Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

oki. venim. la 7??? deobicei ne vedeam la 6... asta e...ma mai invart si eu pe acolo...
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Betzi cate o bere in plus pt. Crisa si subsemnata.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

sorry, dar nu mai pot veni. trebuie sa ma duc sa-l iau pe stefan de la gradinita ca radu are treaba la serviciu. offf...
madishor - multi pupici si drum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Martta: va doresc tot binele si toata santatea duin lume! Felicitari!

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Cum a fost intalnirea? In afara de uda.

Magdone, mult succes la noul job! Intrebare : sotul consort cum se acomodeaza?

POZE
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

hai sa va povestesc cum a fost la bazin..
david e mare iubitor de apa. in vara asta a mers destul de des cu tasu la piscina si nu se mai dadea scos din apa...e...si cu toate astea la 23 august nu a mai fost la fel. l-a lasat instructorul sa sa balaceasca cu picioarele si a fost fericit...apoi l-a bagat singur in bazin (cu colac evident) si brusc s-a crispat. in 2 minute a inceput sa planga si sa spuna ca nu mai vrea sa inoate. era un plans disperat, nu isteric, dar cand am vazut cam la cat se limiteaza experientza pedagogica a instructorului, am zis pas si l-am trimis pe cornel sa-l scoata din apa. instructorul a dat sa riposteze dar i-am explicat ca nu sunt de acord ca fiul meu sa invetze sa innoate printre sughitzuri de plans. si eu am invatzat sa innot cu instructor (si inca fooooarte bine), dar nu-mi aduc aminte sa fi plans nici macar o singura data.
concluzia...la anu ma ocup personal de david, eventual poate pun pew picioare si un mic bussines sezonier

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Am ramas si eu in urma ca am avut netul cazut... acum incerc sa recuperez...

Am intrat sa va salut pe toate si sa va spun ca eu absentez sper motivat din pricina concediului pe care il vom petrece la munte si la mare pana pe 30 august! Azi plecam pe la ora 9 seara si sambata ajungem la Cap Aurora! Va fi un concediu de vis si tare mult dorit! De fapt nu realizez ca plec in concediu! Va pup si sa va regasesc tot atat de active, vesele si nu in ultimul rand sanatoase atat voi cat si copilasii vostri!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MARTTA- felicitari si sa cresteti mari si frumusele! Sa fie sanatoasa pitica si sa va bucurati de ea!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

romana_74, iti doresc un concediu placut si sa te intorci odihnita!asa concediu luuuung!!!ce fain!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

romana74 - concediu placut. plecati toata familia?
pupici si wwekend placut tuturor.

Mergi la inceput