Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 5
mamacita spune:
nu,andruzza,nu-l stiu
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
La inmormantarea unui medic cardiolog, colegii din spital au venit cu o imensa coroana de trandafiri in forma de inima. Atmosfera corespunzatoare, persoane sobre, un individ care privea la coroana si mura de ras. Cineva il intreaba care e motivul, iar raspunsul: ma gandeam la inmormantarea mea! Eu sunt medic ginecolog!
Asa ca, mai bine medic anestezist
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mamacita spune:
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
teodora racz spune:
Mamacita multumesc pt.raspuns;oricum cred ca ai o responsabilitate enorma!dar dupa cum te stiu pe tine de serioasa....!
Am vazut filmele si am remarcat cat de eleganti erau protagonisti iar mamica foarte supla!
Ocrainic buna decizie cu alegerea ajutorului!Macar te mai odihnesti si tu putin si ai parte si de o mancarica buna!
Ligia iti doresc vacanta placuta!
Zuzu am vazut pozele iar preferatele mele sunt cele in care sunteti toti trei;superbe!
Raresionut vacanta placuta in continuare!
Andruzza bun bancul!
cenia spune:
Mamacita!!! am vazut filmuletele: super super super baietel ai si gras si frumos si vorbeste...(ma rog, pe limba lui!).Dar inabordabila....atit as putea zice:jos palaria pentru silueta.
Poate mai pui filmulete. Alex se misca la fel ca DAvid, mai leganat.al lui zuzunachi am vazut ca e ca prisnelu',iute.
noi am fost la nunta am facut parada modei, ne-a prins o ploaie tropicala suceveana si suntem obositi.
Cam atit despre noi...
la lac
niste poze
caramella spune:
SALUT!
Ieri scrisesem un mesaj lung si a picat netul inainte sa il trimit,dupa care nu am mai reusit sa intru din alte motive.Nu mai pot sa stau la comp decat cand doarme bubulina.Cum ma vede cum e in bratele mele si butoneaza si ea.Dar nu numai atat,are deja pasiune pentru comp(cu tasu seamana clar)se suie pe scaun si butoneaza ,spre enervarea noastra.Eu evident sting compu si o las sa butoneze pe sec ,dupa un timp se plictiseste si urla sa o dau jos de pe scaun(stie sa se suie doar,si a tras cateva trante deja ).Se mai da si hita(hinta)cu scaunul,se tine de birou si se invarte cantand hita-hita.
ZUZU v-am admirat in poze,cat sunteti de frumosi!Videoclipul nu-l pot vedea ,nici pe cele ale Mamacitei,am ceva probleme la comp,maine cand e sotul acasa sper sa rezolve problema ,eu nu ma prea pricep.
MAMACITA mi-a placut sfarsitul povestii si e clar ca ginecologul era un nepriceput.
Felicitari pentru progresele cu adormitul!Sa o tineti tot asa!
LIGIA vacanta placuta fara peripetii!
RARESIONUT concediu placut la munte!
MAMANATI nastere usoara!
ANDRRUZZA iti sta bine cu noua frizura,m-am uitat din nou la poze sa vad.
M-am gandit sa iau cu noi la mare borcanase cu mancare ,dar prima data sa fac proba daca mananca.Pana acum nu a mancat decat cu fructe.Parca totusi am o teama cu mancatul pe la terase.Nu stiu sa vedem.
Noapte buna!
Carmen si Alicia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
danuta_t spune:
Zuzunachi, eu votez poza in care ii tii in brate pe amandoi. sunteti adorabili toti 3.
Mamacita, felicitari pentru adormit. Sper sa tina de data asta. Am vazut si filmuletele. Samuraiul tare elegant si wow, ce silueta. Alex e de vina ?
Raresionut, bine ati venit de la mare si concediu placut la munte.
Ligia, cred ca esti deja pe drum, vacanta placuta.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
andrruzza spune:
caramella, thx! Sa stii ca eu am incercat cu o luna inainte de a pleca la mare sa-l obisnuiesc cu borcanelele. A mancat un borcanel si apoi n-a mai vrut! Toate incercarile- esec! Si pentru ca aveam un mic stoc in casa, le-am luat dupa mine. Nu speram ca va manca, dar a mancat fara probleme. Eu i-am luat Hipp! Si mie mi-a fost teama sa-i dau ceva de la restaurant, motiv pentru care am ales cazare la o vila cu acces la bucatarie, dar am avut noroc ca n-am trecut pragul decat o data sa cer un foc :) Eu te sfatuiesc sa iei ceva borcanele cu tine si sa incerci cand va intoarceti de la plaja, Rares ar fi mancat si frunze cand ajungeam in camera!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
buna dragelor.
am ajuns azi dimineata,obositi franti dar fericiti ca suntem acasa.
Vacanta a fost draguta.avem Va povestesc pe larg, cateceva:
la plecare am avut socul "cazarii" intr-o jumatate de cuseta(dintr-una normala,facusera 2 ,traiasca economia facuta pe si din pielea altora!). Ne-am inghesuit ca zbenga, Mircea a dormit cu caruciorul (jeep-ul,ca pe ala l-am luat dupa noi)in patul de sus,io cu copilul in pat si cu ruxacul de 150 l in coaste. Dar insfarsit...eram fericiti ca plecam.
Ajunsi dupa 20 ore de drum, ne-au cazat intr-o camera....pusa la punct cu de detoate....numai ca de acu' 50 ani(MINIM).Hotel de pe vremea lu' Ceausescu, printre primele construite. Tot de atunci erau si dotarile. Ehe! boierie,totul era mochetat,numai ca minunatia de mocheta trebe c-a fost frecata de milioane de picioare, in atatia ani.
In prima zi un dobitoc/dobitoaca l-a ars cu tigara. Cata minte-ti trebuie sa nu mergi cu tigara aprinsa, intr-o alglomeratie unde-i om langa om si arhiplin de copii ???. Daca as fi stiut care-i destepul/desteapta cred ca i-as fi bagat tigara aprinsa in gura. Totul s-a intamplat prea pe fuga si cand brien a inceput sa planga fara suflare...numai sa cautam idiotul nu ne-a mai ars
In rest....toate bune si frumoase pana pe la jumatatea sejurului cand s-a imbolnavit Mircea, apoi Brien si acum, ajunsa acasa,am primit si eu cadou,un virus!.dar nu-i bai,am scapat rapid si deloc grav.
calatoria de la intoarcere...a fost o adevarata piatra de incercare. Imaginativa ce ati face daca ati fi puse in situatia de a tine-n loc un copil,timp de 5 ore,intr-un vagon comun,la 35g???
Asta a fost partea de peripetii. In rest,sejurul a fost dragut. Ne-am plimbat muuuuuuuult, ne-am jucat si distrat de minune.De bronzat...nu ne-am prea pronzat,neiesind decat strict la orele permise.Cu manarea lui...a fost destul de "cu cantec". Brien,care de regula accepta orice si oricand,a facut mofturi la borcanase. Am incropit cum am putut pranz si masa de fructe, important este ca ne-am descurcat.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.