Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
dariaevelin spune:
Am avut placerea sa fiu o rasfatata si-n aceasta vacanta.
In primul si-n primul rand ne-am intalnit cu mamacita,sotul ei si Alexandru. Ce sa va povestesc...sunt niste oameni extrem de deschisi,deloc,dar absolut deloc nu mi s-a parut a fi inabordabili. Prietenosi,eleganti, fff frumosi si tare,tare,tare primitori. Ne-am intalnit de mai multe ori,ne-au prezentat Constanta(printre altele,ne-au dus la cea mai renumita moschee. Na,de rusine,de jena sa nu-i tinem in loc,nu am mai intrat s-io vizitam.Si ce credeti ca visa noaptea, sotul meu ??? interiorul moscheei, evident)
Alexandru e tare delicat. E frumos foc,e cuminte dar ager totodata. Isi cunoaste teritoriul si impune punctul lui de vedere.iar mamacita o lady,exact asa cum v-o imaginati, e de o rabdare si-o perseverenta pedagogica...rara!Va pupam cu drag,ne bucuram ca ne-am cunoscut si speram intr-o revedere.
Numerele de telefon ale Adrianei si Andruzzei nu le-am cerut la vreme, asa ca m-am trezit la mare, ca nu le am. Le-am tot cautat cu privirea pe fete...dar nimik. Intr-un final,m-am intalnit absolut intamplator cu Adriana,Octavian si Cezar(andruzza era deja acasa). Ne-am bucurat mult de tot ca i-am gasit.Am programat o intalnire pt a doua zi(noi intalnindu-ne seara).Zis si facut. si...SURPRIZA!!!. La intalnirea programata...a aparut si oanamc cu Letitia si Cristi. Ne-am intalnit pe plaja. Nu am stat mult si rau mi-a parut,dar Brien era cu febra(nu mare,dar totusi) si bolnav si mi-a fost teama sa nu se agraveze starea lui.Oare mai are sens sa va descriu ce bucuroase am fost de revedere?Ce frumos s-au jucat micutii? Ce dragute si prietenoase sunt fetele?Ce familii reusite si ce copii specaculosi???
Ei...o alta surpriza a venit din partea andruzzei. Am ramas cu regretul neintanirii cu ea,dar uite,cum se face cum nu se face...de se potrivesc toate!!!. Ne-au covarsit cu atentia si gestul lor. Au venit la gara,ne-au ajutat cu stramutarea bagajelor dintr-un tren intr-altul, am povestit,ras si incropit o pseudoconversatia, pe peron. Sunt bestiali! Frumosi(andruzza are nisti ochi intensi si asa,tunsa,arata ca o adolescenta) iar rares...stiti si voi,e de o frumusete,ceva...Intalnirea a fost atat de pitoreasca,incat era demna de imortalizat cumva. Din pacate,mircea,a facut pe graba numai 2-3 poze,doar copiilor. Noua,impovarati de bajade si discutand frugar,nu!Dar nu-i bai,sunt absolut convinsa ca ne vom reintalni si atunci vom face cate poze ne va pofti inima.
Toata vacanta,in fiecare,dar in fiecare zi,am vorbit/scris cu alessia. Am vorbit de cateva ori si cu scumpele zuzu si geani. va multuesc fetelor ca ati fost langa noi,inseamna extrem de mult pentru mine.Va multumesc ca am m-ati sunat si cand Brien si M s-au imbolnavit,dar va multumesc si pentru telefoanele date asa,din placerea reauzirii.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
daria, cred ca am rosit in fata calculatorului , multam de complimente. Aaaa, sa stii ca bem ceai laxativ des
Sanatate maxima
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adrianafedorca spune:
am sosit si noi
va scriu cum am un pic de timp , va pun si poze ...ce bine e acasa
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
rrox3 spune:
Daria Bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati distrat bine si ati avut atat de multe intalneli care mai de care mai frumoasa! Pacat ca v-au umbrit vacanta toate romanismele astea nasoale... d-aia nu mai mergem noi in Romania la mare de vreo 3-4 ani...
Si tin pumnii sa va luati carnetele de condus cat mai repede si tu si Mircea, sa nu va mai inghesuiti in trenuri pentru o gramada de ore!
Ce mai face Oanamc? Nu ti-a spus de ce ne evita atat de constant?
Abia astept sa vad pozele!!
Raresionut bine ati revenit si voi si vacanta placuta si la munte!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
danuta_t spune:
Daria, se vede ca ati avut o vacanta pe cinste daca in ciuda peripetiilor avute, tonul in care povestesti este inca foarte pozitiv. Foarte frumoase si pozele si protagonistii.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
rrox3 spune:
Daria le-am vazut!! Foooarte frumoase! Sunteti o delectare pentru privitor, ca intotdeuna Brien e terminator cand trimite pupici fetelor, tu emani feminitate prin toti porii si m-am bucurat mult sa vad si ceilalti prichindei in pozele voastre, in special pe Leti
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:
daria, faine pozele. Noroc cu intalnirile astea la mare sa le mai vedem si noi pe Leti si oana.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mamacita spune:
daria,multumim pentru descrierea stilizata pe care ne-ai facut-o,ne-am bucurat mult,dar ne-a fost si ciudaaaa...ca n-ati vizitat moscheea!Ce sa ne retineti?!Doar va eram dedicati cu toata placerea,daca n-am fi putut,nu ne intalneam,nu?Mor de ciuda!
Ce de intalniri si convorbiri,cred ca in urma acestei vacante ar trebui sa te declaram fara dubiu Miss[Mrs]Popularitate a topicului nostru,e intreg meritul tau:tu si Brien straluciti,iar noi ne dorim sa va cunoastem
pozele sunt superbe si multumesc,ca noi am dat-o in bara cu celebrele baterii,si nu numai cu ocazia intalnirilor noastre.
Imi pare rau ca nu ne-am intalnit cu oanamc,doream mult sa le cunosc si pe ele,sper ca nu am fost eu asa zapacita sa omit mail-ul cu anuntul sosirii
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ninocikap spune:
Fetelor.. eu chiar sunt in urma rau cu cititul...
apucasem sa citesc urarile Andrruzzei pentru nepoate, multumesc si fetelor care vreoiau o bucata de tort sper ca v-ati satisfacut pofta cu vreo prajiturica ceva...
daria astazi totusi nu am plecat de langa calculator pana nu am vazut pozele cu voi, sunt super, iar tu esti extraordinara, zambesti absolut de fiecare data... si ai avut atatea intalniri cu fetele de aici..chiar ca e super.
nu promit ca reusesc prea curand sa recuperez din urma..pentru ca de acum am copilul acasa, unul chiar foarte rasfatat de bunica-sa, asa ca sper sa reusesc sa tin pasul de acum incolo.
am pus cateva poze cu nepoatele(2 blonde) si cu Alex tuns aproape cheliuta... doamne ce mai plans, dar bagase masina in parul lui.. asa ca trebuia sa termine..
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
dariaevelin spune:
zuzu sa-ti traiasca micuta.E fermecatoare. M-a umplut de emotie vederea ei. Asa de micuta in patutul cel maree. In poza in care zambeste(care e plina de incarcatura emotiva) seamana fff bine cu tine.In celelalte....mai asteptam
la multi ani carmenduta si calimed!
danutaimi pare rau de tot pt patania cu dr. Multi,f multi sunt sub orice critica. Bine ca s-a finalizat pozitiv totusi. frumosul
ocrainic FELICITARI!!!ma bucur mult de tot pt voi! sarcina usoara !
mamanati suntem cu gandul la tine,nastere rapida,nedureroasa si o bebita sanatoasa!
andiranervi de otel iti doresc, fetita cuminte sau macar linistita. As vrea f mult sa stiu ce sa-=ti spun...numai ca noi am avut model de bb irina. si suntem alaturi de tine,chiar daca numai sufleteste(ca in cuvinte nu prea am sfaturi)
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.