Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sofia, si Alexandra a avut conjuctivita destul de urata, ajunsese sa ii curga ceva galben din ochisor, vai de fundul ei...nu parea sa o deranjeze dar pe mine ma deranja nespus. A ajuns acolo din prostia mea, ea avea ochisorul rosu, lacrima cu cateva zile inainte si dr mi-a zis sa ii pun picaturi cu gentamicina (nu mai stiu cum se numesc, ma uit) si nu am vrut ca m-am gandit sa nu-i dau inca antibiotic. S-a transformat intr-o infectie si atunci am inceput cu picaturile, in ceasul al 12-lea. Eu zic sa ii pui picaturi, daca ti le-a dat dr, sa nu evolueze infectia, e periculos. O sa ii treaca aproape imediat, dar trebuie sa continui tratamentul timp de 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uau, canada! sa le fie bine acolo.
(hm, poate coceau ei ceva, ca o chema pe fetita sarah-marie )
sper sa mai intre pe net si sa ne mai povesteasca. sarah cred ca alearga acuma!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna buna...

urez si eu numai bine micutei sarah si familiei ei si speram sa ne scrie despre cat de bine le merge in Canada!

drum bun si fetelor care pleaca in vacanta zilele astea: Sofia, Nadina si Aura! sa va distrati super cu sau fara copilasi!

Kristinutza si eu am fost uimita de cate mananca radu! eu nu i-am dat nimic din astea adica grisine, biscuiti...covrigi, cred ca ar manca si Milan, ca e papacios, dar e cam grasun...

la multi ani Mariei Alexandra, prima care a serbatorit 1 anisor!!!!

aseara am avut grija cateva ore si de nepotica noastra de 1an si 5 luni Lilou... nu va spun ca am fost rupta cu doi picineti calare pe mine, cand bea unul apa vroia si celalat, dand manca unul la fel, desi tocmai ii dadusem...se urca unul in brate, hop si al doilea, la jucarii la fel...oricum, ne-am amuzat copios cand o auzeam cum spune la caine: abù-libù! i-am si cantat in struna de spunea saracul copil numai asta la plecare!

la multi ani Simona!!! iti uram multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Kid, sunt si mai tinere!

noi inca mai avem probleme cu trezitul noaptea...nici o strategie nu mai functioneaza...se trezeste de cel putin doua ori, se pare ca de sete...deci nu prea avem ce-i face. iar dimineata tot la 6! nici eu nu ii mai pasez fructele, i le tai bucatele si i le dau asa... e incantat pt ca ii place sa mestece si sa plescaie!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Simona! Esti cam departe, ca altfel la ce bunataturi ai insirat sigur eram pe capul tau . Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familie!

Alina, sa le transmiti lui Valen si Sarah urarile noastre de bine si multi .

Sanatate puiutilor care au diferite problemute!

Va ziceam aseara ca Matei s-a culcat la 7. Ei bine, a dormit pana azi dimineata la 8 (s-a trezit de cateva ori dar s-a culcat repejor la loc). Faza naspa e ca din cauza asta nu am mai apucat sa-i fac baie, s-a culcat in tricou si in pampers, iar azi dimineata avea niste pete rosii pe picioare, mai sus un pic de genunchi . Arata ca niste piscaturi mari si umflate. Ma scoate din minti chestia asta cu petele. O fi tot DA sau tantari sau ce... Ca nu a mai avut de cateva luni bune, iar alea pe care le avea nu aratau asa, erau ca niste bucati de piele uscata. In fine, daca nu trec ma duc luni cu el la doctor.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

fetelor, dragute ca de obicei, multumesc mult.
Multumesc .
Kid-ule ce "batrina" esti!!!!!!!! cit sotu si eu ii spun ca e fffff tinar, ca asa virsta.... ce-om face la 80 de ani???? Atunci sa ne complimentam...... moama ce departe am ajuns !?!?!?!?!?!

Asha, sa va spun ce am primit pana acum de ziua mea???? bine!!!
Este un singur cadou dar e cel mai important..... de la iubitul meu sot.
Am primit o bluzita stil tunica (adica cu gulerul ca la chimonourile chinezesti)si e si rosie (nu am nimic rosu asa ca e superba) un set vaze flori de la TCM si un inel de argint (imi plac bijuteriile din argint) si nu in ultimul rind un -ic mare de tot, iar de la Maia.....cel mai frumos cadou.... zimbete si pupicuri dulci (de parca ar sti ca azi e mai special pentru mine).

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ia uitati cine vine pe carare , incet, incet dar am reusit sa mai ajung si pe la voi

Mi-am facut constiincioasa temele, am cetit tot, tot asa ca sunt cat de cat back in business

In primul rand, La multi ani Simonei de Suceava! Tot ce iti doresti alaturi de familia ta iubita.

In al doilea rand, nu pot sa cred ca nora-mea a emigrat in Canada , dar pe de alta parte le doresc toata fericirea din lume si o viata noua minunata!

Dragele mele, sa stiti ca am lipsit motivat. Am reusit si noi intr-un final sa ne mutam intr-un apartament de doua camere si sa scapam de garsoniera . Logistica a fost ingrozitoare, nici nu vreau sa ma mai gandesc, bine c-am scapat.

Filosoful este in continuare o dulceata de baiat. Are aproape 12 kg si 80 de cm. Poseda 4 dinti care nici nu stiu cand i-au iesit . Merge de-a busilea mai repede decat un gandac de bucatarie cand aprinzi lumina, merge si tinut de manute, pe langa mobile, etc...vorba ceea "pe langa gard, pe langa drum" . Singur inca nu s-a aventurat.

Ruxi ca nu m-ai uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

semnez condica si azi
Si Luanna e tare agitata noaptea si asta de ceva vreme, cam de cand a venit caldura. E tare maraita. Si trecem si in clubul kkciosilor, ca ieri mi a facut de 3 ori si super moale in conditiile in care nu i am dat nimic nou sa pape si ea facea ca NUka Sofiei ditai chiftelele scremute. N am idee ce se intampla dar vad ca e destul de generala treaba. E ca un titirez toata ziua deci nu cred sa sufere de ceva iar dinti nici urma de ei.Mancare in manuta i am dat si eu biscuiti Nestle ca tot pe la voi am citit ca le dati si ii plac. Am incercat si cu coaja de paine si cu fruct dar nici o sansa. Doar biscuiti roade, adica ii baleste pana se inmoaie si dupa aia trage...va imaginati cum aratau pantalonii lu tac su dupa ce a mancat ea pe picioarele lui un biscuite.

Pupici

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo
Sper ca sunteti tot in zona.
Apropos de zona, Kidule, ce crezi ca a facut fi'miu in dimineata asta? S-a apucat sa tipe la fetele cu quinny ca nu-l bagau in seama.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi din pacate mi-am mutat Quinny-ul undeva prin zona parcului Cismigiu ...da' tot o sa mai bag cate un Herastrau, chit ca iau tot Bucurestiul la picior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

cit despre treziri..........pai la noi de cind e Maia a avut treziri doar pentru masa si inapoi la somn, insa aseara a dormit de la 11 pina dimineata la 9 cu o singura trezere (mai mult a ei decit a mea) si gata.
Mie nu imi venea a crede ca am dormit asa de mult. Ea daca se trezeste incepe sa vorbeasca si apoi sare din pat, adica ar vrea sa coboare direct in cap, numai ca trebuie sa treaca de mine si asa ca o prind si o dau jos, apoi eu mai pot motai inca vreo 30 de min ca ea se joaca.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput