Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LiaMia - pupici si sanatate si voua. Un in plus pentru Florinel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

iar am de recuperat

Simona,mersi pentru raspunsul cu premergatorul.
Dr mi-a zis ca ar afecta mersul mai tarziu si coloana.Nu mai stiu ce sa cred...vad ca celelalte fete nu si-au dat cu parereaFelicitari pentru olita!

Carmi,concediu placut!

Alina
,e bolnavioara Anya??Sanatate multa!

Al meu copil are niste crize de cateva zile,cum nu-i convine ceva cum tipa si se incordeaza toata,eu nu mai pot de nervi cand o aud,e vreo criza la varsta asta??nici nu vreau sa ma gandesc ca asa o sa ramana...am vazut ca va plangeati si voi,ce ne facem cu ei??Am mai vorbit cu mamicile din parc si cica asa raman....

Sa vedeti ce prostie am facut...nu i-am mai dat fetei fructe de vreo luna,ma rog.. faceam trecearea lenta de la mancarea de regim la cea normala si am ajuns la capitolul fructe.I-am dat alaltaieri piersica si a facut kk normal,ieri dimineata i-am dat dinnou si a facut iar bine,si seara m-a mancat undeva si i-au bagat o jumate de piersica in laptele cu cereale(gasisem o reteta in revista mami) si azi dimineata a facut un kk verde mai moale si apoi unul apos tot verde.
Asa ca trebuie s-o luam de la capat..sincer mi-e groaza...si chiar ma bucuram ca e bine copilul si ma gandeam s-o trec de luni pe laptele normal,ca inca suntem pe delactozat de vreo luna.

ma duc sa pun morcovul la fiert si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Maddy, incearca sa nu-i mai combini fruct proaspat cu lapte. Asa e regula, sa ma corecteze Anya daca gresesc. Stiu ca laptele (cu orez, gris sau cu cereale) se combina cu compot de fructe, deci fructa preparata termic. Poti sa ii fierbi un pic piersica si apoi sa o bagi in maglavais. Sau fructe combinate cu cereale fara lapte sau cu biscuiti. Si Alexutza e sensibila la aceste combinatii, mi-a facut moale cand i-a dat bona orez cu lapte cu mar ras (proaspat). Cand i-a dat cu mar copt nu a avut nimic.

Felicitari Latrishia pentru progresele printzesei. Acum asteptati si voi primii pasi (si eu ii astept cu nerabdare, acum a inceput sa stea singura in picioare din ce in ce mai mult, dar nu merge decat tinuta sau se sprijina singura de canapea sau mobila)

Lia bine ca ai mai intrat si tu. Ne suparasem ca suntem cateva mamici doar care mai postam aici, toata lumea pare in vacanta. nu stiu ce e cu jadi, poate e prinsa cu treaba sau poate ca e tot in vacanta!

Carmi, vacanta placuta si ai grija cu punctele alea. Am visat intr-o noapte ca eram la o petrecere cu bufet suedez si pe fiecare fel de mancare erau trecute punctele de la Weight Watchers

Mimsi, nu mai iau Xenical, am slabit 2 kg de la el (in 3 saptamani), dar e destul de scump si ma cam durea burta (de fapt cred ca stii cum e de la sotul tau, e cam nasol cu burta, te apuca dintr-o data, era cam aiurea la serviciu, mai ales daca eram intr-o intalnire). Acum numar punctele de la Weight Watchers si mai inlocuiesc mesele cu shake de lapte facut cu Herbalife. Vad ca merge, sper sa mai dau jos vreo 3-4 kg pana la concediu, sa nu dau marea pe dinafara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Maddy mie doctora mi a spus so pun in premergator de la 7 luni ceea ce am si facut. Nu vad cum i ar afecta coloana pt ca tine spatele foarte drept cand merge cu el. N o tin toata ziua , max o ora pe zi misuna cu premergatorul.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Kid a inceput deja sa mearga pas pas prin patut, il ia roata si bate cu palmele in pereti. Pe jos nu mi vine s o las ca cine stie cum cade si se loveste, si asa si in patut se mai intampla sa cada aiurea.
Mie mi a facut diaree de la rosie in supa, acum ceva vreme si acum nu stiu daca sa i mai dau ca mi e ca iar ii explodeaza funduletul.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

kidd,mersi frumos...uf,eu stiam ca nu e buna combinatia asta de lapte cu fructe dar m-am luat dupa revista...am avut asa un feeling,ei acu sa-mi dau pumni in cap

Lori,eu zic sa mai stai cu rosia....eu una m-am lecuit.

Alina
,e bun enterolul pentru diaree??e pentru refacerea florei?

si asa ca sa ma mai plang putin...de o sapt in fiecare noapte are fii mea program de maraiala..se foieste,se intoarce de pe o parte pe alta,ba vrea suzi ba n-o vrea,ba foame,ba sete...si rezulta niste treziri ale mele,cam din ora-n ora.Am lasat si AC-ul sa mearga noaptea,poate-i era prea cald dar se pare ca face la fel..O fi cu "capu"?? (vorba lui kidd) sau o fi de la dinti?Ma gandeam sa incerc baby calmul dar am vazut ca are ceva para,asa ca deocamdata raman la ceaiul de tei.hai gata ca m-am plans destul si sa nu va plictisesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Maddy si eu ma trezesc cam tot din ora in ora ..... asta dupa vreo 3 ore de somn legate, in rest ....zombi si eu zic:dinti, caldura, da de unde ca dinti ioc, cald in casa noaptea nu e , astia sunt copii nostri, eu visez sa dorm o nopate intreaga, mi se pare ca nu am sa mai apuc hehehehe

Mai in afara de Jadi mai lipseste si Marlena, oare e sub gramada de moloz?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mady, cam asha face si Ancu.
Si cand nu mai pot, il las de serviciu pe sotu' care o ia cu noi in pat si doarme fata dusa pana dimineata.
Si asha ne scoatem somnul toti 3.

Parca vad ca eu o sa dorm cu Victor, si sotu' cu Anca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Si noi...tot cu diareea bat-o vina. Acum e mai bine si desi ieri a facut kk tot moale, azi am inceput sa-i dau si altceva inafara de regim strict. Eu am banuit tot o piersica, desi a mai mancat piersici si nu s-a intamplat nimic - din contra, chiar avea tendinte la constipatie si ii faceam niste combinatii "imposibile": mar, pepene galben, piersici, caise, apoi apa si in cele din urma san si niciodata nu a avut nimic. Apoi am observat ca a coincis cu aparitia unor dintisori "noi" si, desi nu prea cred eu in "diareea de la dinti", tind sa cred ca asta a fost. Asa ca i-am dat numai morcov, orez, banana, grisine (nu ma prea incanta ca au tot felul de afanatori si conservanti in ele, dar ce sa fac), carne fiarta, mar copt, branzica - iar azi dimineata a mancat si putin iaurt. Vom vedea cum evolueaza situatia.
Maddy, asa cum spunea kid, poate Biancai nu ii priesc combinatiile astea cu efect laxativ: de ex. lapte cu fructe crude, asa ca nu ii mai dai asa. Nu stiu daca chiar e cazul sa mai dureze regimul inca o luna. Poate se reface mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si vedeti ca nu e nici o regula cu dintii, eu stiu ca Anya mica nu a vrut nici o problema cand i-au iesit primii dintisori.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput