Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 14
godzila spune:
Oana sanatate lui Andrew, e tare frumusel
.
Carmi vacanta frumoasa.
Maddy nu e adevarat ca raman copiii crizati. Chestia e ca se apropie de varsta de 1 an cand se definesc ca persoane cu vointa propie si tin neaparat sa faca remarcat lucrul asta. Toate o sa trecem prin asta. Trateaza problema cu multa rabdare si ai sa vezi ca o sa treaca. Ignora crizele astea cat poti de mult. Mai bine pleaca putin din camera inainte sa-si dea seama copila ca te enerveaza.
Anya sa treaca mai repede perioada kk-risita.
La multi ani Simona!!!
La multi ani Maria Alexandra! Sa ai intotdeauna zambetul pe buze.
Gabi multa putere si sa mergeti inainte.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
sofia_misicu spune:
Multumesc de urari!
Avem prima emigranta in grup. Din cate am vazut o sa tot urmeze. Sa dea Domnu sa le fie bine, sa se adapteze calumea si sa nu uite de plaiurile mioritice!
Cand ma vede mancand, Irinuca vine si cerseste ca un catel. Chiuie, baga o privire de nemancata si ma trage de haine. Asa ca i-am dat o data niste macaroane cu branza. A ramas fata inmarmurita cu firicelul atarnandu-i in coltul gurii. A plecat fericita si a stat cu el asa vreun sfert de ora pana sa se hotarasca sa il inghita.
La multi ani Simona! Sa petreceti frumos si sa va bucurati de tinerete alaturi de copila.
Simo!!! Lume noua! Va urez tot ce se ureaza de casa noua! sa fiti fericiti si filozofu/gandac de bucatarie sa creasca mare, frumos si sanatos! Cismigiu...frumos...
Ruxandra - sa nu iti mai fie ciuda pe fetele cu Quinny. V-am mai explicat: E UN CARUT PROST - facut numai pentru a lua ochii si a strica coloana copilului si fericirea mamelor. Se pune frana din senin, se strange cu 5 maini in 10 minute si are initiative de plecat singur la plimbare.
Am inceput astazi sa ii pun picaturi fetii ca se trezise cu un ochi mai mic decat celalalt si cu niste urdori imense. Sper sa ii treaca.
Acum e la soacra. Sunt complet singura acasa si ma urc pe pereti. Noroc ca am de munca pana maine dimineata cand ma duc sa ma inghesuiesc pe plaja.
Nuka si Mama la Nuka
sofia_misicu spune:
Gabi - ai pierdut un om drag, ai castigat un inger: cineva care sa faca PR pentru tine si familia ta acolo in cer...
Nuka si Mama la Nuka
diana_n spune:
Listuta pentru Tooth Fairy:
1. Noelia
2. Petrut
3. Vladut
4. Nuka
5. Alexia
6. Iulia
7. Victor
8. Matei
9. Alexia
10. Adela
11. Clara
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Gabi, daca vrei sa vorbesti de fratele tau, esti la subiect. Si el a fost copilul unei mame.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
deeapui spune:
Salutare fetele..ne-am intors si noi de la mare ( motivul lipsei neanuntate).
Alex s-a comportat ft bine, a mancat cu multa pofta nisip. In ultimele doua zile insa l-a apucat cea mai mare maraiala de pana acum..motiv: NE IES CANINII!!! nu-mi venea sa cred cand am vazut gingiile albe..in ambele parti
. Si eu care stateam linistita, ca daca are deja 8 dinti pana la un an avem liniste. asa ca acum raportam o mega-mare maraiala. bine macar ca noaptea nu se trezeste.
In rest, dimensiuni: 75 cm si 11 kg.
Am pus si poze in albumul nostru, daca vreti sa ne vedeti pe litoral.
Pupici.
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
Anya20 spune:
Va multumesc tuturor in numele lui Valen si sunt sigura ca o sa va scrie si ea curand, cand isi va instala netul.
Da, kristinutza, ai zis bine cu Sarah-Marie 
![]()
Simo - spune-i lui Luca sa fie tare si sa treaca peste acest moment. Cu siguranta ca Sarah nu-l va uita niciodata.
Godzila - 
Sofia - si Anya face la fel.
Se uita in gura noastra cand mancam si maraie pana ii dau si ei.De obicei o pacalesc cu o cojita de paine, o grisina sau cu castravete, ardei gras, piersica, pepene etc. Se manjeste din cap pana in picioare (ca vrea sa tina ea totul in mana) si apoi freaca manutele de haine, gresie/parchet si intinde totul, spre disperarea mea. Sunt zile in care o bag in cada si o spal de 3-4 ori. Cel mai 'rau" e cand ii dau caise, ca le zdrobeste si le intinde peste tot. I-am gasit si in pampers, nu mai zic de par, fatza etc
Noi ne distram, iar vanzarile de Vanish cresc spectaculos
.
Ieri nu eram putin atenta si am gasit-o ca manca din mop. Se urcase pe galeata cu apa si baga scamele din mop in gurita.
De departe preferata ei este hartia, sub orice forma: servetele, carti, reviste, cutii de carton, etichete, fotografii, Treebuie sa fiu f atenta, ca le mananca instantaneu.
kristinutza spune:
hai ca seamana tare anya cu radu: excat asa e cu mancatul. iar dus de 3-4 ori pe zi e clar, ca se mozoleste tot, se face lipicios. cu ccc caisele la fel - i-am dat cate o jumate de caisa in foecare manuta si m-am concentrat pe forum ca stiam ca i-am dat ocupatie importanta. asta se petrecea in sufragerie, singura camera cu mocheta. cand sa ma uit la el, m-am ingozit: din loc in loc, simetric, caisa zdrobita pe mocheta. mergea in patru labe, se aseza in fund sa ia o muscatura, mergea iar in patru labe, iar manca un pic...
oricum, la scame ce mancase...
si la fel cu hartia: (dar de-aia colorata si lucioasa, de revista) rupe o bucatica mica si o baga in gura. o data l-am lasat, am zis ca o s-o scuipe. pe naiba, a mestecat-o constiincios si a inghitit-o.
asa ca putem sa le dam intalnire la copiii nostri la o masa romantica: niste fructe, niste hartie...
cada sa fie aproape. 
deea, sa va fie de bine marea. am admirat pozele. (mi-au placut parintii cu sombrero, alex cu tata in hamac si cu ochelari de soare, in apa sau cu biscuti si nisip, cu mingea de fotbal... e... toate mi-au placut.) ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Diverse motive m-au tinut departe de voi(calculator, lipsa timp) dar dupa cum v-am mai zis nu pot sta prea mult fara voi.
Mi-au trebuit 2 zile sa citesc ce ati mai scris.
In primul rand Gabi imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.Nici nu stiu ce cuvinte sa-ti spun, nimic nu cred ca poate compensa pierderea unei persoane dragi.Noi suntem alaturi de tine si speram sa treci usor peste durerea aceasta.
Observ ca s-a marit lista cu copii fara dintuci.
Noi ne-am decis sa mergem la mare.M-am tot stresat cu ideile astea contra mersului la mare dar acum am zis:punct eu plec la mare!Tot auzeam ca nu-i bine la mare cu un bebe mic.Am zis: da cei care s-au nascut acolo ce fac? Fug la munte toti?Oricum soare e peste tot. Si acasa trebuie sa nu o scot afara in soare, intre 11 si 17 asa ca fac la fel si la mare.
Vad ca au mai fost bebei din grupul nostru la mare si nu au avut probleme.Sper ca nu vom avea nici noi.
poze
kristinutza spune:
distractie pacuta la mare, alexuta.
eu cred ca daca ai grija la programul de plaja, la lotiune, la mancarica etc n-are de ce sa fie rau.
si e atat de placut sa te plimbi cu sotul si copilul pe faleza seara...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video