Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 9
kid2003 spune:
Maddy, eu cred ca se trezeste si maraie tot de la dinti...am ajuns la concluzia asta cu alex ca si ea se trezeste (si nu se trezea deloc), cred ca au un disconfort.
Pupam Anya si o felicitam ca a iesit din regim. Sa speram ca nu ii mai face probleme mamicii. Alina, dar cum ii dai grisinele? le papa ea singura sau le bagi in mancare? Alex refuza complet sa manance singura (ma refer la biscuiti sau bucatele de fructe, asa cum am auzit ca fac alti bebei), daca ii dau un biscuite se joaca cu el si il imprastie peste tot. Nici macar nu il duce spre gura. Parca e intentionat, ca alte lucruri (de ex. telecomanda) le suge cu mare pofta.
maddy77 spune:
Alina,mersi de sfat.Si eu ii dadeam lui Bianca tot felul de combinatii si facea kk normal...avea o burta beton.Acum insa de aia am si tinul regimul o luna,ca i-am dat iaurt si a facut mai moale si de frica sa nu revina diareea am mai stat o sapt pe regim si i-am reintrodus treptat cate o leguma la 2-3 zile si apoi fructe.Grisine i-am dat si eu si acum e innebunita dupa ele ca nu mai vrea biscuiti.
Sper sa se faca bine fetele cat mai repede.
Cge,ce bine ca mai doarme Anca cu voi in pat,Bianca n-a vrut nici odata sa doarma cu noi,rade ,are chef de joaca.
alinam,putem sa deschidem un club
Eu am dormit toata noapte doar 10 zile cat am fost in concediu,fara copil..tot sper sa mai creasac si sa doarma
locca spune:
Eu nu am mai dormit o noapte intreaga dinainte sa nasc, hehe, mai e un pic si se face anul.
Buna ![]()
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Maddy, si Anca se joaca in pat, ma trage de nas, urechi, dar noi o tratam cu indiferenta, ne facem ca dormim. Pana la urma, se resemneaza si se culca si ea.
De dimineata cand s-a trezit si-a luat singura biberonul cu lapte care era in pat, si in loc sa si-l bage in gura se stropea cu lapte pe fata si murea de ras.
Si cu cresa m-am mai gandit, se descurca fata, ca are antrenament de acasa de la Victor.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Diana30 spune:
Treceti-ma si pe mine in clubul celor trezite de copii.Mihnea de pe la 2 luni pana pe la 6 luni ma trezea dimineata la 5sau 6 ,iar apoi dormea iar pana pe la 10.De atunci ma trezeste de cel putin 2 ori pe noapte(asta se intampla f rar),dar ,in general,cam din 2 in 2 ore.Se linisteste si doarme in continuare doar daca-l pun la san,asa ca nu prea am cum sa fac schimb cu taica-so,desi demulte ori imi vine sa investesc in niste silicoane pe care sa le atarn de pieptul sotului.
Diana30 spune:
Cristina,tin minte ca ziceai ca Anca nu voia sa mai manance legume intr-o vreme.Ati remediat situatia?Cum?Ca de vreo saptamana al meu copil face scandal cand e masa de legume.Azi a mancat o lingurita si apoi s-a pus pe urlat.Fructele si iaurtul le mananca bine.
Anya20 spune:
Cristina - asa e, la primii dintisori n-a "schitat"nimic. Au iesit pur si simplu.
Kid - da, mananca singura grisinele. Le prinde bine in manuta si le roade. Defapt ea ar vrea sa manance singura tot ce-i dau (ii pun im manuta fructe, biscuiti, coaja de paine, ardei gras, castravete; a mancat chiar si ceapa si spre amuzamentul nostru manca si plangea). Astfel ca la masa trebuie sa ii dau si ei o lingurita in mana ca sa pot sa-i dau eu sa manance cu cealalta, ca altfel vrea sa mi-o ia din mana. Odata i-am dat si castronul cu restul de mancare si l-a pus in cap.
cge spune:
Alina, mi-o inchipui pe Anya cum manca ceapa.![]()
![]()
Cred ca si Anca ar fi facut la fel.
Ieri am adus mancarea pe masa si Anca mergea de manute cu taica-sau.
Cand a vazut mancarea pe masa: rosii, telemea, a bagat o viteza de nu mai reusea taica-sau sa o tina.
Diana, cand nu a mai vrut legumele am incercat tot felul de smecherii: i-am piureul de legume dimineata.
Daca nu vroia sa le manance nici asa dimineata,nu i-am dat nimic altceva. A stat o data fata nemancata, si apoi i s-a facut frica si s-a dat pe brazda.
Doctorita a zis sa ii schimb si consistenta, sa nu i le mai pasez, ci sa i le zdrobesc cu furculita.
Bafta multa!
Oricum fructe piure nu mai vrea si nici nu mai insist: le mananca din mana si isi bea in continuare sucul de fructe.
Si eu sunt in clubul celor nedormite o noapte intreaga de aproape 1 an. Cand vine maica-mea/soacra-mea pe la noi dorm cu Victor, Anca ramane responsabilitatea noastra.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
karmenutza, eram si-gu-ra ca o sa va placa! bravo!
si serviciu usor!
cristina, cred ca e tare greu... poate totusi... ei, lasa, ai dreptate, o sa se descurce f bine.
maddy, eu m-am hotarat sa nu folosesc premergatorul. nu cred ca-i face cine stie ce rau... dar mai bine fara. nah, daca ai vrut sa sti... ![]()
kid, uau, felicitari. sta alex singurica in picioare!
radu papa grisinele cu ce mai mare placere posibila. e un pofticios. la prostii de-astea se repede de nu se poate. cred c-ar putea manca si-o punga intreaga. la fel si la biscuiti. dar credeti ca mananca biscuitii de la nestle de 240.000? neee, ci doar petit beurre. 
revin, ca fi-miu s-a culcat deja. mai fetelor ma termina! vrea sa doarma de la 17.30.
nu-l las, ca l-a mai lasat si nu a mers experimentul.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
karmenutza, eram si-gu-ra ca o sa va placa! bravo!
si serviciu usor!
cristina, cred ca e tare greu... poate totusi... ei, lasa, ai dreptate, o sa se descurce f bine.
maddy, eu m-am hotarat sa nu folosesc premergatorul. nu cred ca-i face cine stie ce rau... dar mai bine fara. nah, daca ai vrut sa sti... ![]()
kid, uau, felicitari. sta alex singurica in picioare!
radu papa grisinele cu ce mai mare placere posibila. e un pofticios. la prostii de-astea se repede de nu se poate. cred c-ar putea manca si-o punga intreaga. la fel si la biscuiti. dar credeti ca mananca biscuitii de la nestle de 240.000? neee, ci doar petit beurre. 
revin, ca fi-miu s-a culcat deja. mai fetelor ma termina! vrea sa doarma de la 17.30.
nu-l las, ca l-a mai lasat si nu a mers experimentul.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video