Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
cgaby spune:
am vorbit cu ioana sora si a zis ca vine si ea maine. madishor...ne mai citesti? da o veste ca noi venim...dar sa nu venim degeaba!
bobi - s-ar putea sa ajung si eu in weekend in 2 mai. oricum am notat tel, daca ajung te sun.
pupici tuturor.
bibi spune:
Pt. Andra si cine mai era interesat de piscina de la 23 August. A fost ieri Cornel pe acolo. Aglomeratie mare. majoritatea spun ca nu s eocupa de copii asa mici. A gasit totusi un instructor care l-a acceptat (cu rezerva ca sigur nu v-a invata sa innoate ) in fiecare zi de la 17.30 cate o ora. 10 sedinte 100 RON. Din dupa amiaza asta are program. Sincer, pe mine nu ma intereseaza sa invetze sa innoate musai de anul asta ci mai mult vreau sa aibe alte preocupari ca sa evit clica aia de tatze din parc la care Nana a aderat cu o naturaletze incredibila.
Astazi, ma sacrific si ma duc si eu...sa arunc un ochi de expert...va spun pe seara ce si cum....
Intrebare de tiganca: Mai are careva dintre voi, din intamplare, scaunul scoica pentru masina si e dispusa sa-l imprumute?...am pregatit in amanunt venirea lui bebe si nu am cumparat carutz cu tot cu scoica ca ma bazam pe o prietena...mi l-a dat intradevar...dar nu are centuri.
Ofer la schimb, la nevoie, orice acaret necesar ca premergator, tarc, etc
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
pojogam spune:
Acum ca nu am citit cum trebuie intreb si eu... va intalniti cu copilasii maine sau doar intre noi fetele?!
Flaviu nu e aici dar daca intalnirea e doar cu voi as veni si eu!
Andra la mare am avut probleme cu apa... ii bagase in cap cineva ca sunt valuri si el nu stie sa innoate si se poate inneca; asa ca a fost destul de greu sa-i explic; apa pana la brau nu e mare si ca valurelele alea mici nu-i fac probleme; colac nu foloseste ca nu-i place sa aiba ceva ce-l tine intr-un fel sau altul. La Eforie Nord am noroc ca e un golfulet mic pentru copii unde apa e foarte mica si asa a prins curaj acolo, astfel ca in ultima zi de mare parca era alt copil: a fost f cuminte , a alergat prin apa pana la brau si imi tot arata ca nu sunt probleme si chiar mi-a spus "invata-ma mami sa innot! cum fac cu manutele?!" daca ma uitam doar la ultima zi de mare ar fi trebuit sa spun: hai sa mai stam ca e super cuminte si ascultator! Dar daca ma uitam in urma mi se ridica parul in cap
Concluzia mea este ca ii place cu adevarat muntele si acolo se simte in largul sau, dar asta ramane de vazut in timp!
A... iar tb sa mut caruta sa imi caut gazda...proprietarii inchiriaza casa mare unui egiptean si deci...
Cornelia spune:
Oricum nu am de gand sa ii mai dau nimic directoarei . Mi s-a parut ciudat rau telefonul. "Spaga" noastra a fost substantiala, in sensul ca i-a facut Doru materiale pt. targul gradinitelor, pe care "uitat" sa le plateasca. Asa ca deja imi e lehamite si ar avea tupeu prea mare sa mai vrea ceva. Eu chiar sunt anti talent la dat spaga, chiar am ratat inscrierea la gradinita care mi-ar fi placut, pt. ca m-am plimbat de trei ori cu sacosica pe la directoare, fara sa am curaj sa i-o dau . Din pacate, am vazut ca altfel nu se poate. Tot in legatura cu asta: duceti flori educatoarei in prima zi de gradi? Si prima asta zi, la voi o sa fie 15 sept.?
Amik, am citit abia acum ce ai patit la mare. Ai fost singura cu masina? Adica ai condus pana la C-ta, doar cu Alex in masina? Felicitari!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
cgaby spune:
mihaela - intalnirea e doar cu noi, mamicile! da madishor de baut!
bibi - succes la innot. eu intrebasem, dar pentru mine e peste mana 23 august. mai asteptam 1 an....
bibi spune:
Cornelia, eu intentionez sa-l duc pe David la deschidere, chiar daca la gradi efectiv o sa mearga dupa ce face frasuŽ macar 2 luni (ca mi-e frica de boli). Si, da, o sa cumparam flori, dar nu pt orgoliul doamnei ci pentru ca vreau ca baietzii mei sa se tina departe de filozofia unchiului potrivit careia : "Numai inginerii cumpara flori!!!"
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
amik spune:
cornelia, intr-adevar ciudat telefonul!ma intreb totusi daca atata tupeu poate avea o fiinta incat sa sune si sa bata apropo pt spaga!si daca ar fi sa imi dau tot eu raspunsul...cred ca da.eu nu am mai trecut pe la gradi, trebuie sa ma duc sa vad si eu ce mai e pe acolo, plus ca imi stau analizele pe creier!
am fost si cu soacra mea la mare, ea a stat cu alexandra in spate, fata fiind in scaunel legata.
am emotii pt gradinita. si pentru serviciu. si pentru ca incepem, practic, amandoua in aceeasi zi...imi vine sa plang de emotii si de griji si de schimbare!!!
edit:am o topica de balta.scuze!pricepeti voi ce vreau sa zic.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Andra_ spune:
Bibi - mersic de info, eu am cam lasat-o balta saptamina asta ca a plouat si cumnata-mea care trebuia sa ma duca sa ma "introduca" la un profesor e in spital cu nepoata. Mai vad ce si cum saptamina viitoare, poate-poate ajunge totusi copilul sa se bucure de apa
Amik - esti cam inconstienta sincer la faza cu mincarea, nici sa maninci mai mult decit iti trebuie nu e ok (stiu pe propria piele ), dar la 25 de ani sa-ti vina rau de foame mi se pare cam... iresponsabil. Cit despre serviciu, probabil va va prinde bine amindurora schimbarea, ca totusi dupa 3 ani si ceva sa te ocupi de un copil cred ca ti se cam ia; iar ea se va disciplina, ca ce-si permitea acasa cu mami, nu va face la gradi cu atitia straini prin jur.
pup u,
Andra
amik spune:
andra,in caz ca nu ai inteles,mie nu mi-a venit rau de...foame, ci se numeste "epuizare prin caldura".ca am luat doar micul dejun in ziua respectiva, e foarte adevarat, dar asa mi-e felul si nu de azi-de ieri, ci de cand ma stiu. poate ar trebui sa iti pastrezi acuzatiile de iresponsabilitate si sfaturile pentru cine le cere si le tolereaza.eu una nu agreez felul asta "dastept" de a fi si gratuitatile de genul "esti iresponsabila".si, din pacate, nu e prima oara cand o faci, nici la adresa mea, nici la adresa altor fete care te-au ignorat dand dovada de eleganta.azi eu nu sunt eleganta.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)