Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 10
kristinutza spune:
scuze, credeam ca nu merge netul, de fapt mi-a trimis pretiosul mesaj. de doua ori.
karmenutza spune:
Am revenit. Voiam sa va spun ca si Catalina a avut probleme de la rosie, cand i-am dat cu seminte. Dupa aceea m-am lecuit si i-am curatat rosia de seminte, i-am dat doar pulpa. Nu mai are nimik de la ea. O fierb de la inceput cu toate legumele. Bucati nu i-am dat sa roada, ca nu are decat 2 dinti, nu are cu ce.
Cristina, bona noastra e super de treaba, are grija de Catalina, se joaca, vorbeste cu ea, o scoate afara de 3 ori. Dar aseara cand am venit, nu s-a bucurat. Nici nu m-a bagat in seama.(Catalina)
Catalina
kid2003 spune:
Asaaa, sa raspund si eu pe indelete, daca fetele sunt plecate, macar noi sa ne facem datoria cum trebuie...
Mi-am amintit de Ege, are nunta cumnata ei sambata. Ii tinem pumnii si asteptam cat mai repede poze cu rochia lui Ege , care e identica cu a mamei, ce frumoase o sa fie amandoua (imi vin mereu in minte pozele "retro" facute de Ege si mami in Bulgaria, super)
Kristinutza, da, sta in picioare dar sub un minut, nu sta prea mult. Imi amintesc de Sarah a lui Valen care statea singurica, fara sprijin, de la 6 luni! Avea si poze ca sa dovedeasca.
Si de Jessica a Ginei M care a inceput sa mearga si avea pana in 10 luni. Noi n-o sa fim asa precoce, dar o sa mergem si noi pana la urma.
Am ras cu lacrimi de ce a zis Diana30, il si vad pe sotul ei cu silicoane a la Pamela Anderson lipite pe piept
Mortal.
Ruxi, dar tu de plecat de langa copil ca sa dormi o noapte intreaga, ai plecat? Ca imi amintesc ca asta am facut eu cand avea copilul aproape 4 saptamani, numai zic unde am plecat, mai departe, 4 zile, am lasat lapte muls si m-am rugat sa nu se intarce. M-am muls in aeroport, in toalete prin restaurant, pe strada, oriunde, dar am plecat de nebuna si am mai alaptat ceva timp dupa aia. Si maaama ce bine a fost sa dorm noaptea intreaga.
Alina, mi-o imaginez pe Anya cu ceapa in mana. Ce norocoasa esti! Fetita asta e un inger, cand am ocazia povestesc de ele doua (ea si Sarah) cu cata ingaduinta ne priveau atunci la restaurant si ce cuminti au fost.
Apropo, ce fac Gabi si Sarah? Nu mai intra pe net deloc? Poze mai ai cu micuta Sarah? A mai crescut si ea ca stiu ca se plangea Gabriela ca e cam slabuta...
Gata, va pup, am scris destul, cat pentru Jadi si Ioana la un loc.
locca spune:
Am incurcat-o! Fi'miu s-a culcat la 7 si doarme dus de atunci, uitasem si tel. fix langa patul lui si a sunat si nu s-a trezit. Deci ma asteapta o noapte grea.
Asaaa... Diana, ce-am mai ras cu silicoanele
, adevarul e ca si eu i-am zis sotului mai in gluma mai in serios ca daca ar avea tzatze Matei nu ar mai avea nevoie de mine, asa de ahtiat e dupa el.
Simona, nu am plecat niciodata noaptea ca sa dorm. Am mai plecat la petreceri, dar atat. De fapt Matei a adormit pana acum numai cu mine sau cu taica-su, ceea ce e super naspa pt. ca acum nu il mai poate adormi nimeni in afara de noi, cu greu mai reuseste bona ziua, dar nu tot timpul. Asta e. Eu admir sincer fetele care au putut sa se mulga, eu cred ca nu reuseam performanta asta, il intarcam rapid pe Matei daca era vorba de asa ceva.
Iar acum sunt chiar pe margine cu nervii, tare as vrea sa plec pe undeva dar fara copil si nu vad nici o solutie la treaba asta. N-am cu cine sa-l las, daca totusi induplec bona mi-e mila ca o sa faca ca toate alea si n-o sa doarma decat foarte greu. Offf.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Gina M spune:
Fetelor, va multumesc pentru toate urarile si gandurile bune 
Abia astept sa ne mutam la casa cea noua!
Si aceasta pe care o avem este una noua insa, nu este intr-o zona tocmai buna. Asa ca de inceput a fost insa foarte bine.
Felicitari tuturor bebelusilor care foarte curand fac anisorul!
Ce repede a mai trecut timpul!
POZE NOI
sofia_misicu spune:
Bonsoir la fete si pitici!
Imi pare rau sa aud de probleme de "tranzit intestinal" pe la bebei din grupa. Noi suntem la extrema cealalta: abia, abia facem un kk pe zi si ala arata saracu' muncit rau. Eu ii dau absolut toate combinatiila dar nu reusesc sa ii lubrifiez matul. Nu ma plang ca asta imi mai lipsea, diaree.
Am fost azi la controlul de 9 luni, avem 72 cm si 9 kg - e o perfecta ca sa zic asa.
Partea mai putin perfecta este ca are conjunctivita sau ceva de genul asta. Are ochii rosii, umflati, aposi si se freaca mereu. Mi-a dat doctorita niste picaturi antibiotic da nu sunt sigura daca sa i le dau. SUgestii?
Problema e ca nu stiu de la ce a facut: curent, aer conditionat, mizerie pe maini...De frica azi nu am mai pus aerul si am murit de cald in conditiile in care eu stau numai in fata calculatorului care e ca un resou.
Maine o duc la soacra pentru trei zile si ma car la mare. Nu-mi mai fac mari asteptari ca data trecuta cand a fost un esec. O iau asa cum pica.
No, va pup si noapte buna!
Nuka si Mama la Nuka
Hildegard spune:
Bona sera,
azi am fost asa de maraiti de numa......moama ca m-a terminat si pe mine si pe sotul.
innorat aici la arad dar o umiditate de 80%.
atat![]()
pup
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
alinam spune:
neata!
am vazut ca se tot diskuta de legume, nici beb nu le mai vrea, cand eu ma chinuiam zilele trecute sa il fak sa deskida gura la degume le rupea pofticios dintr-o chifla si asa l-am pacalit, ii puneam o firmitura de chifla deasupra ....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
kristinutza spune:
karmenutza, eram si-gu-ra ca o sa va placa! bravo!
si serviciu usor!
cristina, cred ca e tare greu s-o dai pe anca la cresa... poate totusi... ei, lasa, ai dreptate, o sa se descurce f bine.
maddy, eu m-am hotarat sa nu folosesc premergatorul. nu cred ca-i face cine stie ce rau... dar mai bine fara. nah, daca ai vrut sa sti... ![]()
kid, uau, felicitari. sta alex singurica in picioare!
radu papa grisinele cu ce mai mare placere posibila. e un pofticios. la prostii de-astea se repede de nu se poate. cred c-ar putea manca si-o punga intreaga. la fel si la biscuiti. dar credeti ca mananca biscuitii de la nestle de 240.000? neee, ci doar petit beurre. 
asta e mesajul de ieri, ca n-am putut sa-l trimit ca n-a vrut netul meu.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mimsi spune:
Neata!
Raportam si noi o noapte cu 5-6 treziri maraite. Mi s-a parut ca e cam calda si dimineata am constatat temperatura 39,1 (fundic). I-am facut un dus caldutz, bagat juma supozitor cu novocalmin(aviz mamicilor: pastrati-l in frigider, ca la mine era ca o crema
) + 3 ml nurofen (ca era ora de kk si mi-era ca "scuipa"supozitorul + sosete cu otet. Peste o ora avea 37,9. Eu cred ca-i de la dinti (n-avem dar se vad sus in gingie si cred ca tasnesc mai multi). Am cautat calgelul dar habar n-am pe unde l-am pus, sap in continuare. Voi suna si dr sa o vada pt orice eventualitate. In rest e vesela, vioaie si un pic cam maraita ca a dormit mai putin decat de obicei. Dar acum a adormit asa ca sper sa fie OK.
O zi buna va (si imi) doresc.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)