Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Cornelia –noi stam min 2 saptamani la mareasa ca sigur ne vedem .Prima saptamana suntem la Neptun iar apoi probabil la Costinesti

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

A nascut Martta. Acum un minut m/a sunat si mi-a povestit ca ;
azi dimineata a inceput sa sangereze asa ca a pus mana pe telefon si l-a sunat pe medic. La 10 fara 20 a intrat in sala de nasteri si la 11.20 a nascut, natural fara epidurala, o fetitza de 3.200 Kg, 48 cm, cu plamani maaaari...maaari asa ca evident a luat nota 10.
Numele micutzei inca nu-i batut in cuie, asa ca o sa ne spuna Martta exact ce si cum. Sarea de spirit a proaspetei mamici - excelenta!!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Felicitari Martta pentru nastere si pentru micuta!Stare de spirit buna,alaptare usoara si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

felicitari,martta!!!!!!!!!ce bebelus grasun trebuie sa fie!!!sa iti traiasca puiutza si sa fici fericiti cu totii!!!ai o familie superba!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Martta!!! Sa va traiasca fetita si sa fiti fericiti!

Ama, ce concediu serios . Ne vedem, atunci.

Voi cum interpretati asta: ma suna directoarea gradinitei si imi spune ca ar avea o plangere de la cineva, cum ca nu i-a primit dosarul Mariei. Mi-a zis ca totul e in regula, e inscrisa, dar cineva, a "reclamat" ca nu a inscris-o pe Maria mea. Am asigurat-o ca e o confuzie si am intrebat-o cand trebuie sa vin pt. completarea dosarului cu analize medicale etc. Mi-a zis ca se va afisa, dar in principiu, pe 1 septembrie. Eu ce sa cred acum, ca a fost o confuzie sau ca mai vrea ceva de la mine?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Felicitari Martta! Sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea! Multa sanatate la amandoua!

Am fost aseara la control si totul e bine; bb-le e cu 2 sapt mai mare decat varsta sarcinii, am liber pt plecare la bv, am liber pentru plimbari dar .... numai insotita si nu pe caldura. Urata treaba.
Madishor incerc sa vin maine seara caci tare imi doresc sa te/va mai vad. Chiar daca mai tarziu si mai pe fuga.
Amik, aoleu ce mai experiente ati avut! Alexandra nu s-a speriat?
Pojo frumoase poze! Flaviu mai e in Bucuresti?

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow. felicitari martta! sa ai o fetita sanatoasa si norocoasa! multi pupici.
cornelia - eu cred ca ar trebui sa-ti vezi de treaba...sa te faci ca nu ti-a zis nimik. nu stiu ce sa zic. cand te duci cu rezultatele analizelor vezi ce-ti zice. bafta!
bychi - ai grija de voi. pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Felicitari Martta, sa fie o fetita frumoasa, desteapta si cuminte foc!!!

Cornelia - n-o interpreta nicicum si nu-i da nimic si gata, mai ales daca te-a sunat sa-ti spuna ca e inscrisa. Eu cred ca vina ptr spaga generalizata din tara asta e impartita intre cei care iau si cei care dau, daca noi nu le-am da, nici ei nu s-ar mai astepta mereu sa primeasca. Mi se pare frumos sa-i duci un cadou educatoarei de sarbatori ptr ca se ocupa de copil, dar mi se pare in acelasi timp magarie sa-ti pretinda spaga ca sa inscrie copilul in gradinita care nu e a ei, e de stat, iar la "statul" asta participam si noi cu bani.

Pojo - foarte dragut Flaviu si explorator cum ne-am obisnuit. In mare a intrat fara probleme?

Ca domnul Luca a intrat in w-e dar cu chitaieli, intii avea si vesta si colac, apoi incet-incet le-am "debarasat" si a mers si de mina noastra, dar singur nu prea se incumeta. Oricum a fost muuuult mai cooperant decit anul trecut in amarita aia de piscina de 40 de cm . Am prins o vreme super in w-e cum a zis si Gio, nu era nici prea cald, dar batea vintul cit sa fie placut (dupa caldura inabusitoare din Bucuresti), marea era calda si fara alge, dar... e horror de aglomerat si plin de neamuri proaste, nu aveai loc sa pui piciorul ca sa ajungi la mare, o gramada de pustani de 17-20 si ceva de ani cu niste lanturi cit degetu la git din aur, fete fara sutiene (ma tot intreb daca astia chiar nu citesc pe nicaieri de efectele soarelui, cancer de piele, cancer de sin ), baieti care ungeau fetele cu crema peste tot ca sa ma exprim eufemistic (cred c-am imbatrinit )... Parca la terasele unde am mincat chelnerii n-au mai fost atit de idioti si impiedicati ca in alti ani la mare, dar oricum cind ma gindesc cum a fost anul trecut in Turcia si cum e la noi... ma apuc un chef sa emigrez la Istambul

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

Martta, sa iti traiasca fetitza domnitza, sa fie senina si desteptutza! Si tu sa fii sanatoasa si puternica sa te bucuri de copilasi!

nici andi nu a avut nume pana in a patra zi de stat la spital... ne-am hotarat greu.
de fapt avea un nume, primul lui nume "giubirica mea"...

apropos, voi va alintati copiii cu nume din astea? eu am o boala cu asta, tot timpul ii spun cumva, acum predomina "pitzinuca mea"

s-ar putea sa nu pot veni maine la crashma... incerc though...

mergem si noi la mare intre 12-20 august, in 2 Mai, o sa stam in golf (cred)la cort. daca vine cineva sa dea bip 0722.45.23.58

va pupic,

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Martta, felicitari, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa, iar voi sa va bucurati de cele doua minuni din viata voastra!

Cu intalnirea, nu's ce sa zic, incerc sa ajung, dar e destul de complicat. Va anunt maine sigur.

Va pup si incerc sa intru mai tarziu.

Mergi la inceput