Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 11
oanamaria_luiza spune:
am uitat sa spun ca am pus si eu poze de vacanta in albumul de iulie
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
andira spune:
Danuta, FELICITARI!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!! 

Eu nu vroiam sa intru, ca n-am apucat sa-mi notez cui / ce ii raspund, dar o astfel de veste m-a bucurat tare!!![]()
Asa, acum din amintiri:
Mamacita - v-am admirat pe amandoi, arati super, mi-au placut si scoicile! ![]()
Zuzule - super pozele cu voi 3, si mi-au placut si cele 2 cu Sofia cand doarme. Eu ma topesc toata cand vad bebelusii dormind, cu manutele ridicate, sunt expresia inocentei...
Andruzza - uau, ce-ai slabit! Arati de milioane, in pozele Adrianei era sa nu te recunosc! Si-ti sta tare bine tunsa scurt, cum zicea Daria, arati de 15 ani!
Adriana - si voi sunteti niste frumosi, pozele radiaza parca veselie, si mie mi-a placut poza cu prosopul ![]()
Daria - nu mai stiu cine zicea, dar intr-adevar ai o silueta de invidiat si esti tare feminina! Mi-a placut poza in care dormea in tren, sprijinit de Mircea, si cred ca il omoram pe ala cu tigara daca il prindeam!!
I-a trecut?
Multumesc de raspunsuri, esti o dulce!
Rrox - pls, vreau si eu fisierul cu adeverinta si ce mai imi trebuie pt primarie, multumesc mult!
Fetelor, va rog sa nu va suparati pe mine daca mai uit sa raspund cuiva, nu o fac intentionat, pur si simplu de-abia am timp sa va citesc, si daca nu-mi notez pe moment cine mi-a raspuns, apoi nu mai am cand sa ma uit in urma...
Iri si Nati
andira spune:
Ce frumos, o sa avem 3 mamici la Mamici de martie-aprilie 2007
(deocamdata, ca poate vor fi mai multe
)
Mamacita - mi-a placut tare mult povestea cu chiuretajul, ca ai convins-o sa pastreze bebele, bravo tie... Cred ca ti-e foarte greu sa vezi atatea chiuretaje, si cred ca daca ai putea, le-ai convinge pe toate, asa-i?![]()
Felicitari si pt progresele lui Alexut, sa o tina tot asa
Nati e si ea suspect de cuminte de 2 zile, a stat ieri in carut vreo ora fara sa zica nimic, lucru absolut anormal. A dat din picioruse, manute, s-a foit, dar n-a zis nimic. Cred ca stie ca i se pregateste ceva sambata, si vrea sa ne anunte ca va fi cuminte ![]()
Rrox - unde plecati in Grecia? probabil tu ai spus pe aici, dar eu n-am fost atenta sau nu eram...
Ah, vroiam sa-i raspund si lui Zuzu, dar nu mai apuc...
Fug la bebe, ca s-a trezit.
Iri si Nati
rrox3 spune:
Oanamaria Rares arata foarte bine si pare ca i-a priit vacanta. E vesel si interesat de mediu si e frumos si inainte si dupa!
Si mi-ai facut o pooooftaaaa cu fructele alea prin copaci!!!!
Aleea aia probabil era surpata din cauza inundatiilor recente... si pe aici nu se repara nimic asa repede... Romania mereu surprinzatoare!
Nu stiu daca stii, ministerul turismului a bagat o tona de bani intr-o campanie publicitara cu sloganul asta, acum cativa ani.
-ici lui tunsulica! ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Andira mergem in Thassos, stii, am mai discutat cu ajunsul cu masina intr-o singura zi
Da' te inteleg 
Caut acasa si iti trimit ce gasesc.
poze cu noi
oanamaria_luiza spune:
Rox, multumim
. M-am gandit si eu la inundatii si alte cele dar tot nu mi se pare admisibil ca atunci cand vrei sa mergi la izvoare sa faci alpinism pe niste bolovani care pot aluneca din nou. Noi ca noi ca suntem tineri si in putere dar batranii care merg acolo pentru tratament ce fac?
Cat despre fructele cu pricina, eu m-am lasat incantat fizic si psihic de ele (am mancat cu pofta dar le-am si privit cu nesat)...le-am pozat pt cand ma apuca dorul...de fapt sunt cativa pomisori de pe o bucata de pamant ("mosia")pe care am cumparat-o acum 2 ani sa investim niste bani.
Vazut si noi poze cu tunsulica Ioana, mi s-a parut ca seamana mai mult cu tine, asa tunsa...si tare iubareata vine la picioarele tale
.Intre timp cred ca i-a mai crescut parul, are din nou carlionti?
Cenia, am vazut si pe David "americanul" la mare...cel mai mult mi-au placut prima si ultima poza, mi se pare tare expresiv. Bafta la gradinita, sa va fie cat mai bine acolo. Eu i-as lua topogan acasa![]()
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
rrox3 spune:
Andira am gasit formularele, ti le trimit pe e-mail- daca imi dai adresa, de pe site nu o pot vedea si nici nu-ti pot atasa fisiere - sau ti le dau pe messanger - daca apari online.
Daria si pe tine te rog, mai da-mi odata adresa ta de e-mail. Spre rusinea mea am ratacit-o si n-am putut sa-ti trimit pozele ![]()
Oanamaria da, Ioana are carliontii la loc
O sa-i vedeti in pozele de vacanta, nu intentionez s-o tund inainte de plecare.
poze cu noi
andira spune:
Rrox -
asa e, am discutat despre Grecia, acu' imi aduc aminte...
Desi zic ca am o memorie buna, se pare ca neuronii mei obositi nu lucreaza nici macar la jumatate din capacitate...
Am auzit ca Thassos e foarte frumoasa, ca ai ce face si vedea, nu te plictisesti. Spun asta pt ca anul trecut noi eram intr-o statiune de 3 hoteluri, si daca nu am fi avut masina seara ne-am fi plictisit copios. Abia astept sa va duceti si sa va intoarceti, sa ne povestesti, ca sa stiu cum imi programez urmatoarea vacanta ![]()
Adresa de mail e roxanabanu@yahoo.com, trimite-mi tot ce stii ca imi va folosi (daca poti, binenteles), multumesc frumos!
Oanamaria - am vazut si eu pozele cu blondul tau, tare dulce, si mi-au placut tare pozele cu fructele, mai ales cea cu visinele... cred ca e foarte buna investitia voastra...![]()
Apropo de ce ziceai tu, sa folosesc pompa la servici si sa aduc lapticul acasa, ca sa prelungesc alaptatul. M-am gandit si eu la asta, insa singurul mare impediment este ca eu voi face o ora pe drum pana acasa, chiar cu masina fiind, pt ca vin pe un traseu aglomerat. Si n-am incredere sa tin laptele atat afara, adica nu la frigider. Sper sa ma tina cat mai mult sa-i dau dimineata / seara.
Zuzule - legume congelate nu i-am dat Irinei pt ca nu a fost cazul, socrii ii fac mancare in fiecare din ce cumpara din piata, au o adevarata pasiune pt asta. Iar Lego inca nu i-am luat ![]()
Iri si Nati
teodora racz spune:
Oanamaria,Cenia,Adriana am vazut poze minunate si copilasi adorabili!Sa va traiasca!

Danuta iti doresc o sarcina fara probleme si un
sanatos!Asta da surpriza!

cenia spune:
DAca vedeti una mindra tare de tot pe strazile Iasului de zici ca nu-i ajungi cu prajina la nas, sa stiti ca voi sunteti feteleor de vina! m-ati facut atit de mindra......ca am fecior fain.mai spuneam eu ca nu-i cel mai frumos, dar are fata de poznas! deci merci Caramella, Roxx,Ninocikap,Teodora,oanamaria_luiza.
revin dar miine
la lac
niste poze