SINGURE LA RESTAURANT?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

quote:
Originally posted by Mik

Mi se intimpla sa plec in delegatie si atunci maninc singura fara nici o problema la restaurant. E undeva o problema in asta ?

Mik.

Absolut nici una! Fiecare face cum se simte el mai bine. Tocmai despre asta e vorba in topic.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mariana, se pare ca e una : (aici in Fr asta nu se face) : sa te 'agate' cineva. Marturisesc ca la asa ceva nu m-am gindit.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de iga

Intrebarea mea este daca voi mergeti singure la restaurant?

Nu.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Daca sunt in delegatie merg si mananc la restaurant dar nu pot sa spun ca-mi face placere. Si merg doar dimineata si la pranz. Seara prefer sa-mi iau ceva in camera. Ma enerveaza privirile insistente...
Asta este mentalitatea la noi ca o femeie nu are ce cauta singura in restaurant. Mi se pare o mare prostie.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Si eu ca Mik

Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai, adevarul e ca nici eu nu m-am gandit la chestia cu agatatul; chiar nu am treaba cu asa ceva.
Dar evit sa mananc singura la restaurant pt ca nu imi pica bine; nu imi place sa mananc singura nici acasa, dar sa mai merg la un restaurant! E asa bine cand ai companie... mananci pe indelete... mai schimbi o vorba.... mai razi de o chestie... te mai corupe partenerul/partenera cu inca ceva din meniu ... te "certi" care plateste... etc etc. Singur nu are farmec!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Daca ti-e foame... sa vezi ce farmec capata...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by ina78

Daca ti-e foame... sa vezi ce farmec capata...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Mai, adevarul e ca nici eu nu m-am gandit la chestia cu agatatul; chiar nu am treaba cu asa ceva.
Dar evit sa mananc singura la restaurant pt ca nu imi pica bine; nu imi place sa mananc singura nici acasa, dar sa mai merg la un restaurant! E asa bine cand ai companie... mananci pe indelete... mai schimbi o vorba.... mai razi de o chestie... te mai corupe partenerul/partenera cu inca ceva din meniu ... te "certi" care plateste... etc etc. Singur nu are farmec!

Sanatate Maxima!!!

De acord.Nici macar daca as fi nevoita nu as face-o.Exita intotdeauna o alta varianta.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by Amely

As manca fara probleme singura intr-un restaurant, cu o singura conditie: laptopu' langa mine pe masa, cu internet wireless, navigand pe DC

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

SUBSCRIU

Elena25+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Depinde de restaurant: la McDonalds, KFC, Pizza Hut sau altele asemanatoare e ok, dar la un restaurant cu pretentii (genul ala pompos unde se pot organiza si nunti) m-as simti ingrozitor sa mananc singura.

dianas

Mergi la inceput