SINGURE LA RESTAURANT?
Raspunsuri - Pagina 5
Orca spune:
PS. si nici macar o singura data nu mi s-a intamplat sa fiu agatata... si ma duc si la McDonalds si la McMonis :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos
carolada spune:
eu ador sa mananc solo.uneori cand am liber dimineata ma duc in oras,iau un mic dejun copios care dureaza o ora si citesc o revista si dupa aia trag o raita prin magazine si ma simt minunat.adevaru e ca in ro uneori sunt tentative de agatare,asa ca ti cam sta in gat mancarea,dar am fost si prin delegatii si n aveam incotro,riscam.aici n am nici un stres,de multe ori prefer sa ma duc singura sa mananc la pranz si imi place.
www.camping-kasern-salzburg.com
Zenobia spune:
Mi se pare cam horror sa mananc singura. Mi s-a intamplat o data sa ma duc la restaurant si sa astept sa apara cei cu care urma sa ma intalnesc. Mi s-a parut ca a trecut o eternitate pana cand au aparut, desi nu urma sa serbam nimic si nici nu era vreun alt eveniment special. Asa ca nu as manca singura. Daca mi-ar fi foame mi-as comandaceva la birou decat sa mananc singura la restaurant.
Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte
miau-miau spune:
Pentru cele care agreaza sa manince singure si fara laptop intr-un restaurant unde trebuie sa astepti chelnarul, mincarea, adica nu e bufet cu autoservire, am o intrebare. Voi ce faceti in timp ce asteptati? Va uitati unde? La alti oameni care maninca, la cei ce intra si ies din retaurant, pe geam, la floarea din pahar?
Si chiar in timp ce mincati, va uitati doar in farfurie sau ii masurati pe ceilalti din incapere?
Daca ma lamuresc in urmatoarele 2 ore, poate ies la un lunch solo.
miria_cristina spune:
Desi sunt situatii cand n-ai ce face si, desi societate nu mai traieste cu prejudecati, eu nu ma simt bine singura.
Am fost de cateva ori, dar in loc sa ma relaxez, am mancat cu ghiontzuri si am plecat mai repede decat imi propusesem.
E altceva cand sunt cu cineva! De fapt, si acasa mananc pe coltul mesei daca sunt singura.![]()
Dar asa e la mine!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ocebine spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
Pentru cele care agreaza sa manince singure si fara laptop intr-un restaurant unde trebuie sa astepti chelnarul, mincarea, adica nu e bufet cu autoservire, am o intrebare. Voi ce faceti in timp ce asteptati? Va uitati unde? La alti oameni care maninca, la cei ce intra si ies din retaurant, pe geam, la floarea din pahar?
Si chiar in timp ce mincati, va uitati doar in farfurie sau ii masurati pe ceilalti din incapere?
Daca ma lamuresc in urmatoarele 2 ore, poate ies la un lunch solo.
De multe ori imi iau o revista sau o carte (acasa greu gasesc timp pentru citit altceva decit "Biscuit Finds A Friend" asa ca profit
Daca nu am de citit, comand ceva nou din menu si ma delectez asa...
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
olim spune:
Eu de obicei dau niste telefoane in acest timp, si asa nu ma plicisesc.Mai ales ca trebuie sa vorbesc mult la telefon, imi iau agenda si sun unii clienti![]()
Cel putin nu simt cum trece timpul si nu ma enervez pana chelnerul imi aduce mancarea![]()
O seara frumoasa![]()