Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
andrruzza spune:
Citeam aici pe forum un subiect si am dat peste versurile astea- mi-au placut tare mult si m-am gandit ca poate va vor placea si voua.
"Copiii vostri nu sunt copiii vostri.
Ei sunt fiii si fiicele dorului Vietii de ea însăsi îndrăgostită.
Ei vin prin voi, dar nu din voi,
Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri.
Puteti să le dati dragostea, nu însă si gândurile voastre,
Fiindcă ei au gândurile lor.
Le puteti găzdui trupul, dar nu si sufletul,
Fiindcă sufletele lor locuiesc în casa zilei de mâine, pe care voi nu o puteti vizita nici chiar în vis.
Puteti năzui să fiti ca ei, dar nu căutati să-i faceti asemenea vouă,
Pentru că viata nu merge înapoi, nici nu zăboveste în ziua de ieri.
Voi sunteti arcul din care copiii vostri, ca niste săgeti vii, sunt azvârliti.
Pe drumul nesfârsirii Arcasul vede tinta si cu puterea Lui vă încordează, astfel ca săgetile-i să poată zbura iute si departe.
Si puterea voastră, prin mâna Arcasului, să vă aducă bucurie,
Căci, precum El iubeste săgeata călătoare, tot la fel iubeste si arcul cel statornic."
oanaluiza, faine pozele voastre! Frumusel tare micutul pianist
Mie poza din lucerna mi-a placut foarte tare. Iar la peste si mamaligutza ...
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
andira, thx!
dariaevelin spune:
am mers astazi dupa-masa la doctor. Brien are bronsita 

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
in alta ordine de idei
oanamarialuizadoamneeee ,ce schimbat e rares!!Nu mi-a venit sa cred ochilor. Ultimele poze in care l-am vazut,era mai micutel,cu parucul mai scurt,trasaturile mai de bebelus si nu chiar asa blondut. parca e alt copiul: mai mare,mai frumos! Mi s-a strans sufletul la pozele inainte si dupa. Eu am suferit cumplit cand l-am tuns pe brien(nu puteam altfel,era o caldura si transpira rau)si multa vreme nu m-am putut acomoda, parca nu era copilul meu. Acum e invers. Ma uit la pozele vechi...si parca ala micu' si ravasit nu era al meu![]()
ceniasi io ti-am admirat davidutul :(.
rroxno pb,te cred ca la cate ai pe cap,numai de retinut adrese de mail nu-ti arde: dariaevelin@yahoo.com merci
gata,azi mi s-a confirmat pt a nu st' cata oara ca brien e un timid. Stiam asta...ca-si da drumul mai greu. Spre exemplu,nu vrea sa vorbeasca in prezenta strainilor - am discutat asta si cu psiholoaga,spunea ca lumea lui bazandu-se mult pe cuvant,asta e felul lui de a nu lasa pe oricine sa patrunda. Abia dupa ce se acomosdeaza cu cineva(si trec cateva ore bune),incepe sa vorbeasca.Dar vad ca-i timid si la contacte sociale. Adica...e mai reticent,nu prin a plange/tipa ci prin a se inchide nitel in el. Si mai e si sensibil. Inainte sa plecam la mare,eram in parc si o mamica isi certa copilul(destul de agresiv ca tonalitate),care se asezase(trantise) in bratele(pe piciorusele) lui brien. Fiind chiar in directia lui, Brien a inceput sa planga neintelegand de ce e certat si mai ales de o straina. Mi s-a rupt sufletul
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
pisicuta si matei spune:
oanamaria luiza am vazut pozicile.rares este tare tare dragalas.am vazut si nite pozici mai vechi din iarna si imi pare ca sunteti o familie tare frumosa si fericita 
daria multa sanatate lui Brien
cenia si eu l-am admirat pe David,dar probabil ca nu ai citit randurile scrise de mine ![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
alessia105 spune:
buna buna ...hop si io ...
Iar e 3 noaptea 

asa ca o scurtez ...mii de scuze... 
.... va citesc ..am vazut copilasi fffff dragalasi ..(.a se citii toate albumele noi si filmulete cu mamici frumoase si pitici si mai frumosi) ..

..is indragostita ..si de mamici si de pitici ...de voi toate ..na ca ma pusai si pe declaratii de dragoste dar cu asa mebrii frumosi pe aici pe la noi pe topic tare ma face sa va declar ..CELE MAI FRUMOASE MAMICI si CEI MAI FRUMOSI COPILASI 
....cel ptr mine sunteti ..si o spun nu sa flatez pe cineva...asta simt cand ma uit la voi toate si la prichindei
FELICITARI SI IUBITELOR BURTICUTE ..SARCINI USOARE SI BB-EI SANATOSI,FRUMOSI SI FERICITI 
(sa va spun un secret ..sunteti si la stirile Specialilor
)
Gata fug ca nu se mai poate ..ca nu adorm pana la 4 ..jur ca ma trec pe somnifere ca nu se mai poate
...pupici la mamici ,pitici,burtici 

si salutari la tatici
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
rrox3 spune:
Andira, Daria intr-adevar erau si adrese greu de retinut ...
Va trimit diseara e-mailurile, am acasa fisierele respective.
Alessia am vrut sa-l mai vad si eu pe Benny si nu merge link-ul, imi zice ca nu mai exista pagina acolo
Zi-mi si mie unde il pot vedea, te rog! 
Daria Multa sanatate lui Brien!
Faceti aerosoli sau inghititi siropuri?
Nu cred ca Brien e neaparat un timid, s-ar putea sa fie doar varsta de vina pentru timiditatea asta a lui. Si chiar asa nu e prea accentuata, alti pitici sunt mult mai reticenti la straini. Brien e clar favorizat de multele contacte sociale pe care le aveti voi, l-au mai obisnuit cu strainii. Stai sa mai creasca un an, doi si o sa-l vezi cum incepe show-ul demonstrativ cu tot ce stie el mai bine imediat ce are public ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
adrianafedorca spune:
daria multa sanatate lui brien, sa stii ca mie nu mi s-a parut deloc timid , ai vazut ce frumos s-a jucat cu cezar si leti...si cezar reactioneaza ciudat la anumite persoane/copii, dar nu cred ca din timiditate ci pur si simplu nu are kef sau nu-i place persoana respoectiva
sa va faceti bine repede
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
rrox3 spune:
Uff... uituca mai sunt...
Andruzza frumoase versuri!
Ma rog, nu-i chiar poezie, mai mult o zicere destul de directa si educativa, dar suna bine in urechile parintilor ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:
roxx, ba e chiar poezie, cica autorul este un poet..![]()