Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Lirisu, La multi ani! Ce frumoasa esti gravida... Sarcina usoara in continuare si tinem pumnii.

voljenu, totu' bine pe frontu' de vest? Insanatosire grabnica!

Si ce bine-mi pare c-ai scris, vik! Sa fie totul asa cum iti doresti (tiii... ce cavaler e Aldo - mai ce repede cresc copiii altora )

quote:
Originally posted by doruletz

Cand sunt atatea subiecte interesante despre culoarea chilotilor lui Guestus sau despre carbonizarea capacelor de WC?
Esti de coma, dorule .
Si nu te mai supara, are dreptate irimell: asta-i dialogul surzilor. Tu explici cu argumente si raspunsul vine ca sa stai pe c...ti, ca nu cunosti personal poporul x sau y... sau sa ne cautam raspunsul singuri (asta e de top dupa parerea mea ). Sau ca-n vorba mea preferata: zbang cu mamaliga-n geam. A zis bine yanku - multa lume necajita p'aici...

lilu, n-am reusit sa ne intilnim . Rayu cre' c-o sa explice cel mai bine. Nu-i nimic, data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Multe salutari din Romania , ceea ce va doresc si voua!

Vreau sa va spui ca toata bucuria cu care ma umflai in aeroport cand imi zise vamesul un extrem de sincer "bine v'ati intors" se facu zob cand ajunsai acasa si gasii apartamentul sub forma de mlastina inundat fiind acu fro 3 saptamani de 'al de sus (nu 'EL').

Acu' partea buna e ca aruncai in sfarsit covoarele de la soacra'mea pe motiv ca mormolocii din ei nu se mai asortau cu ciucurii.

In rest, legumesc prin orasul de nastere - Slatina unde ma indop cu braga si inghetata de la albanezi (doruletz stieee) lucru pe care din nou vi'l doresc si voua.

Ma duc sa mai racai un tavan coscovit nu inainte de a va ura un August linistit, ceea ce in sfarsit imi doresc si mie.

mai viu

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

xenocid, iti zic si io un sincer bine te-ai intors in poienita!

pofta buna! iti doresc si tie la Memish - ca se pare ca p-acolo-ti faci veacu' intre un racait de tavan si un rascait de parchet ... si mie (io ma reped pana la congelator)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by yank
Lilando,gogosi cu gaura sau fara?

Cu gaura bre...cu gaura, ca aia e cea ma importanta!!! Zbor lin, yank si sa ne tremeti o felicitare de sub palmieri!!!

liris, La Multi Ani!!! De data asta, fie cu limonada...dar luna viitoare, musai cu sampanie

xeno, io vreau-vreau braga, da' nu la Slatina...si cu atit mai putin sa ma ude cel de sus No, bun (re)venit in poienita!!!

doruletz, especially for you: Invingatorul!!!
Multa lume necajita, zau

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by lilanda

[quote]Originally posted by Irimell
Definitia termenului 'antisemit' ma intriga de ceva timp. De ce se refera numai la evrei cuvintul 'semit'?

Pai probabil, de destepti ce erau arienii [size=1](dar la intrebarea asta, poate ne raspunde magga, fiindca si ea o ridicase pe la alt subiect )

]

cu mare placere!

hmmm, eu chiar nu pusei la suflet discutia respectiva...vorba lui yank
irimell, ai dreptate. vinovat e un pamfletar neamt antievreu wilhelm marr care-a inventat termenu pe la 1880 cindva; e stiintific incorect, dar a facut cariera asa gresit cum este.

sincer nu ma gindisem neaparat sa ma mut in scandinavia, desi-s cam fara domiciliu fix pe forumul asta de cind m-am retras in liniste precum liris de la grupul de mamoante, dar mai viu cu siguranta la un bonjour acilea. imi sunteti simpatici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
vikinga, sarcina usoara, multi ani de casnicie inainte si felicitari pentru job!
liris, nastere usoara!
yank, drum bun!da' mai intri tu p'acilea si d'acolo de un te duci ca nu te-or manca crocodilii, nu?

xenooo, bine ca mai detesi un semn, sa mananci o inghetata albaneza si pentru mine! cand vii incoa? hai ca aparu sarkozy azi la teveu, zisa ca de abia te asteapta sa apari la frontiera cu recipisa aia

Adela merci de lamuririle cu laptele, e adevarat ca nu ma asteptam la raspunsuri da' sunt bine venite ca intrebarea era pe bune, chiar asa mi se intampla. Nu ca as fierbe io lapte prea des, ba chiar foarte rar, nici macar nu cumpar asa ceva decat de maxim 2 ori pe an, atunci cand am chef sa fac clatite. Insa in reteta aia de alivenci de o dete Irimellu scria de fierberea laptelui, d'aia intrebasem.

lilanda, nu raspund la provocari! Si dealtfel nici nu stiu io bre ce e aia, cum zisasi ca ii zice, "Amandinajihad"? Ha, te pomenesti ca o fi vreo injuratura??

Vazurati ce lasara rusii in urma lor la Goteborg? Un sac de seringi si transfuzii, cica "medicamente cardiologice". Muhahaha, ajunsera bolnavii de inima sa alerge suta de metri in 9 secunde, ma intreb in cat timp o parcurgeau daca erau sanatosi! Atuncea nici nu-i mai vedeam decat cu incetinitoru! Rusii luara jumate din medaliile de aur de la campionatu asta, normal.
da' despre asta o fi voie sa vorbim? sau poate nu, sa nu suparam mafia rusa

gata, se termina mini-vacanta, poate oi mai veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

io nu rezist la teme profunde inca... ca-mi accelereaza pulsul si n-am voie da uite aici o veste buna: (se impunea dupa papucii cu toc cui si rochia magica )http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=400814&in_page_id=1770&in_a_source=&ct=5

vik - la multi inainte si bravo pt job! m-au adormit numai vreo 45 - 50 de minute... le-am si zis ca nu m-am odihnit suficient ca nu prea avusesem stare in noaptea precedenta...

cata - pai chiar ca ma lupt ca am si cu cine: ieri imi busi masina parcata in fata casei un dobitoc de constructor de muceste la vecini (poveste lunga cu vecinii astia - ne costara deja un purcoi de bani, vorba lui bula - asta ne mai lipsea!)

Pegasis - frontul de vest e bine, merci am inceput sa fac planuri de viitor ca mi se cam intepenisera ideile la ziua operatiei.

pupaturi si plecaciuni la poienitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Yank, ai ajuns cu bine la palmieri si plaja?

Arborica, multzam fain!

Am pus in sfirsit pozele din Sevilla, Toledo si Granada. Si tot incarcindu-le, bineinteles ca mi s-a facut dor de duca...

O zi minunata va doresc....si o dedicatie muzicala. Enjoy!

Mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'Na ziua la Scandinavi, citii o barfa pe net si m-am gandit ca cel mai bine-i sta aici la voi.

Cica aia de la Agentia Spatiala Americana (NASA) cauta de un an benzile originale cu primii pasi ai omului pe luna, si nu dau de ele.

Or fi uitat in ce sertar le-au pus (nu erau decat vreo 700 de casete).

Ma gandesc sa-ncerc si io testele alea de intelignta care cica se cer la ei...

Iaca si sursa

Hai noroc!

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Lu more, buuna faza. Daca n-ar avea imaginile copiate, probabil ca nu i-ar crede nimeni ca au pasit pe luna si n-au filmat in studio.

Si inca o stire...ne intoarcem la ce ziceau sumerienii: ca sistemul nostru solar are 12 planete.

O zi faina!

Mergi la inceput