Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
andrruzza spune:
nino, dragute foc blondutele! Si Alex s-a facut asa mareee si frumos Mi-au placut tare mult pozele in solar.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mamacita spune:
Multumesc teo,cenia si danuta,pentru complimente,supletea e data de culoarea neagra,dar si de fugaritul zilnic impus de Alexut.De eleganta...multumesc,dar eram absolut normal imbracati,de plaja si,pentru ca ajunsesem dupa 19 acolo si,dupa cum probabil ati observat,batea zdravan briza si plaja era goala,nu ne-am mai dezbracat.
cenia,eu eram inaordabila pe care ai vazut-o la mare?Sau era alta inabordabila?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ninocikap spune:
am vazut si familie frumoasa a lui Zuzu.
si am vazut si sportivul Alexandru, si o mamica care chiar ca arata supeerrrr, mai Mamacita.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
dariaevelin spune:
cenia "Daria: esti o fericita! toate ti se intimpla numai tie!parca esti in centrul universului! emisiuni tv, interviuri, cadouri la care ramii fara replica, autografe....cineva acolo sus te iubeste!"
stii...am avut o etapa,in care am inceput sa constientizez si eu treaba asta,ca am parte de multe lucruri placute,de "un soi de spectacol" al vietii si, in urma remarcilor rautacioase(NU AM LUAT-O ASA DIN PARTEA TA) din partea lumii inconjuratoare,a invidiei, am intrat intr-un soi de complex. ma simteam vinovata ca de ce eu am asa ceva,ce-am facut ca sa merit asta(credeam,pe vremea aia,ca nimica) si incercam sa evit.
Stii ceva,m-am gandit putin(la vremea respectiva) si am inteles de ce eu primesc atat de multe(spiritual vorbind). Pun suflet,pasiune,daruire in fiecare lucrusor/gest care-l fac. Am luat tepe nenumarate(si inca iau cu duzina[:D]). Oricat de mult m-au durut experientele negative si oricat am incercat sa-mi curm imnplicarea sentimentala chiar in orice "nimic", n-am reusit. Asta mi-i firea,asta mi-e sufletul,il pun in toate si pentru toti si mi se intoarce pe masura. dau suflet si primesc mult,mult suflet,ofer ceva frumos si primesc inapoi tot frumos. Am impresia ca totul e echitabil in viata.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ninocikap spune:
Andrruzza multumesc, intradevar niste frumoase.si solarul e mandria lu' socra-miu, peste tot se lauda .
eu cu sotul meu si cu socrul meu era prima oara cand le vedeam pe viu, iata soacra-mea o vazuse pe cea mare cand avea 1 an jumate. asa ca va dati seama ce intalnire a fost.
Poze
ninocikap spune:
Daria eu ma bucur ca ti se intampla atat de multe lucruri bune, si ar trebui sa luam exemplu de la tine si sa incercam sa fim mai buni si sa dam mai mult. intradevar s-ar putea sa ne uimeasca ce mult vom primi inapoi. ai un suflet de milione si frumusetea sufletului tau te face sa fii intradevar superba. exact ce spuneam mai devreme. intotdeauna zambesti. si asta spune mult. eu inca nu reusesc sa o fac mai des.
Poze
dariaevelin spune:
cenia sa aveti bafta cu cresa. Cum de te=-ai hotarat? Ai vizitat-o? Cum sunt conditiile?
geani cred ca-i ceva normal. Si brien face asa: maraie,caraie,plange,urla,se tranteste,loveste...ma rog,tot tacamul. Si,din cate povestesc fetele...cred ca asta-i etapa .Pacatoasa,trebuie sa ne "adunam" si s-o dsepasim. Va pupam
mai citesc,si revin.e mult de recuperat
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
nino,ce mare s-a facut alex si cenepoate blondute ai,parca-s doua papusi,mi-au placut mult pozele.
Multu de complimente!
Mai fetelor,ce tot ii trageti ca silueta-silueta,eu am 71 kg!!!Oricum ma bucur ca macar in poze nu se vad
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
mamacita nu se vad nici in direct Si spune-ne si inaltimea cand vrei sa ne-nchizi gura cu kilogramele
Daria fireste ca ti se-ntampla toate astea fiindca te implici, te implici total, si le determini sa se intample.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Nino Ce mai roiesc blondele in jurul lui Alex!! Si el ditamai voinicul! Chiar mananca singur cu lingurita sau era doar o intamplare? -ici blondutelor de import (vorbesc romana?) si cavalerului!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi