SINGURE LA RESTAURANT?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pentru mine e absolut OK sa mananc singura. Sigur ca intotdeauna e mai placut in grup sau macar in doi, dar nu ma simt in nici un fel ingrozitor cand ma duc si mananc singura. Asta mi se intampla insa si mie cand eram in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si mie mi se parea putin anapoda la inceput, dar cand fiecare e atat de ocupat aici, mai ales pe timpul pranzului, care e atat de scurt,merg la restaurant fara nici o problema....daca merg seara as vrea desigur entertainment ...

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Maninc de multe ori prinzul (si chiar in restaurante bune si pompoase) singura pentru simplul fapt ca e liniste si nu trebuie sa intretin conversatie cu nimeni (imi reincarc bateriile). Am un restaurant preferat japonez chiar linga servici si deja ma cunoaste proprietarul de nici nu imi trebuie meniu...stie exact ce fel de sushi imi place si ce vin beau

Nu vad de ce este deplasat sa cinezi sau sa prinzesti singura...

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Mie imi place sa fiu singura la restaurant. Imi place sa comand eu ce vreau eu, sa ma uit afara la trecatori (aleg masa de la geam sau cu privire afara), sa spun clar ce imi place si ce nu imi place, sa visez cu ochii deschisi infundata in gindurile mele, apoi sa cer nota de plata si sa ii semnez Visa.
Lucrez linga Yorkville (un cartier aparte in centrul Torontoului) cu magazine scumpe si restaurante chic. Doua saptamini pe an au Winterlicious si Summerlicious unde restaurantele bune unde poti minca numai de la vreo $200.00 in sus isi deschid usile oamenilor de rind ca mine si unde poti face rezervatie la un lunch pe la $20.00, complet cu desert... cina este pe la $30.00. Atmosfera este fina, mincarurile la fel... Imi place sa ma tratez din cind in cind.

Am lucrat ca ospatara in timpul facultatii si imi stiu sa apreciez un restaurant bun, o servire buna, o mincare delicioasa si un pahar de vin rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Voiam sa adaug fata de ce a spus Alyssa ca daca te simti sigura pe tine poti face orice pe lumea asta, chiar sa infrunti atentia nedorita a barbatilor. Si mie-mi place sa ma rasfat cu o masa la resto singura din cand in cand...

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Nu as intra singura intr-un restaurant cu fite la ora cinei, dar altfel n-am absolut nici o problema sa maninc singura, nici macar in Romania E chiar placut citeodata cind n-ai chef de nimeni.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu una nu pot sa intru intr-un restaurant si sa mananc Dar nici nu condamn pe cei care o fac. Daca mie foame si vreau neaparat ceva de la restaurant imi iau la pachet, intre timp beau un suc cat se face mancarea, dar nu am curajul sa maanc singura. M-am simtit chiar oribil in restaurant de cateva ori cand am fost nevoita sa astept pe cineva mai mult de juma de ora

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mie tare mult mi-ar place, in primul rand, sa pot comanda tot ce e in meniu (ma refer aici la delicatese gen scoici, fructe de mare, etc; diverse chestii pe care eu nu le pot gati acasa la mine). Si m-as duce si singura la pranz, la cina insa as prefera o companie (nu neaparat un domn )

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, normal.

Cind sint in bucuresti merg cu barbatu' sau cu prietenii, de obicei, dar cind plec in diverse delegatii ce sa fac - sa nu maninc?!
Oricum, nu prea mi s-a parut ca s-ar fi holbat cineva ca intru singura in restaurant sau bar.

Singura data cind "am facut furori" a fost la Calafat , acu' multi ani, cind m-am dus dimineata la baro-cantina hotelului sa imi iau o nevinovata de cafea si am dat acolo de toata muncitorimea care isi bea tzuica de dimineatza.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vad ca "americancelor" (US, Canada) le e mai la indemina sa manince si singure.
Nici eu nu am nici o problema cu asta.
Alyssa, mi-ai amintit de anii cind lucram in Midtown Manhattan. Tot asa, restaurante pe alese si oferte de lunch cu $20. Ce vremuri!
Mie chiar imi placea sa merg singura. Eram cu gindurile mele... Nu cu laptop (chiar nu imi place cind ii vad pe altii), dar poate citeam un ziar sau o revista citeodata. Alteori stateam la vreo masa linga fereastra si admiram zumzetul strazii. Ce poate fi mai minunat?
Asta cu laptop imi aminteste de ziua de ieri. Am fost la piscina din complexul in care locuim (copilul se cere zilnic...) si a aparut un tip cu laptop, cu un cooler plin de cola, avea mai multe bagaje decit un om normal care merge camping. Chiar m-a pufnit risul! Vreau sa zic ca e loc si vreme pentru toate. E pacat sa nu vezi ce e in jurul tau.
Gata, inchei cu morala!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput