Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!
Am iesit din cursa luna asta, pentru ca z29 s-a transformat in z1, dar nu sunt trista, eram pregatita si pentru asa ceva! O luam de la capat cu analizele, insa pentru sot de data asta si o sa vedem ce e de facut in acest sens!! Va pup si va urez o noapte linistita!!
roandre spune:
Uffff Ioana, am sperat pana in ultima clipa! Totusi trebuie sa ramai insarcinata pana nasc eu si Sim...trebuie sa preiei stafeta!
Acd2you, felictari mamico!
Utile pt burtici, viitoare mamici
roandre spune:
Repede sa nu treaca ziua....LA MULTI ANI Paxela, multa fericire alaturi de cei 3 baieti ai tai si o nastere super usoara!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Ioanatugs spune:
Roandre multumesc mult pentru tot, ar fi frumos sa fie asa cum i-mi urezi!! Poate se va indura Doamne Doamne de mine si-mi va darui si mie un bebelus candva!! Oricum voi lupta pentru el cati ani va fi nevoie, nu mi-am propus un termen limita, cat voi fi in stare sa sper!! Te pup cu drag!
Paxela LA MULTI ANI FEICITI!!
mariana_1976 spune:
Nu am mai intrat pe DC de vreo 3 sapt fiindca tatal meu nu a fost bine, iar mama a trebuit sa se intoarca in Romania cu aproape o luna mai devreme decit stabilisem.La serviciu nu am avut cum sa nu ne ducem eu sau sotul, asa ca Markus de 8 luni a ramas cu o prietena a mea aflata in concediu de maternitate care l-a ingrijit la ea acasa desi are un bebe de 9 sapt.
Astazi e prima zi cind citesc din nou pe DC, desi m-am gindit mereu la voi toate.
Ioana sa nu va lasati nici o clipa si o sa vedeti ca perseverenta e cheia succesului!Din cite am citit, tratamentele naturiste ar ajuta la imbunatatirea spermogramei.Stii la ce ma gindesc?(sper sa nu zic o mare prostie).Or exista oare in tara de unde este sotul tau niste tratamente naturiste pentru fertilitatea masculina?Cum ti-a mai spus, eu am mare incredere ca veti reusi.
Simona de multe ori am citit ca doctorii romani sperie pacientii cu prostii,dar nu stiu din ce motive!Bine ca nu sunt eu acolo ca ti-o luam la 3 pazeste pe cea care a indraznit sa te ingrijoreze in felul asta.
Paxela, la multi ani si tot ce iti doresti!
Cornelia sper ca in curind toate problemele voastre si ale micutului Eric vor disparea!
Ruxi, Carrie felicitari multe multe de tot pentru sarcina, desi cu intirziere, dar din inima!
Mariana 21+
mama de Monica, Matei si Markus
Ioanatugs spune:
Mariana_1976 i-mi pare tare rau ca tatal tau nu s-a simtit bine si ca mama ta a fost nevoita sa plece asa de repede! Sper ca acum e bine tatal tau si ca mama ta a ajuns cu bine in Romania! Multa sanatate din partea mea, pentru amandoi parintii tai!! Multumesc ca te gandesti ca deobicei la mine si ca-mi dai mereu speranta!! Asteptam acum un medicament de la o sora de-a sotului meu, care e in Belgia si care e medic. La noi inca nu prea exista medicamente pentru oligospermie, adica exista dar nu sunt foarte eficiente. Am auzit ca s-au inventat unele foarte bune, dar care la noi inca nu au aparut si speram sa ni le procuram din Belgia. Cat despre cele naturiste mongoleze, exista foarte multe, dar sotul nu stie care si ar trebui sa mergem acolo sa le luam, insa acum pina la anul in vara, nu cred ca putem pleca din Romania. Oricum saptamana asta o sa facem o programare la un alt medic pentru sotul, o sa repetam spermograma si la alt cabinet, inainte de a gasi noi solutii. Ce mai face burtica ta??? Inca nu stii daca va fi fetita, sau baiat??? Eu mor de curiozitate!! si multumesc pentru tot!!
paxela spune:
si multumesc la toate de urari
avem si vesti noi, am facut morfologica si sa confirmat bebe din burtica este de asemenea baietel, este sanatos si perfect dezvoltat
ioana multa bafta in continuare , ai sa vezi cat de curand vor aparea si cele 2 liniute mult asteptate
mariana sanatate tatalui tau
Acd2you felicitari
Alexa18+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
asi spune:
Scuze de intarziere
La multi ani fericiti Paxela!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sim spune:
Iata-ma-s dupa 4 zile pline de soare petrecute in Sinaia. Tare bine ne-am simtit toti patru si daca vremea o tine tot asa, parca vad ca mai tragem o fuga.
Ioana asa te vreau...mergem mai departe! Vorba Mihaelei musai sa predam stafeta amandoua, asa ca e pe aproape puiul mic.
Mariana crede-ma ca nici reactie n-am mai avut. Singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa-i multumesc lui Dumnezeu ca n-a avut dreptate tanti cu pricina. De aici incolo...si-o gasi ea plata candva.
Paxela la multi ani si din partea noastra, cu un picut de intarziere! Multa fericire, nastere usoara si bebe sanatos!
o zi linistita va doresc!
Simona 27+ si Ruxi
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!
Sim draga, ce ma bucur ca v-ati distrat la munte!! Cred ca Ruxi a fost in culmea fericirii acolo, transmite-i salutari si pupici din partea mea!! Multumesc pentru urari, ar fi frumos !!
Eu nu stiu ce am, ca de cand au venit rushii, nu ma simt deloc bine, nu stiu ce am! Ma doare ingrozitor capul, cu greturi, iar ieri m-a durut spatele, in zona rinichilor. Doar ce am scapat de rushi si daca nu ar fi fost, as fi jurat ca sunt gravi, asa de rau ma simt. Ma trezesc cu ochii umflati si fata alba ca varul si foarte greu ma trezesc, de parca nu am dormit de zile intregi. Nu stiu ce sa mai fac, orice pastila as lua de cap, nu-mi trece!! Va las sa nu va transmit si voua starea mea!!! Pe 31 oct. am programare pt. sotul la un medic renumit, sper sa ne dea sperante!!!