Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
bibi spune:
Am uitat sa va zic de reducerile de la Miniblu? Merita sa dati o tura pe acolo.
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Andra_ spune:
Amik - probabil ai dreptate si ma cam hazardez eu sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar postind mesajul acela am crezut ca vrei opinii la el; cum eu nu prea ma lamentez de felul meu, te-am tratat cu duritate, desi ar trebui sa stiu dupa 3 ani impreuna pe-aici cit esti de sensibila... Sper sa-ti revii si sa te calmezi, iar pe viitor sari peste mesajele mele si gata, promit ca n-o sa pling de emotie!
Bibi - mai dar tu chiar nu stai deloc pe-acasa? Auzi la ea: Miniblu...Sa intelegem ca faci cumparaturi ptr viitorul membru al familiei? Doamne, cit de mici erau hainutele alea ..
Cornelia - problema cu datul spagii o am si eu, mi-e asa jena de jena lor, imi tot imaginez cum se face persoana respectiva rosie de rusine si zice "vai, dar cum va imaginati asa ceva despre mine?" etc... De fapt ele sint mult mai pregatite sa ia decit eu sa dau Despre florite din prima zi nu stiu ce sa zic, chiar nu m-am gindit pina acum...buna intrebare...vedem ce decide majoritatea Imi tot fac curaj sa incep sa vorbesc serios cu Luca despre gradinita, dar tot amin, stie el ca va merge din toamna la gradinita, dar nu stie exact ce si cum, ar trebui sa-i explic ca va sta acolo cu copiii si d-na educatoare, ca o sa se joace, voi ce le-ati mai spus?
Ieri am facut un fel de test cu el, am rugat-o pe soacra-mea sa-l lasa sa coboare singur scarile cind l-am luat; ei stau la 3, si desi erau amidoi iesiti din casa si-l urmareau pe scara, iar eu jos tipam "hai Luca, am venit si te astept", pe la 2 a inceput sa plinga, apoi m-a vazut si si-a facut curaj, si a coborit vorbind tare cu mine (adica urlind la mine ), apoi era mindru nevoie-mare de reusita, l-am laudat, i-am povestit si lui tati acasa ce-a facut, azi cind a venit mama mea n-a scapat ocazia sa-i zica...clar l-a marcat si e fr. incintat de ce a facut el ca un baiat mare ce e
pup u,
Andra
nicol74 spune:
Martta felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si fericita,
bravo, dupa atatea emotii, recuperare usoara tie !!
Bibi tin pumnii, trebuie sa nasti, 23 August ? stai doamna acasa,
lasa copilu' nespionat !!
Pojo bine ai revenit, nu am reusit sa vad pozicile cred ca calc meu e de vina !!
Amik si eu am facut insolatie, tot la Mamaia , copilu' si sotul n-au avut nimic, au stat cat am stat si eu pe plaja !! si oricum nu a fost cine stie ce soare, a mai batut si vanticelul si m-a pacalit ! Luni am zis ca mor, mi-a fost super rau, dar n-am murit
Madishor, La multi ani !!
Cornelia toata chestia cu spaga e la gradi de stat ca nu m-am prins ?
Andra eu nu ma gandesc sa pazesc usile pe acolo, sper sa nu iasa cu scandal, am mai lasat-o singura la locul de joaca, normal insa ca nu e acelasi lucru. I-am zis ca doamna are grija de toti copiii si toti asculta de ea, ca e singura si copiii trebuie sa o ajute la jucarii si la jocuri, altfel nu se poate descurca decat daca o ajuta ei, copiii, sunt si baiesti si fetitze, trebuie sa ceara cand vrea ceva, sa nu smulga, sa nu loveasca copiii (desi nu
le are pe astea, mai mult le incaseaza !!)
va pup,
Nicol
amik spune:
da,nicol!!!nici eu nu am murit,dar am un bronz trasnet!asa ca merita!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pufulet spune:
Martta-felicitari pt. fetita Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!Sa va bucurati de ea si de fratiorul ei!Iti mai urez sa fie iubita de fratiorul ei!
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
Magdone spune:
Martta, felicitari pt fetita, sa va bucurati de amandoi copiii si sa fiti fericiti! asteptam vesti cand poti.
Fetelor, asa rau imi pare ca nu apcu sa mai citesc cum trebuie mesajele voastre, de poze ce sa zic ca nici n-am apucat sa vad vreo una.
De Dana mai stiti ceva? ce mai face oare?
aa apropo ca am citit putin de bronz, sa va zic ca aici lumea e asa de speriata de razele ultraviolete, ca nu mai stie cu ce creme sa-si dea cand iese din casa, aici nu prea e moda de la noi cu bronzatul, si la gradinita am semnat o hartie ca sunt de acord sa-l dea pe copil cu sunscreen cand iese afara. Oricum imi place si chestia asta, dar ce nu imi place va spun fetelor, in fiecare zi gasesc un motiv pentru care ma felicit ca am ales sa plecam, desi intr-adevar e foarte greu dorul de casa, imi pare rau ca nu am timp asa sa stau sa va povestesc despre toate.
inca o chestie klumea, faptul ca lumea e foarte atenta la bani adica ma refer la valoarea banului, de ex daca te duci intr-un magazin si vrei sa cumperi ceva si vanzatorului i se pare ca e prea scump si tu nu ti-ai dat seama, iti zice pretul si te intreaba daca-l iei, nu stiu cum sa explic, sper ca se intelege, adica nu cum era la noi ca se strambau vanzatoarele alea daca nu mai vroiai sa-l cumperi, produsul respectiv cand aflai cat costa...a nu mai zic ca orice cumperi poti sa duci inapoi si-ti da banii, chiar daca l-ai folosit.
Nu v-am zis nimic de primele zile la job, ce sa va zic, e putin diferit fata de cum era la firma aia unde lucram voluntar, adica cam esti on your own, ca sa zic asa, dar toata lumea e draguta si aici, si-ti arata, nu mai zic de faptul ca e o firma nemteasca, si lucrez si cu europeni, deci ma simt mai in largul meu, iar sefuuuu, imi pare rau ca n-am cum sa va pun o poza, arata bestial, ceva ca in revistele alea nemtesti, neckerman, daca le mai stiti.
hai ca ma duc la culcare va scriu cand mai pot
va pup pe toate si pe copii
aaa Romana, era sa uit, ce fac eu aici, e ca un fel de aprovizionare, trebuie sa ma asigur ca avem toate piesele in stoc si din cand in cand sa fac comenzi la furnizori sa ne trimita, mai corespondez cu ei pe mail, ma mai ocup si de facturi, de astea.
Madishor, La multi ani!!!am uitat ca era ziua ta, sorryy.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
amik spune:
dana e plecata ma bran.a zis ca sta mult si sa nu ne ingrijoram.si mie mi-e dor de ea!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Andra_ spune:
Madishor, cum ramine cu intilnirea azi? Avem pe lista citeva nume, se mai inscrie cineva? Pojo? Madic? Nicol? Gio? Bychi? Magda e in concediu?
Asteptam intariri
* madishor
* andra
* cgaby
* bobi
* ioana
pup u,
Andra
cgaby spune:
neatza.
magdone - ma bucur pentru voi...sper sa fie bine si de acum inainte. pupici lui razvan.
madishor - ce faci??? strangi bagajele? ne mai vedem deseara?????
salutare tuturor.
Andra_ spune:
Fetele, am vorbit cu Madishor care n-are acces la net, dar vine diseara sigur. Am facut eu rezervare ptr ora 19:00 la Waterloo pe terasa, ne vedem acolo!
pup u,
Andra