Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Eu am intrat sa va spun ca, in principiu, spun "prezent" la ambele intalniri, ca n-o pot eu lasa pe Madishor, colega mea de cartier, sa plece fara sa ne luam la revedere.

In alta ordine de idei, eu sint zombie, ca de cand am mutat-o pe Mariuca in camera ei, in pat normal, nu mai am nici o noapte fara cel putin o trezire, de ma simt ca atunci cand alaptam. Ziceti-mi si mie cum sa fac sa nu ma mai cheme noaptea cu ea in pat, ca acum culcatul decurge cam asa: pe la 22 o bagam in pat, dar tre' sa stau langa ea pana adoarme, apoi ma mut in camera noastra. La o ora oarecare ma striga (pipi, monstrii, gaseste ea ceva), ma duc iar langa ea, o adorm (si cel mai adesea adorm si eu ), iar ma trezesc si ma mut la noi in camera, apoi (in cazul fericit in care nu se mai scoala ea) suna ceasul si tre' sa plec la serviciu.
Simt ca nu mai pot si vreau sa pot dormi din nou noptile, pt ca de nimic nu sufar mai tare ca de lipsa de somn. Sa-l trimit pe Dan nu merge, ca ea ma vrea pe mine .
Aveti vreo solutie, pls, ca am cam ajuns la capatul puterilor...

Va pup si va doresc un w-e linistit si un pic mai racoros.

Madi si
Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

madic - rabdare...si stef are aceeasi problema! doar ca in ultimul timp il prefera pe tati...asa ca reusesc si eu sa dorm nitel mai bine...nu stiu solutii. am incercat tot ce am stiut si n-a mers. abia astept sa ne mutam si sa incercam sa scoatem militaria din pod!
bibi - mai e putin..tinem pumnii sa fie totul bine!
pupici tuturor si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Gio, felicitari pentru a doua fetita! Cum o va chema?

Madishor, drum bun si acomodare usoara? Unde mergeti, in apropiere de Madga?

Madic, noi dormim cu Alex in aceeasi camera si tot ne trezeste noaptea. El striga dupa toane, uneori eu, uneori taica-su', in orice caz, indiferent de cel strigat, primul care se scoala raspunde copilului. Uneori mai trag chiulul, cind nu mai pot, ma duc sa dorm in sufragerie si de acolo nu-l aud. Tu ai incercat sa-l trimiti pe tatic? Care sa se rasteasca la Mariuca daca refuza ca el sa o ajute?

Cornelia, cred ca Mariuca nu vrea sa auda de gradinita din cauza de gelozie. Stie ca Stefan e mic si sta acasa cu mama si de aceea si ea se considera mica. Daca l-ai duce pe Stefan la cresa cum crezi ca ar reactiona?

Romana, cum se poata baietii cu Maria? Dar ea cu ei?

Alex tot de gradinita ne vorbeste, tot intreaba cind o sa mearga. I-am luat ghiozdan si a stat o seara intreaga cu el pe spate. In plus vecina noastra Valentine va fi si ea tot in grupa mica, fetita unei colege la fel, iar in grupa mijlocie 2 fetite care sint la aceeasi doica. Aici e un sistem tare idiot, grupele nu sint grupa mica, mijlocie, mare, ci sint combinate: mica cu mijlocie (jumma'-juma'), mijlocie cu mare si chiar mare cu mica . Alex va fi intr-o clasa de mica-mijlocie, 30 copii . Cum sa nu ma strofoc si sa am emotii?!! Din fericire, el va sta la gradinita doar pina la prinz, dupa aia il ia sotul si-l duce la doica. Acolo o va regasi pe Julia si vor sta pina la 5, cind ii luam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Marox: M-ai naucit cu combinatiile de grupe de la gradi. Ma intreb care o fi logica pentru astfel de grupari. Oare sa invete cei mici de la cei mai mari sau nu au personal suficient ca se se descurce cu copiii si atunci ii mai amesteca pe cei mari cu cei mici?
Maria se intelege cel mai bine cu mijlociul, cu Alin. Se simt tare bien impreuna, rid si se joaca de parac ar fi o singura persoana. Cristi ii chinuie pe toti. Sper ca la gradi se va "maturiza" si el si nu-si va mai necaji fratii. Pediatra a zis ca face asa deoarece vrea sa-i domine pe cei mici. Eu as prefera sa se joace frumos fara hrijoneli inutile care o fac pe Maria sa tipe ca o primadona de la opera.
Partea proasta e ca daca doarme Maria trebuie sa am grija sa nu se puna pe plins Alin deoarece cind il aude plingin se trezeste rapid.

Madic: Eu te inteleg foarte bine. Si mie mi se intimpla sa se trezeasca Cristi noaptea. Vine dupa mine in camera si ma cheama la el in pat. Acum cred ca se trezesc si din cauza calduri. EI dar la mine se mai trezeste si Maria sa pape cam o data sau de doua ori pe noapte , dar ea adoarme repede la loc. Iar dimineata devreme Alin e in picioare linga patul meu si zice ca vrea laptele.

Ma intreb daca nu or fi ceva "somnifere" pentru copii, ceva anticiocolata, ceva inofensiv care sa nu dea dependenta.
Oare ceaiul de tei ajuta? Ii mai linisteste?

Astept cu nerabdare vremurile cind o sa tragem de ei sa se dea jos din pat. Macar atunci dormim si noi toata noaptea, asta daca nu ne doare reumatismul sau daca nu avem alte probleme.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, mi-am gasit servici!!! de data asta pe bani , nu cine stie ce dar pentru inceput sunt foarte multumita, si o sa lucrez si la o firma care are legaturi cu Europa, importa piese originale pentru masinile de aici Vw, BMW, Volvo. etc (o sa fiu Purchasing assistant) asa ca sa nu mai simt asa departe. Incep de marti.

Madishor, drum bun si integrare usoara!
Wow Bibi ce putin mai ai, nastere usoara! tinem pumnii!
Madic, imi pare rau dar vreau sa-ti zic ca asa a fost si la noi, pana s-a invatat sa doamra singur in camera, cam am facut ture, ce pot sa-ti zic e ca o se te obisnuiesti si cu asta

sanatate la burtici!

va pup si va urez weekend placut! aici e weekend lung, adica tine pana luni inclusiv, de-abia astept.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

magdone - felicitari, tinem pumnii sa fie bine! cum se mai descurca razvan la gradi??? ce i-a mai invatat pe cei de acolo?
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

LA MULTI ANI! Madishor

Sa ai parte numai de bucurii de la nazdravanii tai, iar acolo peste mari si tari sa va fie bine si sa va acomodati rapid.

Magdone: Sa fie intr-un ceas bun si sa-ti priasca noul servici. Dar ce trebuie sa faci in functia pe care o ai?

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

News, nu tocmai bune dar nici rele. Martta s-a internat vineri noaptea la Giulesti. Avea dilatatie 2 si colul sters. Contractiile sunt tinute in frau cu amestecuri litice deoarece dr. au apreciat ca poate sa mai stea in burtica. m-a sunat si era destul de contrariata deoarece ea se dusese la spital nu din cauza contractiilor ci din cauza faptului ca nu o simtzea asa bine pe bebelina. Cand a sauzit ca are deja dilatatzie 2 nu-i venea sa creada. Acum sta cuminte si isi primeste tratamentul si...cred ca-l asteapta nerabdatoare pe dr. sau care se intoarce pe 8 in tara.

Madishor, la multzi ani fericitzi!!!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

madishor - la multi ani, sanatate si multa putere si...sa-i faci praf pe canadieni!
martta - tinem pumnii sa fie totul bine si bb sa mai stea putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Nu v-am mai scris demult ca iar am fost aproape o luna singura cu fetele si mi-a fost mai greu sa intru pe internet.Acum a venit iar soacra mea la noi si am reusit sa va scriu din nou.
Gio-felicitari pt. fetita, Taisia se va bucura tare sa aiba o surioara.Sarcina usoara si un bb santos iti doresc.
Bibi sa stii ca eu cat am alaptat-o pe Mara am fost ingrozitor de constipata si nu am gasit nici un remediu pt. asta, s-a terminat doar dupa ce n-am mai alaptat-o adica dupa un an si o luna.Nu numai ca eram constipata ci aveam si hemoroizi, fiecare scaun ere un cosmar.In schimb cu Sofia n-a mai fost la fel.Si in prezent o alaptez si nu am fost deloc constipata.Poate ai mai mult noroc cu al doilea copil si reusesti sa-l alaptezi.
A fost foarte frumos in Italia.E prima mea iesire in Europa de vest(am mai fost doar in Ucraina in liceu dar nu se compara) asa ca am fost tare impresionata.Satucurile din Austria mi s-au parut desprinse din povesti , atata erau de frumoase –pline de flori, casute mici dar cochete si multa curatenie.Italia mi s-a parut deosebit de frumoasa-un peisaj deosebit.Daca aveti ocazia sa vizitati Italia nu ratati ca e minunata.Sofia a fost tare cuminte , atat pe masina cat si acolo.A fost atat de cuminte ca am facut intr- o singura zi drumul Oradea-Venetia si in aceeasi dupaamiaza am vizitat Venetia pana noaptea tarziu.Daca am fi stiut ca Sofia va fi atat de cuminte am fi luat-o si pe Mara cu noi.Cel mai frumos loc din ce am vazut eu in Italia mi s-a parut Portofino.Mi-a placut tare mult ca acolo marea era limpede albastru verzui, dar totusi parca plaja noastra e mai buna.Sofia a fost tare vesela , cum o baga cineva in seama, nu conta in ce limba ii vorbea, ea zambea si le facea cu manuta pa-pa Sper intr-o zi sa reusesc sa pun si poze.
De vreo 2 saptamani Mara iar tuseste , iar acum o saptamana a facut o laringita destul de urata ca ne-am speriat ca se sufoca si noapte pe la 4 ne-am dus la urgenta, asa ca inainte cu o zi de ziua ei eram internata cu ea in spital.Acum mergem la tratament la salina la Turda in fiecare zi pana facem 12 sedinte.Nu mai tuseste dar respira harait.Sper sa o aud din nou respirand normal.
Din 20 august vom fi la mare la Neptun, daca mai este cineva la mare in perioada aceea poate ne intalnim.
Gravidutelor care se apropie de termen le doresc nastere usoara.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput