Prichindei martie - aprilie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianafedorca spune:
andrruzza e frumoasa poezia 
ce face rares? poate ne vedem intr-un we , ce zici? si nu numai noi poate mai sunt doritoare de intalneala, ce ziceti fetelor?
noi vrem s amergem la gradina zoo cu cezar , nu stiu daca e o idee tocmai buna acum vara , am inteles ca miroas cam urat din cauza caldurii, dar eu tot as merge, voi ati fost? m-ar interesa programul, o fi deskis si in timpul saptamanii?
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andrruzza spune:
daria, sanatate multa lui Brien, sa treaca repede!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adrianafedorca spune:
fetelor noi kiar nu ne inatlnim deloc....???? acushi vine iarna
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andrruzza spune:
adriana, daaaaa!! Oriunde, chiar si la zoo ca demult vreau sa-l duc pe Rares.
adrianafedorca spune:
pai hai in we asta daca nu ploua, ce zici? si poate ne oprim si la niste mici la intoarcere la cocosatu' , sau te-ai apucat de regim, ca io nu poci...
tot zic de maine de maine...si....

Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
pisicuta si matei spune:
Fetelor la zoo este deschis mereu de luni pana duminica de la 8 la 20.dar e mai dragut in we ca se fac plimbari pe ponei sau cu trasurica contra cost.distractie placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
oanamaria_luiza spune:
fetelor, multumim de aprecieri Rox, Andira, Teodora, Andrruzza, Daria, Pisicuta, Alesia
Andira, o ora pe drum cu laptele la pachet mi se pare si mie cam mult. Pe vremea cand practicam metoda, moasa mi-a recomandat sa-i dau laptele in 30-45minute dupa ce l-am scos de la frigider.
Daria, asa e Rares s-a schimbat, arata mai mult a baietel si nu a bebe. Si eu am suferit cand l-am tuns, nu voiam sa-i tai zulufii (pe care i-am pus la pastrare
) si tunsoarea l-a transformat mult ca si pe Brien. Acum cand ma uit la pozele dinainte parca nu-mi vine a crede ca-i acelasi copil.
Rares cand intalneste straini nu stie cum sa se mai ascunda intre picioarele noastre. Incepe sa comunice dupa ceva timp si nu la intreaga capacitate. Oare nu e ceva specific varstei? Poate ca nu sunt neaparat timizi (cred ca timiditatea se manifesta mai tarziu), dar au nevoie de ceva timp sa se acomodeze cu un strain...eu cel putin asa ma gandesc...doar si eu cand intalnesc pe cineva pentru prima data sunt mai rezervata, nu-mi dau arama pe fata de la inceput
.
Brien e un copil extrem de sensibil...
Tinem pumnii sa treaca repede bronsita, cum a reusit? caci inteleg ca acasa e cald
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
rrox3 spune:
Andruzza pai sunt convinsa ca-i poet
Nu la asta m-am referit. Eu cred ca nu orice e scris in versuri e poezie. Poezia e mai subtila, nu e explicativa, iti da senzatii cumva, te forteaza sa gandesti mai mult rolul fiecarui cuvant... in fine, nu stiu eu sa ma exprim prea clar si nu ma cred nici critic literar
Mi-a placut oricum 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:
roxx, da, asa-i, probabil traducerea o face explicativa. Daca am traduce Luceafarul in limba maghiara, cum o mai suna?![]()
mamacita spune:
Mai,mamicilor,dar ce active sunteti!Noi bagam plaja la greu,apoi programel,treburi casnice
,somn,iar eu azi am si cabinet.
Asa ca vizionez pozele oaneomaria,apoi sper sa bag si eu o 1/2 ora somnic intre trezirile piticului voinicului.
andira,iti recomand cu caldura un frigider de masina,la care adaugi si elementi de cutie frigorifica de voiaj,altfel e destul de slab.Noi am folosit cu succes asa ceva la drum si nu afost foarte scump,era la oferta la Selgros;oricum merita efortul
,e o inevstitie in sanatatea bebecai.
Am citit tot,dar am memoria golita![]()
cenia,inaltimea-sa
se referea la Daviducul tau cand a zis "Cezarici si Daviduci"
Daria,sanatate multa,desi,dupa cum mi-ai descris tu,ca tuseste numai la orizontala,permite-mi sa ma indoiesc ca e bronsita.Oricum,achizitioneaza-ti repede aspiratorul,ajuta mai mult decat antitusivele,parole d'honeur![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png