Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
mamacita spune:
rrox,1,75m
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
Cand sa plecam si noi afara a inceput vijelia, stam in casa sa vedem ce urmeaza.
mamacita, da' inalta mai esti! Cand ai asa o inaltime, kg normal ca nu se prea vad! Oricum, in poze arati foarte bine!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Mamacita asta vroiam sa spun
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
mamacita spune:
andruzza,rrox,dar de cate ori a venit vorba de greutate eu am spus si inaltimea,am gandit ca n-are sens sa repet,hi,hi
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
pisicuta si matei spune:
simonela matei nu a avut niciodata suzeta si nici nu si-a supt degetul,in schimb inca mai papa laptele si cerealele si supa cu biberonul.vacanta placuta
ana super pozicile!
mamacita felicitari pentru reusita cu adormitul si sa speram ca nu mai trebuie sa o iei de la capat.l-am vazut pe aluxutul cum imparte scoici.si cred ca am mai crescut,ca s-a mai subtiat.
zuzu esti o fericita cu asa o familie frumoasa
nino ne-a placut tare mult poza "ce frumos ne hranim noi"'
daria pozele sunt superbe,imi imaginez ca ati avut un concediu pe cinste si cu cata lumea v-ati intalnit!
noi suntem ok,mie imi pare ca s-a cam ingrasat Matei,a facut niste falcute si o gusa am sa pun niste pozici acum ca tot nu am ce face
pentru toti piticii si toate mamicile!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
teodora racz spune:
Daria bine ai revenit!Am vazut poze si familii fericite cu copilasi frumosi!Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ati ajuns cu bine acasa!
Nino cheliutei!
Adriana te asteptam si pe tine cu poze si povesti!
cenia spune:
Salut din nou
Noi nu mai facem mare lucru decit ca vrem sa mincam singuri.DEja deschidem usile fara ajutor si ne place sa le inchidem, dar nu prea reusim.In acest caz cea mai buna metoda e sa o izbesti. a inceput sa ingaime ceva: a vazut ca ploua zice "poua", si cind intreb unde e oala zice "oaoa" si atit.
Mamacita: cred ca tu erai! am zis ca esti prea inalta ca sa fii mamacita, de asta nu prea am dat buzna.desi nici eu nu ma pling cu 1,73(cind indrept ghebul!)
la lac
niste poze
cenia spune:
Daria: nu te mai gindi la ce spun altii si tepe luam toti.fii fericita ca esti in centrul universului si daruieste in continuare particele din sufletul tau.apreciam ceea ce ti se intimpla.mi-as fi dorit sa am o prietena exact ca tine. uneori am si eu impresia ca Dumnezeu a fost prea bun cu mine si eu am fost prea rea.
pupici lui Brien.l-am vizionat in poze.super copil.
am vorbit cu o prietena si-a retras copilu de la gradi are 2 ani si statea citeva ore ca avea activitati la scoala.acum e bolnav are bronsita. mi-e o frica de cresa....dar am zis ca incerc marea cu degetul si trebuie sa o fac si pe asta. eu am vazut mai multe crese in Iasi, am si postat pe forum sa informez iesencele,asta e cea mai aproape de servici si cea mai curata.directoarea e "umana".celelalte erau hitleriste.
acum caut un tobogan pe internet.dar sunt foarte scumpe...daca osa fie super cresa am zis ca umblu prin tot orasul pentru sponsorizarea unui tobogan. am fost la o cresa in Copou si aveau tobogan.
uite ca am uitat sa pun poze de la mare:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/e0e2re2
la lac
niste poze
caramella spune:
DARIA ce frumos ca v-ati intalnit atatea fete,tu esti o persoana deosebita si meriti tot ce-i mai bun.Pozele sunt superbe ca si protagonistii.Tu arati foarte bine,silueta.Ma topesc dupa poza in care Brien trimite pupici,e asa dulce.Ma bucur ca am vazut-o pe Oana si pe Leti ce mare s-a facut.
Te cred ca drumul a fost obositor,deja am emotii cu drumul,sper ca va dormi noaptea in tren.Lui Brien i-ai dat doar borcanase sa manance ,nimic de la restaurant?Si eu ma gandesc sa-i dau borcanase ,dar nu a mai mancat pana acum ,asa ca nu stiu cum va reactiona.
MAMACITAam reusit sa vad si eu pana la urma un bucalat dulce si activ si o mamica frumoasa si silueta(confirm si eu ,esti fotogenica )
CENIA succes cu cresa!V-am admirat la mare,sunteti niste frumosi!
NINO tare scumpe sunt blondinele si cheliuta la fel!
DANUTA drum bun si concediu placut!Poate ne intalnim pe plaja la Neptun,dar cum nu am facut schimb de telefoane si in aglomeratie cine stie.
Aliciei i-a mai iesit un dintisor jos si un colt de masea,are 8 dinti si 4 masele.A fost azi super maraita si a facut caca de 4 ori mai moale dar nu diaree.I-am dat seara banana cu orez cereale.
Sa aveti o noapte linistita!
Carmen si Alicia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
rrox3 spune:
Cenia v-am admirat la mare! Tu esti o mamica frumoasa si David un baietel tare simpatic Mi-a placut ca si-a luat steagul american cu el ... sub forma de barcuta A vrut sa intre in mare?
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi