SINGURE LA RESTAURANT?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Eu am mancat singura pranzul de vreo cateva ori si am avut sentimente diferite: uneori mi-ar fi placut sa fie cineva cu mine, alteori era tout a fait ok.

Oricum, mi se pare mai bine sa mananci singur/a, decat sa ai pe cineva langa tine care nu zice o vorba, nu are nicio parere, tace ca melcu' si cica "luam masa impreuna" - experienta cu o colega de birou. Mi se parea la un moment dat ca mi-a devenit ostila, ca am zis ceva care a deranjat-o. Apoi mi-am dat seama ca asa e ea si evit sugestiile de a iesi undeva impreuna (ciudat e ca ea are idei din astea).

Prefer singura decat in companii stanjenitoare.

Mi-aduc bine aminte insa, acum vreo doi ani, am intrat undeva sa mananc si mi-a cam stat in gat ca unii se uitau lung la mine, nu stiu de ce.

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Singurele momente cand mananc singura intr-un restaurant sunt cand sunt plecata in delegatie. Nu ma simt confortabil deloc. Insa as face diferentele intre o delegatie in tara si in afara. La noi de cate ori intru intr-un restaurant singura (si in general e vorba de restaurantul hotelului la care sunt cazata) observ priviri intrebatoare de la ceilalti clienti ai restaurantului si chiar de la ospatari. De cele mai multe ori sunt intrebata daca astept pe cineva... ma rog pana la un punct accept intrebarea asta mai ales dpdv functional (poate au nevoie de scaunele libere de la masa mea sau daca sa mai pastreze un meniu pe masa) cu toate astea recunosc ca nu-i confortabil. In afara insa nimeni nu ma intreaba nimic cu privire la alta persoana si nici priviri nu am vazut (in genral nu esti privita .... o fi un sindrom al hartuirii sexuale )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Mie una nu imi place sa mananc singura( nici macar acasa). Ce sa mai zic la restaurant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Da.De ce nu?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Nu ma simt bine sa maninc undeva singura.Prefer sa am sotul au cel putin o prietena cu care sa vorbesc in timpul mesei.

Sabina 17+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nu am nici o problema in a minca singura la un restaurant- cu toate ca, avind plozii mai mereu dupa mine, nu prea ies singura, iar daca ies singura o fac pentru a ma intilni cu vreo prietena cu cc care voi lua masa

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io ma cam plictisesc singura la restaurant si nu pot sa stau prea mult...asa ca infulec repede si am plecat...

Asa ca nu esti singura...nici mie nu imi place sa mananc singura...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Eu da. Daca sotul mi-e la servici si mi-e foame si n-am chef sa gatesc, prefer sa ies la restaurant sa mananc (in mall-ul de langa noi) si apoi (cu burta plina) pot sa ma tot plimb prin magazine.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Sigur ca merg singura! Eu n-am nici o problema cu mine insami,ne simtim foarte bien impreuna .Eu am fost si singura la discoteca, in baruri, in general nu ma impiedica niste priviri sa fac ceea ce vreau/am chef. Stiu destule tipe care mai bine stau acasa si se plictisesc de moarte decat sa mearga singure la o tura de shopping. Eu din contra,decat intr-o companie plictisitoare mai bine singura,n-am nici o treaba!

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

De ce sa nu profiti sa fii servita, sa nu te bata nimeni la cap, sa mananci exact cat ai chef si ce ai chef? Eu chiar incerc ca macar o data pe saptamana sa ies in oras si sa mananc singura. Daca nu reusesc sa gasesc o masa cu vedere la promenada (fie ea strada, gradina sau altceva) imi iau o revista sau o cartulie si ne simtim tare bine impreuna. Deci eu spun un DA hotarat unui pic de rasfat

http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Mergi la inceput