Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine si de familia mea !

Durerea din suflet e imensa si mai rau e ca nu prea am cu cine sa discut si sa ma descarc .Pe parinti trebuie sa ii incurajez ,celalalt frate se reintoarce la munca in Constanta ,sotul meu imi spune ca nu mai am ce sa mai fac, ca asa a fost sa fie ,de plins nici nu se pune problema atunci cind sunt cu copiii .E bine totusi ca am ocupatie , ca altfel eram toata ziua la cimitir .Inca il mai astept sa apara , sa deschida usa si sa ma intrebe "Ce ai de mincare,sor-mea?"

Ma gindesc ca D-zeu a fost nedrept chemindu-l la dinsul pe fratele meu atit de devreme , la doar 29 de ani , atunci cind abia incepuse sa isi faca planuri de a intemeia o familie .Ma gindesc daca e doar o intimplare faptul ca ultimile 2 luni le-a petrecut doar cu iubita lui ,ca inainte de a pleca din Iasi a venit sa isi ia la revedere , ca si-a dat demisia de la locul de munca pentru ca voia sa se apuce de altceva impreuna cu prietena lui.Ma uit si la ultimele lui fotografii si ma gindesc din nou daca e doar o coincidenta ca ultima poza e facuta chiar cu citeva minute inainte de cumplitul accident ,se vede doar o mica parte din el , cu spatele ,cum se indrepta spre larg .

Imi aduc aminte de ceea ce mi-a povestit Ela ,prietena lui,cum ca era atit de bucuros si fericit in acea zi( tocmai venisera la ei niste prieteni sa isi petreaca concediul ),ca marea a fost atit de agitata simbata ,desi a fost atit de calma pina atunci ,iar duminica se linistise iar .

Ma gindesc ce o fi simtit el in acele clipe , ce o fi simtit celalalt frate cind a fost anuntat sau atunci cind l-a vazut cum apa il adusese la mal .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Of Gabi, ma rog la Dumnezeu sa ti dea putere tie si familiei tale sa suportati greaua pierdere. Eu cred ca numai la Dumnezeu poti sa gasesti alinare. Stiu ca ti se pare nedrept si pentru noi cei care ramanem in urma e cel mai greu. E o vorba "sa nu ti dea Dumnezeu cat poti sa duci". De vorba asta mi a fost frica toata viata.Trebuie sa fii tare pentru tine si familia ta. Altceva ce sa facem cand asemenea tragedii se intampla. Viata atarna de un fir de par. Acum esti maine nu mai esti. Trebuie sa ne traim fiecare clipa ca si cand ar fi ultima si sa nu uitam sa le spunem celor dragi cat ii iubim in fiecare zi pentru ca s ar putea sa nu mai avem ocazia. Doare tare, dar Gabi fii tare caci timpul este cel mai bland zeu. Suntem alaturi de tine!

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Oooof, Gabi, mi-au dat lacrimile....este absolut ingrozitor ce e in sufletul vostru, al parintilor tai si al logodnicei lui. El va ramane alaturi de voi si va va veghea de acolo de sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Simona,"La multi ani!" cu sanatate si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, mai bagi un parc dimineata? Ce le-o fi zis Matei pe limba lui clubului de quinny-uri.

Simo, sa va fie de bine casa noua, sa fiti fericiti si sanatosi in ea! Super zona, parcul Cismigiu e foarte frumos.

Simona8004, devorez in gand niste Brownies Cappuccino, este ca-i grozava? Cred ca e cea mai buna prajitura de casa pe care am mancat-o!
Bianca, te cred ca sunt si mai tinere, imi amintesc ca Roxi era tinerica, avea 23 de ani, ce mamicute vrednice. Bravo pentru grasunelul Milan, ne mai pui poze? Ochii lui ma innebunesc, e un baietel tare reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

da, kid, si eu stiu ca sunt si mamici mai tinere printre noi.

simona din bucuresti, felicitari pt casa noua!

locca, felicitari pt somnul lung. eu v-am mai spus ca radu daca-l culc la 6.30-7.00 seara doarme pana la 7 dimineata. iar daca il culc la 10.00 seara... doarme pana la 7 dimineata. asa ca il culc la 7 seara. am impresia ca radu are bioritmul fixat pe dimineata. iar seara, ca-l culc cand vrea el sau mai tarziu, el tot atunci se trezeste.

gabi, pe mine m-a ajutat destul de mult ca am povestit pe forum ce aveam in suflet. durerea n-o sa treaca practic niciodata. cand cineva drag dispare, mai ales atat de brusc si neasteptat si nedrept... o sa-i plangi pierderea toata viata. important este sa-i accepti disparitia si sa-l tii minte cum era. sa-ti aduci aminte ce ai invatat de la el, cu ce ti-a imbogatit el viata. stii, ideea ca "traieste in amintirile noastre" nu e chiar asa aiurea. eu asa ma consolez cand ma gandesc la persoanele dragi pe care le-am pierdut.
mult curaj tie si familiei tale, mai ales prietenei lui. putere multa parintilor vostri. foloseste-ne pe noi ca sa te descarci un pic.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, da' noua poti sa ne povestesti despre fratele tau.
Stiu te doare atat de tare cand te gandesti ca nu mai e, incat parca nici nu mai poti respira.

Trebuie sa te concentrezi asupra baietilor, sa faci tot timpul ceva (si nici n-ai incotro cu 2 nazdravani).
Si parintilor tai le e cumplit de greu, numai Mihnea cu Tudu probabil le mai pot smulge cate un zambet.
Multa putere, si ne rugam sa treceti cu bine de incercarea asta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Gabi este ingrozitor ceea ce s-a intamplat.

Intotdeauna pierderea unei persoane dragi te arunca intr-un vartej al disperarii si neputintei. Mai intai te va urmari obsesiv intrebarea "De ce Doamne tocmai el?"...intrebare care din pacate nu-si va gasi niciodata raspunsul.

Apoi, va veni frustrarea si razvratirea..."Nu e drept sa se intample asa ceva!"

Dar dupa un timp, alinarea isi va face si ea simtita prezenta timid si senzatia ca fratele tau drag este in continuare alaturi de tine si acolo va ramane pentru totdeauna va fi din ce in ce mai pregnanta. Iti vei aminti numai ce a fost frumos!

Intre timp incearca sa-ti umpli sufletul de bucuria pe care ti-o ofera copii tai, iar lumina pura si nevinovata din ochii lor iti va atenua suferinta.

Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simo, felicitari lui bebe Luca cel dintos.
He, he, nu mai e sexi.
Si numai bine in noua casa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cristina A fost avansat la rangul de Lopatar Sef...deoarece detine doua bucati de lopeti in fata de ti-e mai mare dragul.

Dragele mele, multumiri de urarile de bine pentru noua casa!

Mergi la inceput