Scandinavii stiu DC (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by Irimell

... Daca n-ar avea imaginile copiate, probabil ca nu i-ar crede nimeni ...

... mda, sper pentru ei ca aia de le-au furat n-au decoperit ca erau trucate...

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

concurs de perspicacitate: ia sa vedem daca stiti ce paragraf din filmuletul asta ii fascineaza pe englezi de-l primii pe mail azi de 6 ori?!

http://www.spatulamadness.com/short.html

premii - in natura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by voljena

concurs de perspicacitate: ia sa vedem daca stiti ce paragraf din filmuletul asta ii fascineaza pe englezi de-l primii pe mail azi de 6 ori?!

http://www.spatulamadness.com/short.html

premii - in natura

Ceva legat de nordul Frantei???

Irimellu, superbe pozele ...ai si citeva private??

lu.more, deh...vrei reteta de gogosi??? :-)))

Mai,io de cind citesc stirea aia cu Dell-ul cum ca isi retrage laptopurile de pe piata fiindca le explodeaza bateria, ma gindesc ce se poate intimpla daca se intimpla incidentul in avion, aaa ???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Tot io ca n-am ce face!!!
No, scanez, zappez…ca deh, mi-s moderator!! Si uite asa aflu ca nu poti avea timp sa traiesti daca esti susceptibil ca ai cunoaste toti oamenii ; ca poti incepe un blog pe DC, sensibil, genial, nemaipomenit, induiosator... cu un copy/paste de pe alte bloguri sensibile, geniale, nemapiomenite, induiosatoare si musai impresionante, bloguri care navigheaza inocent pe net, la indemina (sau la scrisul) tuturor celor care vor sa aiba patina, desi designul parului ar fi o arta la o atit de mina indemina. Mai aflai ca e mare problema sa vrei perete verde in propria-i casa - oare e bine, oare nu, voi cum?? - si, mai ales, oare ce-o vrea ala, Magicianul pe la nu stiu care pagina, de la nu stiu cine-anume??? Am mai vazut cum se incepe un jurnal adevarat: cu un titlu si cu sensibilitate, cu prima amintire. Exact ca in Coetzee cind baietelul de 7 ani impartaseste cu evreii prima amintire oficiala (cea cu ciinele care, calcat de o masina, se retrage si traieste mai departe, bine merci, doar cu jumatatea din spate a corpului lui canin), ori cu cea interioara (in care lasa in bataia vintului o bucata de hirtie, jurind sa o salveze la maturitate), ori cu cea mai intima si mai intima amintire a lui ( memoria sinilor albi ai mamei). Lu, de ce marea lehamite…cu care amintire intima traiesti??? “Nu, nu-mi spune!!”. ”Ba da”….”dar daca tot imi spui, mai bine continua ca si cum nu mi-ai fi spus !!!” Insa cel mai tare si mai tare, am remarcat o fraza stupida dintr-un film stupid, fraza-semnatura pentru cineva-anume: “Pentru fiecare femeie, exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea”!!!

Doruletz, cheers...aproape ca te plagiai

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lilanda, de ce nu exista rubrica "placheta zilei"? Ca fain mai scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Poate ca este vorba despre oameni singuri fara prieteni cu care sa se consulte si precum niste copii neglijati, nu stiu ce sa mai faca pentru a li se acorda atentie. Mi se pare trist, dar banuiesc ca le e mai usor sa comunice in scris decit verbal...

Lil, trimit privatele.

Voljena, eu nu pot vedea filmuletul. Despre ce e vorba?

Mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... sa ma vad io pusa la gazeta de perete, si-nca la "asa da", si-nca d-un moderator...

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

'Neatza ...
Scuze de placheta, da' prea-mi sarira toate-n-ochi aseara ; iar fraza aia stupida din filmul ala stupid, pusa ca semnatura de o femeie, mi s-a parut mai misogina decit Sir Sean Connery insusi!! Noroc de blogul lu Lu...
Irimellu, astept pozele ...si daca vrei sa vezi filmuletul ala, tre' sa-ti instalezi QuickTime Playerul...e despre revolta unor spatule in fata lingurilor

Cica un partid din Parlamentul danez vrea sa inainteze un proiect de lege prin care limba engleza sa devina a doua limba oficiala in DK!!! Nu se trezira si ei mai devreme
Va pup...s-a mai incalzit pe-aci, da' cica nu pentru mult timp, ca vine iar beepu'!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

io va citesc, nu v-am scris ca am un oarecare blocaj...
am incercat intr-o zi sa va scriu muuult, muuult si nu stiu cum da' n-am reusit nicicum sa trimit mesajeje (de parc-ar fi cine stie ce mare filozofie...)

vroiam sa-i dau lilutzei o floricica pentru placheta de ieri si sa-i zic ccc ca astept cate o placheta in fiecare zi, sa-i zic ccc ca n-am auzit/vazut "the yes men" dar mi-ar face mare placere sa-l vad...
mai ziceam ceva despre teroristii "inventati" apropo de documentarul "the power of nightmare" dar acum nu mai am chef sa repet...
nu prea sunt in apele mele...
si ma doare capuuuuuuuuu'

pa, pa!

edit:...si pe de-asupra nu-mi merge nici calcu' de-acasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

gata
Sint in Suedia,sint deprimata,eu mi-am propus sa emigrez in...Berceni:))
Nu am citit nimic,o sa citesc jurnalul poienitei deseara,ca sa fiu la punct cu noutatile,pina una alta,pe Bubu am facut-o vedeta,iaca niscai poze facute de un preten:

http://www.badorgood.com/detail.php?id=66053

http://www.fotocommunity.com/pc/pc/mypics/704502/display/6350275

http://www.fotocommunity.com/pc/pc/mypics/704502/display/6351219

http://www.fotocommunity.com/pc/pc/mypics/704502/display/6352899

Bubu la Roumanie,bre!
Edit sa zic ca in poza portret,Bubu sedea si facea pipi,asta ca fapt divers:))

Mergi la inceput