Prichindei martie - aprilie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

l-am culcat pe cezar asa ca intru repede sa va povestesc ....
la mare a fost super , deloc obositor, cum dormea cezar dormeam si noi si tare bine ne-a prins, vremea a fost super, intr-o dimi au fost nori dar n-a plouat, de bronzat n-am avut timp decat asa din mers , pt ca trebuia sa stau dupa cezar, sa ma joc cu el , nu prea pleca de langa noi decat daca vedea vreo minge , sa-l vedeti pe rares...avea o tehnica sa fuga pe nisip...era asa haios...nu stiu cum putea sa fuga toataaaaaaaa ziua...oricum era tare scump, nu va zic ce gene areeee...ati vazut si voi in poze
cezar a fost f cuminte , in apa n-a vrut , adevarul e ca era cam rece asa ca nu l-am fortzat, pe nisip in primele zile nici nu indraznea sa puna mana nu mai zic sa mearga...dar a prins curaj f repede, s-a imprietenit cu o fetitza de 7 ani din hotel si 5 zile n-am stiut de cezar, se juca cu el se plimbau, radeau...o placea tare mult si o asculta facea tot ce zicea ea, ea l-a invatat sa mearga si pe nisip de fapt sa prinda curaj, pacat ca a plecat dupa 5 zile ...
in rest a fost tare bine, dormea cate 2,30 -3 ore la pranza si avea o pofta de mancare de m-a speriat
cu andrruzza ne-am intalnit a 3 a zi ,si apoi in fiecare zi la plaja, sunt super de treaba si de gasca si ea si bogdan, si-mi pare tare bine ca ne-am intalnit cu ei, am fost si-n vama veke cu ei la un restaurant unde aveau portii uriaseeeeee un snitzel de pui avea cam 40 de cm ,
cu daria ne-am intalnit cu totul intamplator, intr-o sear ieseam la plimbare si cum am iesit din hotel, dam nas in nas cu daria...si ei sunt superrr, daria e tare scumpa, micutza ,salbutza si fff finutza...parca e sora lui brien, m-am bucurat asa mult ca ne-am intalnit, a 2 a zi , a venit si oanamc si ne-am intalnit pe plaja cu totii, din pacate brien era cam bolnavior asa ca nu au stat f mult dar ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut
cu oana m-am vazut 3 zile, leti e o scumpa si fff desteapta, stie o gramada de lucruri si cuvinte , s-a jucat cu cezar ff frumos, oana arata super bine, parca are 15 ani , imi era si rusine cu burtoiul meu, dar las ca-l dau eu jos , pana in decembrie mi-am propus sa rata ca o modea, vorba ankai...care s-a mutat si nu are net pana la sfarsitul saptamanii....

ce sa va mai zic....a fost super ....dar prea mult...dupa 10 zile deja vroiam acasa, cezar cand a ajuns acasa a fost cel mai fericit, radea in hohote cand si-a vazut jucarelele, tricicketa,
sambata seara cezar a avut o criza de masele, ne ies toate 4, si a plansssss, nu mai stiam ce sa-i fac, nu vroia decat in brate la mine, si incepusera sa curga si mucii...asa ca am facut bagajele si am plecat de duminica , acum e bine, dar tot marait e

am pus si cateva poze in album, daca aveti timp si kef sa ne vedeti , noi va si va dorim vizionare placuta

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

neatza!!!

va multumim pentru aprecieri. ne bucuram ca v-au placut pozele si protagonistii

adrianabine ai revenit! E bine acasa,nu?noua ne-au ajuns 10 zile cu vars si indesat...imi imaginez ce bucurosi ati fost de intoarcere. vazut pozele,ce sa zic: superrrrrrrrrr! Chiar m-am bucurat ca v-am intalnit. Pacat ca nu mai devreme,dar bine si asa.Imi place la exasperare poza cu cezar in prosop.
andrruzza stiam io!!! Si noi,bagam la greu ceaiuri,supozitoare,pastilute....orice e laxativ
caramella in mod normal,brien accepta borcanasele fara probleme. E drept ca-i dadeam 1 pe luna, nu mai des. probabil ca ,la mare servindu-i in fiecare zi numai borcanase, i-au cazut greu,sau pur si simplu nu i-au placut(sunt multttt mai condimentate decat ce-i fac io,nici macar sare nu-i pun).I-am mai cumparat 1-2 mamaliguta cu branza dulce si smantana,i-am mai dat putin piept de pui si "cuca"(cartof)...dar n-a fost f incantat. A macat la greu fructe,"ut"(iaurt),paine cu unt,cereale. Asta e,n-aveam ce sa-i facem. Bine ca si-a revenit si acasa,mananca piureul de legume fara probleme.
va dorim vacanta frumoasa,calatorie usoara(noua ne-a fost cruuuunt de greu- fara pic de exagerare)
ceniacred ca ti-am mai spus-o. O repet:imi place mult de tot daviducul tau. Are ceva ce jma atrage negresit. Poate strambatul din nasuc,nu stiu. ceva e,ce m-a "lipit" de el. Mamica e pe masura,frumoasa,frumoasa,frumoasa

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Neata
Am vizionat pozici cu David si cu Cezarica

Cenia sunteti superbi amandoi,Daviducu are niste falcute de iti vine sa il mananci!Succes cu cresa
Cezarica este asa mare...m-a uimit ce masura mare poarta la picior(cel putin asa apare in poze).Si mie imi place poza cu el in prosop,este un dulcel
Daria ca am uitat sa iti zic in mesajul de ieri:esti super slaba.sa inteleg sa functioneza tae boe-ul??

pentru toata lumea!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

am citit din urma,sper ca am cuprins tot:

pisicuta bravo pt rezultate. E f buna media 9,important e ce si cum aplici cele invatate.felicitari
carmenduta rares este extraordinar de frumos. Ii vine f bine si asa ,tuns. Am vazut ce frumos v-ati petrecut la taierea motului.
nino alex e super,a crescut mult si e tare frumos,tu arati excelent,verisoarele micute sunt dulci foc.
ana ffff frumoasa vacanta ati avut.Copiii sunt extraordinari,ma tot uit sio minunez la Viktor si sper ca asa va fi si Brien mare.de cand l-am vazut primele dati,l-am placut mult si,l-am asociat,in capu' mieu cu figura lu brien peste ani;asa mi-as dori sa fie - nu ti-am mai spus niciodata???
Eva e o delicata,frumoasa si pare tare,tare cumintica.Tu arati ffffff bine.Ma bucur ca v-a priit vacanta, chiar cu asa o trupa mare de turbulenti. Dar cred ca trebuie sa fie minunat si plin de viata cu atatia copiii.
zuzu ce dr "romanesc"!.Brien nu mamanca nimik prajit,nimic gras.Accepta bucatele fara probleme,la mare i-am dat chiar carnita de pui taiata asa, 1cm/1cm ,a mestecat frumos si a inghitit. Musca din mar(evident ca-s langa el) si nu s-a innecat pana amu'. I-am dat mamaliga,piureuri de legume,peste prajit(gratar), carne fiarta,coapta,prajita,paine,iaurturi,branzeturi,legume,fructe. A furat o singura data 1 bucata cartof prajit si atunci m-am isterizat. la mare i-am dat cativa pufuleti si pufarini(ca sa-l pot tine locului) si sper sa nu repet experienta pana la 30 ani(ai lui). Cat despre partea cu Ioti...gandeste-te ca e normal ca el sa ia mai de buna ce zice un dr, decat ce-i povestesti tu din citite. Cred ca s-ar schimba situatia, adica sunt absolut convinsa de asta,daca ar citi singur. Stii...ai impresia ca informatia e mai veridica si esti cel mai dornic s-o aplici daca o gasesti si ti-o insusesti singur(ca ai suprematia detinerii controlului-sper sa se inteleaga ce vreau sa zic),decat daca-ti zice cineva,indiferent cine.
andiraiti doresc bafta cu intyorsul la servici,inima usoara si nu te intrista. Tu stii perfectcum iti poti ajuta cel mai bine familia.
laura condoleante. George e un poznas,scump de tot!
rp odihna,odihna si iar odihna. O maruta(care e fermecatoare,ultima foto,in care zambeste din toata inima e superba)cumintica si un bb linistirt,care sa ramana lipit la mami.
simonelam-am declarat de multa vreme o mare admiratoare a Andradei. I(mi mentin parerea. E frumoasa foc,are niste ochisori superbi,e delicata si vesela. Si asa,cheliuta e o scumpa si nu si-a pierdut din delicatete.Vacanta frumoasa si odihnitoare
oanamaria bine ai revenit. Mi-a fost dor sa va "aud". Regret ca te-ai izbit de astfel de experiente(traiasca eterna,fascinanta si pitoreasca romanie!). Imi pare rau sa aud si ca ati fost biolnavi. Bine ca ati ajuns acasa,acolo unde ti-e sufletul ,chiar daca nu neamu'..va pupam,asteptam poze

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

alessia sa stii ca am vazut pozele,chiar printre primele. Adica Prima a fost Sofia,apoi Benny. dar am omis sa scriu. Iertare!!!
Benny e senzational. Absolut demential! Ma distreaza la culme absolut de fiecare data cand il vad. Poza cu el in dulap...e de reclama(la "foloseate prezervativul daca nu vrei asa surprize!")

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Multumim de complimente Mamacita, Rrox, Pisicuta si matei, Teodora, Caramella, Daria.

Rrox mai mult cu furculita mananca singur, dar atunci prinsese lingurita si o bagase in tort si o lingea de zor. nepoata cea mare vorbeste bine romaneste ..dar cu accent, si rar mai scapa cate un cuvant in ivrit, cand obosea. in schimb cea mica mai rar scapa cate un cuvant in romana.

Cenia succes cu cresa. vazut pozele, foarte frumosi. ce nuntas frumos.

Caramella un drum usor pana la mare va dorim.

Adriana v-am vazut si pe voi, o gasca frumoasa. am vazut si snitelul urias...dar am vazut si papanasii....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Plec foarte in graba, lucruri neprevazute pe ultima suta de metri ne-au cam dat planurile de drum peste cap. Acum incarcam masina, asa ca intre timp, am intrat sa va urez concediu placut, servici usor, si zile suportabile de vara, la alegere in functie de fiecare.

Caramella ti-am trimis PM cu nr de telefon. Mamacita, ti-am trimis si tie un PM, si inca o data multumesc pentru promptitudine si suport.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Si din nou in 5 saptamani fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by danuta_t

Si din nou in 5 saptamani fix.

WOW!!!sarcina usoara si felicitari!!!

incerc sa revin daca reusesc sa mai citesc din urma.
Pupici evribadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

danuta,te mai felicit odata,si la oficialDar ce pe blat ai dat anuntul,e o veste extraordinara.
Am vizionat Cezarici si Daviduci la mare,frumosii cu familii fericite si distractie la maxim.M-au relaxat pozele cu bucurii de pitici si de adulti

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput