Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
oana0204 spune:
Am revenit
Am fost la dr, gatul nu mai este asa de inflamat in schimb refuza in continuare sa manance. Daca in cateva zile nu incepe sa manance, mergem cu verificarile mai departe pentru polipi si alte chestii ORL-istice. Am si o rectificare de facut, Andrew are 80 cm, l-au masurat la cabinet si nu are 82 cat am masurat eu. Este totusi un copil mare pentru varsta lui, asa cum ati remarcat si unele dintre voi din fotografii. Apropo de fotografii, am pus noi, cu Andrew la 10 luni:fotografii noi
Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto si iaraFoto
kristinutza spune:
f frumoase pozele, oana! sanatate multa bonaviorului Andrew!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
karmenutza spune:
Buna dimineata! Am revenit la povesti cu voi.
In primul rand vreau sa-i transmit Gabrielei condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Tonniei - sa-i traiasca baietelul nr. 2! Nu a vrut el sa fie fetita. O sa aiba 2 nazdravani. Si lui Meme felicitari pentru fetita! sa-i traiasca!
Noi ne-am intors luni seara din plimbarea de la munte, Catalina a fost extraordinar de cuminte. Noaptea a dormit neintoarsa (la propriu). Cum se culca seara, asa se trezea dimineata. Nu tu exersari noaptea, ridicari etc. Pe drum a fost putin maraita, ca era foarte cald si transpirase. Am facut pauze de schimbat copilul, de papat, jucat putin si plecam din nou. Nu mai plangea. Acolo o tineam toata ziua afara, in tarc. Nici nu mai stiam ca avem copil pana la ora de masa. Duminica am fost si la Brasov, i-a placut foarte tare. Am tinut-o in carut si ne-am plimbat. M-as mai duce o data. Dar seara se lasa un friiiig!! O imbracam gros, cu pulover, sosete, pantaloni lungi si caciulita pe cap. Si statea asa infofolita afara pana la 11 noaptea cand ne culcam noi. A fost foarte fericita.
De ieri am inceput serviciul. Asa ca nu prea mai avem cum sa plecam. Azi sunt libera. Asa ca pana diseara mai scriu, ca tot ziceati ca nu mai sunt multe fete active pe aici.
Catalina
kid2003 spune:
Mimsi, ideea e ca apa se pune in vasul special si peste apa este un gratarel asa pe care se pun biberoanele. Banuiesc ca ai asa ceva in cutiile de gatit la abur, ca e acelasi principiu. La Avent-ul meu se pun 200 de ml de apa si se lasa pe putere maxima 8 minute. Dar depinde de puterea cuptorului, al meu are 600 W, daca era mai puternic le lasam mai putin. Daca al tau are 800 sau 1000 poti sa le lasi 4-6 minute pe putere maxima.
Eu zic sa mergi cu Humana 2 pana la un an si o luna, nu are ce sa-i strice. Sau sa ii dai de la un an lapte de vaca si cu cutia de Humana ramasa sa ii faci diverse preparate: orez cu laptel, budinci, gris cu lapte etc. Daca te-ai hotarat sa incepi cu laptele de vaca de la un an, nu cred ca are importanta ca mai astepti o luna. Raman la parerea mea (expusa de Calapod) ca laptele praf merge pana la 1 an jumate-2 ca e mai plin de nutrienti necesari bebeului decat cel de vaca. Si eu ma tot gandesc daca sa o trec pe Parmalat sau sa o las pana la 2 ani pe lapte praf (eventual Nestle Junior).
Oana, frumos foc bebe Andrew! Sa va traiasca!!!
Karmenutza, succes la serviciu si nu te amari prea mult ca te intorci la munca. Revederea cu copilul va fi mai emotionanta, mie imi dau lacrimile de fiecare data cand o vad cum se bucura cand ajung acasa. Si vrea sa stea neaparat numai cu mine, chiar daca sta in scaunelul de masa cu mine in bucatarie si eu trebaluiesc...sa ma vada ea pe mine, e scumpa foc.
Vine toamna si trebuie hainutze noi, cele groase de cand era bebe nu mai sunt bune. Tre' sa ma apuc de shopping serios, vaaai ce nasol!
cge spune:
'neata!
Eu imi facusem calculele cu bona, ca Anca sa inceapa cresa de la 1 octombrie.
Dar azi cand am sunat la cresa, se pare ca ar trebui sa platim 50% ptr luna septembrie, daca nu merge Anca deloc.
Si va asigur ca taxa nu e deloc mica.
Suntem intr-o dilema, si mi se strange sufletul cand ma gandesc sa o las la cresa.
Va fi cel mai mic copil din grupa, va manca mancare cu bucatele, si va bea lapte Fulga.
Hei, ne descurcam noi. Numai sanatosi sa fim.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Carmi spune:
..placam in vacanta, suntem toti trei raciti cobza, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie drumul maine.
Ne ´revedem´ pe 28 august, pupici la toata lumea !
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cge spune:
Oana, super pozele cu Andrew.
Mie mi se pare foarte bine dezvoltat si tare frumos.
Oricum tinem pumnii sa va facet bine.
Carmi, vacanta placuta.
Lasa ca va faceti voi bine. Astia sunt oameni mari, cei care racesc vara.
Carmen, ma bucur ca a fost super la munte.
Ti-am zis eu ca prima data e mai greu, dup-aia te obisnuiesti si mai vrei
Si bafta la scarbiciu.
Cum e bona cu care sta Catalina ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
latrishia spune:
Buna motatelor
Vad ca va pregatiti de petrecere. A trecut si anu asta si piticii nostri sunt mari de acum.Sa fie sanatosi sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!!!
Treceti ne si pe noi pe lista dintiless ca nu i vreo urma de ei, dar eu nu mi fac griji.
Sunt asa de incantata de frunzulita mea, a facut progrese uimitoare. Trei zile la rand a facut cate ceva nou.Prima zi s a ridicat singura in fundulet, a doua s a ridicat in genunchi pe patut si a treia s a ridicat in picioare si a spus ma-ma-ma.De atunci misuna prin patut de la un cap la altu si e tare fericita iar cand nu i convine ceva ma striga. Cand ii aud gurita sunt in extaz...stiti si voi cum e.
De stat locului nu pre am sanse, nici s o schimb nu mai sta, trebuie sa i cant, sa i distrag atentia cumva ca odata se suceste pe burta si o ia la sanatoasa. Si cand nu i convine ei ceva pai nu e chip sa ne intelegem. Dar in general nu ma plang, am un copil cuminte.Caldura asta a cam agitat o dar peste mese n a sarit, a luat chiar bine in greutate. La ultima cantarire sapt trecuta avea 8.800 si 74cm. Cred ca e ok!
Pupici
Lori&Luanna
Anya20 spune:
Anca - lasa calciul si nu lua in seama sfaturile neavizate ale prietenelor. Chestia cu calciul la bebelusi este un mit. Nu e necesar decat daca medicul constata ca este neaaparat nevoie.
Carmen - bine ai revenit si sa va fie de bine concediul. Spor la treaba!
Carmi - sa fiti sanmatosi si sa va bucurati de vacanta.
cge - nu-ti face probleme ca Ancuta este mare si se descurca ea mai bine decat crezi.
LiaMia spune:
Buna, mamici si bebici!
Am intrat sa va salut si sa va mai iau pulsul :))))). Ma bucur ca majoriatea sunteti bine!
Multa sanatate bbilor raciti si parintilor din dotare! (si noi suntem gripati toti trei, deci intelegem perfect dezavantajele acetei stari)
Concediu placut celor care se pregatesc de el si sa le fie de bine celor care au fost deja :)
Valen, bafta multa pe plaiuri adoptive!
Alina, multa sanatate Anyei si recuperare rapida!
Felicitari mamicilor-gravidutze! Sa fie cu noroc si multa fericire!
Pupici tuturor,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)