SINGURE LA RESTAURANT?

SINGURE LA RESTAURANT? | Autor: iga

Link direct la acest mesaj

Intrebarea mea este daca voi mergeti singure la restaurant?Eu una ma simt penibil sa stau la masa singura si sa maninc .Sunt ciudata sau inapoiata.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Iga de ce nu?
Acum depinde si de situatie si restaurant.
Dar de exemplu:o masa de pranz...nu mi se pare foarte deplasat.
Cina nu am luat-o niciodata singura.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Nu. Pur si simplu ma simt aiurea si exista sanse sa ma apuc sa vorbesc singura. In plus daca sunt singura mananc in 2 minute si zbor asa ca as renunta din start, indiferent daca este masa de pranz sau cina.

Am insa prietene care fac lucrul acesta sau care chiar pleaca in vacanta singure. Eu nu reusesc desi nu vad nimi rau in asta.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Nici eu nu intru singura intr-un restaurant, nu stiu de ce, am o retinere.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am fost de cateva ori, ca asa era situatia si trebuia sa mananc si eu ceva; dar e nashpa rau ! Asa ca, incerc sa evit astfel de situatii.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

singura nu as iesi!
am facut acest experiment acum juma de an si mi-a ajuns!
am luat pranzul intr-o pizzerie singura pt ca persoana cu care tb sa ma intalnesc nu a mai ajuns si a tb sa mananc singura pt ca deja comandasem!
am avut o senzatie tare ciudata si nu cred ca as mai manca singura la restaurant!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mi se intimpla sa plec in delegatie si atunci maninc singura fara nici o problema la restaurant. E undeva o problema in asta ?
Cind sunt singura la shopping si vine ora prinzului, iar maninc singura si iar nu mi intimpla nimic.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by Mik

Mi se intimpla sa plec in delegatie si atunci maninc singura fara nici o problema la restaurant. E undeva o problema in asta ?

Mik.

Absolut nici una! Fiecare face cum se simte el mai bine. Tocmai despre asta e vorba in topic.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nu mi se pare nimic nelalocul lui... si mie mi s-a intimplat sa merg singura la masa, atit in orasul meu cit si in delegatii sau concedii. Singurrul risc este acela de a exista un "nene" care sa incerce sa te "agate".
Doar n-o sa rabd de foame pr. a nu minca singura?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

As manca fara probleme singura intr-un restaurant, cu o singura conditie: laptopu' langa mine pe masa, cu internet wireless, navigand pe DC

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu una ma simt putin stinghera daca sunt singura la restaurant la masa. Poate nu ar trebui, si asa cum barbatii merg singuri sa manince, am putea sa mergem si noi.
Totusi, daca sunt singura prefer sa imi iau mincarea si si ma duc acasa, sau in camera de hotel. Pur si simplu nu am simt bine sa maninc singura la masa in restaurant.

Mik are dreptate cu shopping-ul. Ma mai apuca si pe mine foamea in timpul periplului prin centrele comerciale. Dar daca nu mai sunt cu nimeni, rabd pina acasa.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput