Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

felicitari!!!!
ai grija de voi la mare,sa nu te obosesti si sa va relaxati cat puteti de mult!
vai,ce ma bucur

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari danuta!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Danuta felicitari. o sarcina usoara.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Danuta felicitari, sarcina usoara, concediu placut si vreme frumoasa

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

caramella concediu placut si voua si vreme frumoasa

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

felicitari danuta
o sarcina usoara si un concediu placuta fara probleme.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

fetelor sper sa nu ratati intalnirea cu mamacita cum am ratat-o eu, abia ieri am vazut ca mi-a trimis PM cu nr de mobil sa faceti poze , aveti grija sa incarcati bateriile

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Danuta Felicitari! De ce ne anunti asa cu jumatate de gura? E vreo problema?
Vacanta placuta!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Mersi fetelor dar mai avem pana plecam,saptamana viitoare in 15.Acum fac si eu lista de bagaje si sunt foarte nerabdatoare sa plec.Sper sa prindem vreme frumoasa,ca acum la noi e asa de urat.

DANUTA CE VESTE BUNA,FELICITARI!SARCINA USOARA!

ADRIANA
Frumoase poze,se vede ca v-ati distrat ,Cezarica e un scump si un lungan.Ce cumintel, s-a jucat el frumos in nisip si piscina,sper sa fie si Alicia mea macar pe jumatate,ca eu numai alerg dupa ea in parc
.

Carmen si Alicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Danuta, felicitari!!!sarcina usoara, sanatate iti dorim

fetelor dragelor, cu greu reusesc sa tin pasul cu voi, va citesc si scriu numai de la serviciu...am facut in sfarsit comanda de un laptop care va fi livrat tocmai pe 11.08; sper sa mai pot face ceva (lucru+net) si de acasa in masura in care ma va lasa boierul. Pentru mine saptamana asta e ceva mai relax caci sefii sunt in concediu dar se anunta timpuri grele cu o sedinta de proiect la sfasitul lunii pentru care am de munca nu gluma

Am citit si eu povestea (ne)chiuretatului...intr-adevar, Romania e tara tuturor posibilitatilor

Ocrainic, iti doresc multa putere si sanatate...stiu ce inseamna copil mic+serviciu in tara straina. Ce bine ca te ajuta soacra; a mea ar veni numai pentru fun.Dar parca venea cineva si statea cu David? nu mai vine? imi amintesc ca povesteai ca esti multumita de ea.

Mamacita, si eu imi propun de ceva vreme sa-l obisnuiesc pe Rares sa adoarma singur dar imi este frica sa incep. Te felicit din toata inima pentru reusita. Am vazut filmuletele cu Alexut' e adorabil, va invidiez pentru portia zilnica de aerosoli (nu zic cu rautate, ma bucur pentru voi, mi-ar placea si mie). Intre timp am vazut si pozele de la fete si e adevarat esti fotogenica...dar Alexut e si mai si

Zuzu, absolut superb portretul Sofiei; cat despre Bubu "vanator" m-a dat gata. Cum mai stati cu mancarea?

Si am citit atatea povesti minunate din vacanta. Andruzza, Adriana, Daria, Mamacita, uitandu-ma la pozele voastre mi-am dorit sa fi fost alaturi de voi. Eu nu i-am mai vazut de mult pe prichindei iar acum m-au uimit cat de frumosi sunt si ce mari au crescut! Rares si Cezar sunt adorabili jucandu-se impreuna
Brien cu noua tunsoare m-a dat pe spate, eu il stiam cu parul mai lungut...Daria, cu greu pot sa-mi imaginez cum ati calatorit cu trenul de la Timisoara la Constanta si inapoi, cred ca drumul in sine a fost mai obositor decat toata vacanta

cam atatea pozici am reusit sa vad astazi, stiu ca mai am restante, incer sa recuperez saptamana asta.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput