Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Buna ziua dragi mamici,
multumesc pentru urari si aprecieri!

Noi suntem alergati si nu ne prea merge netul asa ca nu apuc sa scriu nimic. Scuze Magda, cum apuc niste internet acasa iti scriu mai pe larg. Apropo, felicitari pentru job!!! Bafta multa!

Pentru intalnire propun joi seara, la waterloo in gradina. Mai dau pe aici sa vad ce ziceti.

pupici tutror,
madishor calare pe matura

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Madishor, La multi ani! Sa fiti fericiti si sa aveti multe impliniri pe noul drum!

Martta, iti tinem pumnii! Daca trebuie, sa mai stea un picut bb in burtica! Multa sanatate si nastere usoara cat mai aproape de termen!

Bibi, si tie iti tin pumnii! Nastere usoara!

Magdone, felicitari pt. job!

Pufulet, chiar ma gandeam zilele astea la voi! Eu si maine as pleca in Italia . Sapt. aia din august, cred ca noi nu vom fi acasa, probabil plecam luni si venim vineri. Dar nu e f. sigur, ca Doru nu si-a rezolvat toate lucrurile la firma. Daca suntem acasa, ne vedem sigur!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

madishor - eu vin. la placinte, inainte...
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna seara sau dimineata la toata lumea
La multi ani pentru toti cei a caror zi de nastere a fost dupa "absenta" mea de pe aici.

A fost tare scurt acest concediu insa atat de incarcat, incat ar trebui sa-mi iau un concediu medical ca sa ma odihnesc!

La mare in fiecare zi ii spuneam lui Flaviu ca "...te mai scot in lume cand faci 5 ani!", iar dupa perioda petrecuta si la munte la Brasov i-am spus ca "...pana la 7 ani poate sta acasa!" Asa ca eu una m-am lamurit, sunt acum mai obosita decat atunci cand am luat concediu! Dar de, e al meu si "e in ograda mea si trebuie sa-l cresc!"
Am avut aceeasi problema cu masa ca a preferat sa bea doar lapte insa mi-a mancat fructe si asta m-a incantat in compensare. Am citit printre randuri ca unii dintre copii nu mai dorm la pranz; ar trebui ca parintii respectivi sa primesca un premiu de consolare; ne confruntam cu aceeasi problema, unde mai pui ca pe litoral am sperat la mai mult somn...

Martta sanatate si sa va fie la amandoi bine;
Bibi iti doersc sa nasti cat mai usor si sa nu ai nici o problema... Sanatate!
Magdone felicitari si mult succes!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Cum nu am avut somn...am pus pozele din concediu, daca aveti timp si placere sunt doua albume noi"Mare,munte..." si "Bucuresti"

Aveti link-ul clasic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Noi de-abia ne-am intors de la mare si sunt cam zombie, dar va citesc, promit!

Martta, iti tinem pumnii sa fie bine!!

Madishor, dar pat de vanzare n-aveti? Intreb si eu...

Am inteles ca in Buc a fost urat wekendul asta; noi am prins o vreme super la mare, ma bucur tare ca am fost...am si avut curaj sa inot, ce mai ne-am destrabalat. Acum astept cuminte dr sa vina sapt viitoare din concediu sa o rog sa-mi faca cerclaj...la recomandarea insistenta a lui Herghelegiu care mi-a facut eco.

Va pup

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
gio - ai grija de tine si de burticutza.
pojo - bine ati revenit acasa. frumoase poze.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

neata, fetele!

am fost la mare de vineri pana luni.primul meu drum lung fara un tata drept copilot.dar a fost super ok.
am prins o vreme foarte faina, fapt care m-a determinat sa stau la plaja o zi intreaga, de la 7 dimineata pana la 6 seara, cu doar un mic dejun luat pe la 9 am, si o banana infulecata la 5pm.urmarea?am lesinat in holul hotelului, am dat la boboci in curte, am zacut pe banca din fata hotelului si am chemat salvarea.mi-au intepat popoul si degeaba, tot nu putem sta nici macar in fund.inca o injectie-vitamine in vena-si am reusit sa ma adun de pe targa aceea cu care doar cu cateva minute inaite carasera mortii dintr-un accident de masina...

alexandrei i-a mers foarte bine,ii place apa...noi cu mancarea avem probleme si cu statul la masa.am reusit totusi sa o alimentam satisfacator spre bine!

acum trebuie sa imi reintru in mana, am un deranj infernal in casa, nu am mancare- si trebuie sa gatesc- si peste toate o leneeee care doare!

dupa amiaza ma duc la cumparaturi sa ma intremez.

trebuie sa imi fac tinuta office.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Gio, pat am avut suprapus si l-am promis deja unor prieteni.
Lista pt joi:
*madishor
*andra
*cgaby

mai treceti pe lista.

Nici Matei nu mai doarme la pranz si ma zapaceste pt ca am foarte multa treaba si nu am timp de el. si mai am si remuscari pt ca il plantez la desene ca sa ma pot ocupa de alte alea.

De bine e ca a inceput sa se poarte decent la restaurant asa ca mancam in oras toata ziua buna ziua, ca n-avem timp de gatit.

ma intorc la bagaje.
daca stie cineva ce acte imi trebuiesc sa vand masina, sa-mi spuna, ca nu imi mai amintesc.

pe curand,
madishor

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

madishor la multi ani fericiti, mult noroc si sanse sute pe drumul vostru cel nou!

vin si io la intalneala, normal. joi seara la ce ora? rezervam masa?
*madishor
*andra
*cgaby
*bobi

andi azi a plecat la tara, cxateva zile pana plecam in contzed, sper sa rezolv azi...

va las ca am trebi
va pupicesc

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput