Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristina, ai trimis mesajul de 3 ori: de 2 ori ieri si o data azi.
Vezi ce net bun ai ?!

Noi ne mai laudam cu inca un dinte, al 4-lea.
De data asta e sus.

Deci, avem 3 dintuci jos si unul sus.
Sambata i-a aparut un dinte, ieri altul. In ritmul asta, ajungem la 6 dinti la 1 an.

Gina, numai bucurii sa aveti in noua casa.Pupici printeselor.

Vero, ai luat-o de la capat, nu, cu Stefan ?
Poate te mai odihnesti acum ca sta si sotu' acasa.

Alinam, si uite asa Vladut se invata sa manance cu paine la pranz. Bravo!

Sofia, petrecere frumoasa la mare. Lasa ca te mai odihnesti si tu.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sofia, petrecere frumoasa la mare si sa aveti timp bun!
Si noi abia asteptam sa plecam in vacanta adevarata, de 2 saptamani, fara copil!!! Abia astept cu toate ca stiu ca o sa imi fie dor de ea. Noi am tot plecat fara ea, de cateva ori doar in weekend si o singura data o saptamana intreaga. Mi-a fost tare dor! Acum o sa plec 15 zile si cred ca o sa ma sui pe pereti la sfarsit! Dar merit o vacanta de "reimprospatare" a relatiei cu barbatul, numai noi 2.
Am noroc ca Alex sta cu oricine, oricand. Uneori sunt geloasa pe faza asta, mi-ar placea sa fie mai mamoasa, dar eu am invatat-o asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata!

Mai fetelor va invit la bairam. Am piftelute marinate, salata beof, oua umplute, brouwnis cappucino si un tor de ciocolata, plus napolitane Joe cu lamaie si apa minerala si suc. Pai sarbatoresc si eu cei 26 de ani de cind sunt in viata.
Iar alaturi de voi un an si jumateta a fost superb si sper sa mai fie.

Va pup pe toate dulce de tot si ma duc putin cu Maia la plimbare prin cartier si sa mai iau si paine si ce mai este de cumparat.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Am ajuns cu temperatura la 36,4. M-am linistit. Poate sa fi fost si de la caldura din casa? (de imbracat noaptea eu o imbrac in body maieu)

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multi ani, Simona! Esti rusinos de tanara

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simona, "La Multi Ani" si numai bucurii alaturi de familia ta frumoasa.

E prima ta aniversare cu Maia.

Azi am realizat ca avem deja o piticuta de 1 an in grupul nostru.
La Multi Ani! si ei si toti sarbatoritilor din ultimele zile si de azi.

Mimsi, sanatate Alexiei. Cred ca la dintisori e febra, dar mai bine sa o vada si doctorita.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

karmenutza, si eu as fi zis ca n-are cu ce manca daca are doi dinti, dar nu e asa. mananca grisine, stiksuri subtiri, coaja de paine (daca-i cade o frimitura se chinuie sa o prinda si sa o bage in gura, e un zgarcit fara pereche), piersica, caisa, fructe in general, covrig, chiar si de-ala uscat tare. le morfoleste in dinti, le rupe, face cumva si chiar mananca. doar ca ma cam feresc sa-i dau prostioare de astea. dar cred ca in curand nici nu-i mai fac piure de fructe, ca mananca destul de bine singurel bucatile intregi.

kid, daa, tot timpul imi amintesc de sarah cum statea ea in pisioruse . radu din cand in cand, atunci cand se sprijina cu o manuta pe mobila, si are ceva in mana, mai uita si ridica si cealalra mana ca sa examineze pe toate partile obiectul respectiv. dar sta putin de tot. deocamdata.

alinam, asta cu frimitura de paine o exerses si eu demult. daca n-are macar o bucatica in lingurita de ceva care sa trebuiasca mestecat cat de cat, nici nu mananca.

cge, felicitari pt dinte. si daaaa, am net bun se pare. si eu care nu ma puteam culca as-noapte de grija ca n-am trimis si eu mesaj pe forum.

sofia, distractie placuta la mare!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

simona, la multi ani fericiti!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simona - la multi ani si petrecere frumoasa! Ce de bunatati...mmmm...

Sofia - ne pare rau de Nuka cu okisorii. Poate ar fi bine sa-i pui picaturile cu antibiotic; chiar daca, conjunctivita este virala la origini, in mod cert s-a suprainfectat daca a aparut secretie purulenta.

Kid - din pacate Sarah si ai ei au plecat mult prea departe de noi (in Canada) si suntem cam bulversati. Au ajuns cu bine si sunt multumiti, insa noua ne lipsesc ingrozitor de tare. Eu sunt ca dl. Goe, zic intruna ca de ce au plecat si ca "eu vreau sa vie". Important este ca lor sa le fie bine, ca trecem noi si peste asta. Sarah s-a adaptat de minune (parca ar fi de-a lor) si e tare fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani fericiti, Simona!!! Esti "piticutza" grupului oare sau mai sunt mamici mai tinere. Eu fac 27 anul asta, te-am luat!

Anya, uau, in Canada??? Definitiv, banuiesc, sper sa mai intre pe net, nu? Ce bine ca le e bine, le tinem pumnii sa se descurce in noua lor viata!

Kristinutza, nu-mi vine sa cred ce povestesti cu ce mananca Raducu...aseara am perseverat si i-am bagat in gurita Alexandrei o firmitura dintr-un fursec (facut de mine in casa). Mi-a fost frica ca o sa se inece cu el desi cred ca s-a topit in gurta ei...a facut o fata si a inceput sa tuseasca si sa scoata sunete de parca in secunda doi ar fi vomitat...nu cred ca fata asta va manca prea curand ceva singura sau ceva mai tare, bucatele. In piureul de legume papa bucatele, dar paine sau grisine sau ce mai ziceti voi pe aici, neam.

Mimsi, se prea poate sa fie si de la caldura febra. Pupam Alexia cea cuminte.

Cuscra Nadina cu Serbanel si cu Aura cu Gabriel pleaca maine, cred, in Bulgaria. Le urez drum bun si vreme frumoasa! Sa se descurce cu piticii in vacanta!

Mergi la inceput