si sperma direct in trompa si-i lasa sa se intalneasca singuri. Am auzit ca sunt sanse de reusita mult mai mari, de peste 50% si ca se va practica si in Romania in curand (sau se practica deja...). Aceasta procedura e buna pentru cele care avem doar o trompita buna, pentru ca nu mai conteaza pe care ovar ai ovulatie, pentru ca prin punctie ti se scot ovulele si se introduc in trompa buna. Ar fi o chestie buna nu??? Tu ce stii despre GIFT ???

Mergi la inceput

Buna la toata lumea!
draga Ioana, multumesc pt incurajari. nu mai astept rezultatul bhcg pt ca nu mai are niciun rost: la mine Z1 sau poate Z3, nici nu mai stiu, de cand cu petele acelea? ce sa iau in considerare, Z1 cu primele pete sau Z1 cu rosu? nici ovulatia nu mai stiu sa o calculez... sunt tare trista. am 32 de ani si timpul trece...m-am hotarat sa fac pauza pana in ianuarie ca nu mai pot. si nici nu stiu catre ce doctor sa ma mai indrept.scuze, am o zi proasta...
cat despre GIFT, am auzit, dar nu stiam exact care e procedura, vad ca tu stii mai multe.
eu nu am facut nici laparo, nici hsg, deci nu stiu care e starea trompelor mele, iar IA am facut-o "la noroc". intentionez din ianuarie sa fac o laparo dar nu mai stiu la ce dr sa ma mai duc. intial am fost la dr. T dar mi s-a parut cam distrat. in perioada mea era tot timpul plecat in strainatate si asta am patit-o 2 luni la rand. si luna asta am inteles ca pleaca iar, deci tot asa.
pe urma am trecut la M&M si am crezut ca am prins pe DD de un picior, dar m-am inselat si cu ele.
scuze ca am scris asa mult, m-am descarcat si eu.
te rog, daca afli mai multe despre GIFT sa-mi spui si mie. am inteles ca dr. T + Matei vor face IA ?
te pup si succes!

andreea

Mergi la inceput

Buna mamici dragi!!!
Andriushca i-mi pare rau pentru nereusia acestei IA, dar sa stii ca nu e timpul pierdut si foarte putine fete reusesc din prima. De dr.T. ce sa spun si mie mi se pare uneori prea expeditiv, dar am pus acest lucru pe seama faptului ca are foarte multe paciente si oricum e un medic foarte bun. Parerea mea e ca ar trebui sa faci o HSG ( desi dr.T nu recomanda), sau direct o laparo cu dr. T, ca sa stii cum stai cu trompele. Cat despre GIFT, sa stii ca ma documentez in continuare si o sa te anunt cand aflu unde se face si la noi. Am citit si de ZIFT, care e putin mai complex, dar cu sanse de 65% de reusita. Eu ce sa mai spun ca am 33 de ani si sunt la fel de innebunita de ideea ca trece timpul si bebe nu vine. Dar eu sper sa nu ma las doborata de ideea asta in continuare si ca voi fi mereu optimista!!! Te-am trecut in listuta la oaspeti daca i-ti place la noi si ai sa vezi ca aici toate mamicile si viitoarele mamici sunt foarte dragute si primitoare. Te si nu-ti pierde speranta!!

Mergi la inceput

Ioana, multumesc ca m-ai trecut la oaspeti, in listuta!
Eu mai scriu si la spirante peste 20, rar, ce-i drept. Mai mult va citesc, plang si ma bucur cu fiecare din voi. In curand o sa trec la aspirante peste 35! Dar parca nu mai am putere in ultimul timp. As vrea sa ma detasez de DC, sa uit de teste, monitorizari, numarat zile, temperaturi, asteptari, sperante, parca doare altfel de fiecare data, parca n-a fost asa luna trecuta, parca am un simptom..., intrebari ... etc... cunosti... te pup!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Andreea bine ai venit la noi! Citind cele scrise de tine mai ca mi-am amintit ce gandeam acum vreo 7-8 luni: nu intelegeam ce se intampla cu mine... reusisem sa dau nastere unui copil fara niciun fel de interventie in aparitia lui (mai exact a ei), nu ma stiam suferind de ceva special (in afara unei rani pe col) si totusi mai bine de 2 ani de incercari ramaneau fara rezultat. Nici acum nu stiu daca acea rana a fost cauza ori alt lucru pe care eu nu mi-l pot explica, dar la 2 luni de la cauterizare deja puiul asteptat isi gasise drum catre noi. In orice caz, eu eram hotarata sa trec la inseminari numai dupa ce voi face cateva investigatii, din fericire n-a fost cazul si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta!
Fii binevenita intre noi si daca sunt lucruri care te pot ajuta, vei vedea ca sunt mamici care cu drag iti vor povesti din cele traite de ele. In orice caz insa, despre DC eu am invatat un lucru: aici vii cand simti ca vrei sa intalnesti oameni care sa-ti cunoasca starile prin care treci si cu care sa impartasesti bucuria sau dezamagirea care te incearca. Si eu am avut nevoie uneori de pauza de DC si nu e un lucru rau, pentru ca puterea trebuie intai sa o cauti in tine si apoi s-o intaresti prin cele spuse de ceilalti. Iti doresc sa treci cat mai repede din lista oaspetilor in cea a mamicilor!

Ioana imi pare rau ca persista durerile. Asta mi se pare cam ciudat, mai ales la modul in care spui ca se manifesta. Poate n-ar fi rau sa discuti cu dr.T si sa vezi ce parere are. Multa sanatate iti doresc ...a, si sa nu uit: mult succes maine!

O seara placuta va doresc!

Simona 27+ si Ruxi

Mergi la inceput

Buna mamici dragi!! Ce faceti de nu mai dati nici un semn de viata?? Mi-e dor de voi toate: Sim, Asi, Mariana_1976, Roandre, Cornelia_Laura, Elyanne, Paxela, Gio....
Iulia_P. mai ai putin iubita, cum te simti???
Andriushca poate e o idee buna sa te detasezi de D.C., sau poate nu! Si eu am simti de multe ori nevoia sa lipsesc de pe forum, crezand ca i-mi va face bine, dar nu a fost deloc asa. I-ti spun din proprie experienta ca te vei simti mai bine descarcandu-ti sufletul, decat inchizandu-te in tine. Mi-a fost mai bine si am trecut mai usor peste orice esec, cand am povestit fetelor problemele mele. Ele au stiut mereu sa ma incurajeze si sa ma ajute sa o iau de la capat. Asa ca i-ti doresc sa faci cum simti tu ca e mai bine pentru tine!!

P.S. Fetelor eu am maine o intalnire importanta, de fapt o programare la un prof. univesitar, impreuna cu sotul si abia astept sa vad o alta opinie asupra "cazului nostru". Sa-mi tineti pumnii sa vin cu vesti optimiste!! Va pup cu drag!

Ioana

Mergi la inceput