Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 19
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Deserted
Yeah! Right! Hai sa tastam ginduri bune: Fetele, dumnezeu sa va ajute si aveti grija de voi...
Bagati si voi un ochian pe mapamond sa vedeti ce are de gind Israelul, iar Hezbollahul foloseste satele si orasele ca scut impotriva bomardamentelor, interesul lor e sa moara citi mai multi civili libanezi ca sa acuze pe israel, asta ar fi una...
Israelul s-a saturat sa fie tinta atacurilor pe la spate ale teroristilor arabi palestineni si ale hezbollahilor, asa ca evreii nu vor renunta asa usor la aceasta sansa pe care o acum...
ps. Eu cind ajut un om il ajut cu un sfat intelept sau cu fapta , daca pot, nu tastind : Dumnezeu sa va ajute bla, bla bla....dupa aceea inchid pc-ul si-mi vad de ale mele multumita ca sint suport verbal pentru cei suferinzi..
Elena, pe mine m-a ajutat mult Dumnezeu, si cred in el, dar il judec pentru ca ajuta doar pe cine vrea el si nu pe altii care sint mult mai suferinzi decit mine...
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.
draga mea si daca bagam un ochiean pe mapamond ce crezi tu ca putem vedea in afara de ceea ce vezi si tu! yeah!right! este razboi si nu cred ca ochieanul de pe mapamond intereseaza fetele din liban/israel sunt sigura ca au si ele acces la mapamond si stiu mai bine decit noi ce se intampla.Noi stam bine mersi in casa sub acoperisi cu cafeluta in fata, bagam ochianul pe mapamond sau ne punem pe fotoliu la CNN/BBC dupa care intram pe net si strigam in gura mare FUGITI CAT MAI AVETI TIMP "ca evreii nu vor renunta asa usor la aceasta sansa pe care o acum..."
...hai sa nu facem noi pe destepti cei care habar nu avem ce este acolo in realitate.
Asta nu este o sansa a israelilor, eu zic ca este cea mai mare prostie omeneasca ca in anul 2006 un "om" cu capul pe umeri sa gandeasca la acest nenoricit razboi...
Daca recunosti ca Dumnezeu te-a ajutat mult eu zic sa taci si sa multumesti lui Dumnezeu ca ai fost ajutata si nu sa spui in gura mare ca Il judeci pentru ca ajuta pe cine vrea...unul dintre persoanele care a vrut Dumnezu sa ajute ai fost tu!right!
Eu cred ca Dumnezeu nu ajuta multa lume , dar cand o face o face cu un scop.
Sti, atunci cand iti pierzi orice speranta si nu mai sti ce sa faci in pragul suferintei, ultimul cavant este DOAMNE UNDE ESTI!ajuta-ma.
Eu ii multumesc din tot sufletul lui Dumnezeu ca ma ajutat enorm, iar atunci cand am strigat in genunchi la ceruri cu lacrimi de durere pe obraji...Dumnezeu a fost acolo si mi-a ascultat ruga si mi-a sters lacrima de pe obraz(iar rugaciunile fetelor de pe DC au fost mai presus de orice).de accea cred ca rugaciunile noastre si suportul moral sunt mai presus de orice in situatia de fata.
Oare ce poti tu sa faci de acolo din japonia in momentul de fata! sau eu de aici din USA sau oricare alta fata care nu este in mijlocului razboiului!!!in afara sa strigi Fugiti cat mai aveti timp!!!eu cred ca o rugaciune spusa din suflet ajuta mult.
Eu sunt inca cetatean roman, dupa ce primesc cetatenia USA o sa refuz la cetatenia romana din motive personala , iar daca Doamne fereste incepe razboiul in USA , eu unde sa fug ?! de accea zic de fetele din Liban, Israel! cele care au refuzat la cetatenie, sau care nu mai au nimic in romania , ele unde sa fuga cu 2/3 copilashi dupa ele! UNDE DOAMNE UNDE!!!
daca ai chef de "politica" intra pe chat sau pe PM, ca este mai bine pentru fetele din Liban si Israel sa intre sa isi citeasca in liniste gandurile bune scrise de noi si nu "cearta".
Elena19+
POZE
aileene spune:
cred c-ar fi mult mai bine ca spiritele acestui subiect sa se linisteasca , stim cu totii ce-nseamna un razboi , nu trebuie invartit cutitul in rana ca sa ne-aducem aminte de ceea ce inseamna acel cuvant atat de urat RAZBOI=teroare=suferinta=pierderi UMANE si materiale=atatea cate nu ne putem imagina ! Ira daca vrem mai multe informatii nu cred ca nu le putem gasi , sunt cu duiumul , iar daca trebuie sa le ascultam sau vedem pe toate , cred ca n-am termina de plans si am deveni chiar paranoia !
Sa lasam , asa cum cred fetele de buna cuviinta , si cum cred si eu ca e cel mai bine , sa ne sustinem moralul , si cautand in adancurile noastre , resursele necesare ptr a da curajul , celor care trec prin greu in momentele de fata , avandu-i in gandul si-n rugaciunile noastre pe toti ! D-zeu nu merita judecat ptr fapta omenirii , daca am ajuns aici , este ptr ca nu ne intelegem si nu cugetam decat atunci cand e prea tarziu !
Vreau sa va spun o povata , pe care-am tras-o din spusele unei fete de nepretuit de pe acest site frumos : "Era un om care credea tare in D-zeu , se ruga si consacra aproape tot timpul rugandu-i-se LUI ! Omul imbatranise , iar cand a simtit ca sfarsitul nu e departe , s-a ridicat in picioare , si-a luat fata-n maini si privind cerul cu ochii inlacrimati , a strigat lui D-zeu : "Doamne , cat am suferit , cat m-am rugat tie si cate lacrimi am varsat , unde erai TU in ceasurile atat de grele , unde erai cand aveam atata nevoie de ajutorul tau , unde erai atunci cand rataceam in pustiu , iar privind inapoi nu vedeam doar urmele mele pe nisipul fierbinte ? Dintr-o data , auzind o voce care spunea : "ACEI PASI NU ERAU AI TAI CI AI MEI PURTANDU-TE PE BRATE IN CESURILE GRELE"...deci trebuie sa fim constienti , puterea lui D-zeu EXISTA chiar si atunci cand nu mai credem chiar si atunci cand speranta , credinta si curajul nu ne mai lasa sa credem in EL !
PACE tuturor si mult bine !
Nu apartin vreunei credinte a parte , sunt catolica si cred in D-zeu , pur si simplu !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
anamari spune:
Am vazut si eu subiectul abia ieri si a fost ca un dus rece...ca eu maraiam ca nu am bani sa repar asta si asta la casa, si sa-mi pun prispa si terasa si alte alea...si am realizat cum ar fi fost sa-mi las casa si sotul si sa trebuie sa plec la mii de kilometri fara a sti daca-i mai gasesc la intoarcere.
Sper sa aud noutati si despre fata care a plecat cu britanicii (Lavinia).Am citit in ziarul local ca un crucisator american care avea cetateni britanici si americani la bord ajunsese in Cipru.
Tuturor fetelor din zona de conflict si familiilor lor le doresc sa le protejeze Cel de Sus iar celor care au plecat le doresc sa poata sa se intoarca la casutele si sotii lor cat mai curand....
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
CRISMIR spune:
Am votat si eu pt oprirea nenorocitului astuia de razboi
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
CRISMIR spune:
Scuze,din greseala am apasat butonul de trimitere.
si eu pt fetele implicate in acest razboi si pt familiile lor!
Aveti grija de voi,de puiutii vostrii si de familie
Da Doamne sa fie din nou Pace!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
aileene spune:
Buna ziua tuturor , sper ca tacerea asta sa insemne ca totul e bine si ca cei care au plecat spre tara sunt ajunsi cu bine la destinatie , iar cei ramasi sa traiasca in Pace deplina !
Mi-e gandul doar acolo si ma rog lui D-zeu sa fie bine !
Saphyr poate e prea tarziu , dar ma gandesc si la calatoria ta , si da-i Doamne sa fie totul bine , vei fi mereu in gandurile mele si astept cu nerabdare vesti din partea ta ! Treci pe aici daca ai posibilitatea din Ro !
Numai bine si PACE !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Florys spune:
Se intelege din unele mesaje ca alegerea mea nu a fost una tocmai buna. OFFFFFFFFFFFFFFff v-am spus ce greu mi-a fost sa iau decizia asta. Am petrecut weekendul intr-o statiune linga mare si am mai uitat un pic de zgomotele avioanelor si bombelor (ca la tv sint mereu).
Sa stiti ca nu au bombardat ambasada Ro din Beirut ci au bombardat un pod care nu e tocmai aproape de ambasada, prin aceeasi regiune doar.
Ortansa ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, pupa-i dulce pe aia micii si sa speram ca se va termina curind sa va puteti intoarce la caa voastra de aici.
Multumesc ptr. toti cei care se gindesc inca la noi cei ramasi in zona de razboi,
Aveti grija de voi,
FLORYS
Elenalove27 spune:
Florys,ma bucur ca esti bine si sper ca in curand sa aud ca este PACE acolo la voi.
Doamne ajuta
Elena20+
POZE
Roxali spune:
Miercuri seara se intilnesc la Roma ministrii si reprezentanti diplomatici din:Rusia,Anglia, Turcia,Italia, Francia, Egipt,Giordania, Arabia Saudita, Uniunea Europ,Canada, Spania,Banca Mondiala si Natinunile Unite, deci....sa speram ca reusesc sa "linisteasca "spiritele.
Off fetelor, sint alaturi de voi si ma rog ptr voi.
Ali, mama baietzoiului Enrico