Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Voljena puls bun si ia-o usurel cu alea casnice ca ai timp, lasa sa treaca buba intii. Cit a durat interventia?Lirisule vino incoa sa mi te pup, mai scandinavilor vedeti ce-si ascunde burtica de poienitza asa frumusete de scandinava:). Zi cind vine bb hai ca tre sa ne pregatim si noi pe aici. Stii ce e? Fetitza ori baietzel? Hai mai Liris nu ma lasa singura la suc de mere prin poiana, ca ete a venit frigu' si se lasa iar cu printre scandinavi asa de incalzire nooo? Noi ieri am facut 3 ani da casatorie si am hotarit sa sarbatorim doar doi din ei, am zis sa facem pas la ultimul, il stergem de pe lista, nu merita pus la socoteala anul cind ne rataciseram, el pe o parte eu pe alta, sa vedem ce face terapeuta cu el, il facem si cadou de-o vrea. Si am sarbatorit nemtzeste adica prin munca. Daa chiar ieri a fost prima mea zi la job. Am 4 ore pe zi in hotel, ne facuram si colegi acum. Fac ceva ce nu ma solicita fizic cine stie ce, ma mai foiesc de colo colo, invat, da e interesant. Capiam acasa. Ce bine e sa mai faci si altceva inafara de pampersi si biberoane! Fraiera ca am aminat atit! Mor de ciuda! In fine niciodata nu e prea tirziu. In rest maninc ca un porc, moldoveanca insarcinata e de speriat oameni buni:)) Am niste gretzuri impletite cu pofte nebunesti, ce mai totul la superlativ! La extrem! Asa ca la kg inainteA fost fratele meu la mine si a tremurat de frig pe aici, a zis ca vremea asta nordica nu e de el de acu ne vedem numa la el in venetia si am fost la vreo 2 petreceri pe aici si s-a minunat de cit bea lumea si cit beau femeile. Cica italiencele is mai fitzoase le vezi noaptea numa cu apa in mina ori maxim un coktail finutz acolo, ehei aici femeile is egale in drepaturi ce naiba:) Am pus niste poze cu fratele, apoi la party mascat, e si un porc intreg la jar, fratele citind nemtzeasca de pe o sticla de vin, aldo cu sapca italieneasca, si eu in crestere lejera. De aici incolo.Gata merg la job, va pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

irimell, nu scrie nicaieri p'acilea bre despre asa ceva, despre ce "semiti" vrei tu sa discuti doamne iarta-ma, nu ti-e bine? Cand sunt atatea subiecte interesante despre culoarea chilotilor lui Guestus sau despre carbonizarea capacelor de WC? Alea de care zisa lilanda sunt subecte inchise, fomeile trebe sa ramana la retete de muraturi, ce atata politica?! Decat sa moderezi pe aia de sar calu si jignesc gratuit mai bine inchizi subectu fara nici o explicatie, ce mama naibii, la cratita cu voi, auzi la ele, ce tupeu sa discute ele despre Hezbollaji sau cum le-o zice la baietii aia simpatici care joaca si ei un War Game la PS2-ul personal.
Sau poate o fi asa de greu sa dai sanctiuni alora care scriu mesaje xenofobe si jignitoare si sa le permiti alorlalti sa discute in continuare?! Ah, pardon, asta s-ar numi "moderare" si unii nu se ocupa cu asa ceva, cunosc doar butonu' de inchis subiecte.
Hai ca acu chiar m-am enervat!
Prin urmare n-o sa mai comentez decat retete ca poate se inchide naibii si poienitza daca mai scriem cuvinte d'astea injurioase ca "razboi", "rezolutie", "semiti" sau "politica internationala"!
Nu, n-am mancat nici io alivenci, daca faceti vreuna sa ne impartasiti impresiile acilea ca sa stiu daca incerc si io sau nu. Vaaai, si sa spuneti va rog si ce fel de oala folositi voi la fiertul laptelui ca io totdeauna il afum un pic. Mersi fetelor, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Doruletzdrag, nu te enerva ca e pacat sa pierzi neuronii asa usor. Vrem, nu vrem, cuvintele 'razboi' si celelalte vor fi la ordinea zilei, ca abia acum se contureaza treaba. O sa apara ele, subiectele...Stai calm si daca stii ceva ce eu nu stiu, da-mi un semn. Daca nu, dau anunt: "caut subiect cu semiti".

Aaa, referitor la lapte pot sa zic cu nostalgie ca in Ro aveam o oala cu fund dublu si era minunata, dar aici fac si eu ca tine...mereu mi se prinde de fundul cratitei, si cite n-am incercat. Ca solutie extrema, ma gindisem sa il fierb in bain-marie, dar n-am incercat pina acum...inca...

Zici ca e subiect cu chilotii lui Guestus? Woooow, acum fug sa il caut...

Vikule, tot respectul! Mult succes la job si multi ani fericiti in familie! Mumoase pozele, mai vreau...ca aici e asa cald incit ma racoresc numai vazind vintul din poza! Iar jacheta bleu si palariuta iti vin bestial!

Mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mey, voi fierbeti laptele? sau va referiti cand il folositi la vreo reteta? io am invatzat sa pui intai in cratitza un pic de apa cu un varf de cutit de sare, sa lasi sa fiarba un pic si apoi torni laptele ... stiu ca nu intrebai serios, da' nu m-am putut abtine sa nu impartasesc cu voi din experienta mea vasta in ale bucatariei :-)

vik toate cele bune si multi ani fericiti impreuna si fie sa nu mai dati pas la nici un an, ci sa fie toti minunati!

irimell daca nu gasesti subiectul cu semitii, deschide tu unul
la fel se poate deschide un subiect nou pe aceeasi tema cu cel inchis si la zz. sigur ca ar fi fost mai bine daca se modera cel inchis ...

liris treci si p-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

LOL...va dau si io reteta mea de gogosi???? E neverificata, da' merge

First: vik, felicitari pentru job si...sa fii fericita!
Sabino, sa nu mai zici de doo ori de canciula, ca ma-nerfez si inchid subiectul asta!!! Pai acilea a venit toamna...is numai 16 grade!!! Nici nu-mi imaginez cum statea vik in pantalonii aia scurti, pe esplanda din westerland...buhahaha
Cred ca de-acum liris e pe ultima suta de metri....

Irimellu, uite aici discutia, despre antisemtism (pardon anti_israel) adusa de magga. A fost doar o incercare timida a ei, fiindca fuse pusa la punct de cunoscatori

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Vik uite asa de dragul tau si a lu mami Rayu si a lu Liluta si a lu Adelucta o sa raspund ptr ca altfel ... nu am mai scris pe forum de mai bine de o luna (m-au luat la alergat niste duamne mamici de sept-oct ... asa in haita ... si mi-am zis sa-mi protejez nervii ca si asa am eu citeva chestii destul de stressante si inevitabile pe aici prin Olanda, iar fetele alea sunt chiar o cauza pierduta ptr mine).
Echograful spune ca asteptam un baietel, DPN 26 sept, dar eu sper sa vina mai repede.
in rest, sunt bine, am suportat destul de greu canicula dar acum este deja toamna pe aici, si beep beep in fiecare zi.
azi merg la moasa, sa vedem ce mai zice, data trecuta imi iesise ceva zahar peste limitele normale, sa vedem dc azi tot asa a ramas.
si cea mai recenta poza, de acum aproape 4 saptamini. alta mai noua n-am :( .

edit sa va zic ca pe linga Simona ma cheama si Maria dar barbate-miu refuza sa ma sarbatoreasca ptr ca cica am prea multe zile de sarbatorit intr-un an ...no pasa nada, fac eu cinste prin poiana cu o limonada proaspat stoarsa din cele mai bune lamii!
cam asta-i ... nimic spectaculos din tara lalelei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Doruletz, dupa cum te vaz io o sa scrii in curand la subiectul ala de la zeze cu "ai avertisment? si io am!"

Liris, mance-o mama de gravidutza mumoasa!! Ai grija de tine!

Voljena, welcome back luptatoareo! (printre randuri asa, ti-e bun pulsu'!)

Pe restu' va pup in grup organizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

liris La multi ani de Sfanta Maria
ce burtiqfain ai am rasfoit un pic,cc ca nu-ti vedeam burtica :-)
sarcina usoara in continuare! si nastere usoara! poate nasti de ziua mea :-) care e un pic mai devreme - nu cu mult - decat 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Liris, La multi ani! Buuna limonada! Ce frumoasa esti si nici nu se vede burtica. Sarcina usoara in continuare si abia asteptam sa-l vedem pe BebeLiris. Mai vino prin poienita...Si eu patesc la fel cu consortu' care zice ca Oana nu vine de la Ioana, dar eu tot ma serbez de Sf. Ion.

Lil, mersic. Ma duc sa citesc.

Adelutzdragutz, multumim pentru sfaturi. Eu fierb laptele cind fac brinza de vaci, ca pe aici gasesti doar un fel de cottage chese sarat.

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Lumea noua pe aici.Vin si eu sa va salut,ca azi ma intorc acasa.Ma rog,inainte fac o escala de 2 zile dar nu se pune Adevarul e ca mi s-a facut dor de mult soare,palmieri si lume zambind pe strada.
Israelu cica pierdu razbelu dat fiind faptu ca nu il capturala pe lider,oricum consider ca a fost o gresala inceperea lui.
Liris,sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bb sanatos si voinic
Lilando,gogosi cu gaura sau fara? Reteta la gaura nu o stiu...Referitor la discutia semita a maggai,femeia avea dreptate,numai ca erau prea multi "cunoscatori" in zona si si-a dat seama ca nu prea are cu cine
Si nu in ultimul rand,Vik,felicitari pt job si succese maxime in ramura.Foarte frumoase pozele dar masca nu ti se potriveste prea bine. O sarcina usoara sa ai si sa auzim de bine
Gtg,am un avion de prins.Va pupez

Mergi la inceput