Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 6
cge spune:
Mimsi, ia incearca si laptele de vaca Parmalat Prima Crestere: are multe vitamine si e si aromat din cate am inteles.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Anca75 spune:
bine v-am regasit
Nici Adela mea nu are dintisori si are 10 luni jumate.
Dar m-am mai linistit citind pe forum.
Aproape lunar merg la medica noastra si o bat la cap cu calciul.
De fiecare data imi spune ca nu are nevoie de nici un calciu ci doar de vigantol si ca nu este nici o problema ca nu are inca dinti.
Toate prietenele mele imi spun insa ca gresesc si imi spun sa ii dau eu de la mine calciu, ba fiole, ba sirop.
Parca nu imi prea vine sa fac de capul meu.
Voi le-ati dat calciu?
locca spune:
Mimsi, eu am ca idee de terasa Livada cu visini. Imi place ca nu e muzica acolo.
Anca, eu nu i-am dat calciu deloc lui Matei, nu mi-a zis niciodata dr. sa-i dau. Doar supliment de fier i-am dat de la 6 la 9 luni (de fapt pana la 8 luni ca dupa aia nu a mai vrut de nici o culoare sa-l inghita).
Kid clubul de fite din parc. Matei se duce glont la carucioarele alea scumpe sa le pipaie, asa ca vreau nu vreau (invitata sau nu) ma mai bag si eu printre ele sa-mi recuperez copilul.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
he he he Locca, si eu am in cap Livada cu visini pentru o bere diseara! chiar iesim un pic pt ca vin socrii pe la noi si profitam un pic...
mimsi, la micounde poti folosi in principiu orice vas "de microunde" important e sa reziste plasticul si sa aiba niste gauri...e adevarat ca eu am o cutie speciala pt asta in care pun cam 200ml de apa si tin timp de 8 min (in functie de puterea cuptorului)
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
anca, daca ma intrebi pe mine de calciu... ce-o sa-ti auda urechile, pfuu...
mai bine ma abtin si spun doar concluzia mea personala: lasa-l naibii de calciu. copilul e absolut normal, poti sa-i dai si mama calciului fiole si sirpuri ca degeaba. adica nu degeaba, doar ca n-o sa mai aiba copilul pofta de mancare. deloc. cel putin asa am vazut eu la radu. dupa mine n-as da in niciun caz calciu. daca ii faci analizele si vede dr ca are copilul lipsa de calciu, da-i. dar altfel NUUUUU!!!
hai ca iar ma enervez cu calciu si cu alea alea...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mimsi spune:
Dragelor, multumex de promptitudine!
Diana, eu credeam ca Alexia de pe lista suntem noi . Stii cine nu mai are dinti? Clara (pitu). Sigur sigur ca m-am gandit eu ca celor nascuti pe 10 septembrie le apar dintii mai greu
cristina, eu credeam ca ai trecut-o pe Ancuta pe lapte normal. Nu m-as baga la parmalat prima crestere ca parca nu-i tot asa usor de gasit ca Dorna. Ma mai gandesc
Locca, am sa kestionez sotul cu privire la livada. El a fost acolo, eu nu
BiuMil, sar'na! cuptioru are 750 W si vasu ala special cere 100 ml apa. oare tot 8 minute? Vrei sa-i faci gauri lui bb Milan? Pe noi ne-a abordat mai demult in magazin tatal lui dana marijuana si zicea ca face gauri cu pistolu' pe Selari 12 (parca!)
Tot caut cum e cu sterilizatu la microvele ca nu am de gand sa car sterilizatorul in concediu, asa un cuptor mai gasesc eu (am un gand de 2 mai)
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
ege spune:
buna seara!
am intat si eu pe forum sa va salut,pt ca zilele urmmatoare nu o sa mai am timp.sapt asta e nunta cumnatei.i-am facut lu ege o rokie ca a mea.o sa pun poze dupa nunta sa o vedeti.azi am fost si i-am luat incaltari.abia astept sa treaca nunta.la noi este o nebunie.maine vin femeile sa faca sarmale.vineri e cununia religioasa care are loc la fata sisambata e nunta.duminica se lasa cu ciorba de burta,fripturi...
nici ege nu mai sta locului.eu ii zic mica terorista.ma termina.daca sta cu altcineva e f cuminte.azi a ramas cumnata mea cu ea,cat am fost eu la cosmetica i cica afost f cuminte.a inceput sa-si tina echilibrul,sa faca 2-3 pasi.cred ca o sa inceapa sa mearga curand.nu va spun ce agitata este din cauza maselelor.oare in cat timp o sa iasa? gingia este f inflamata.ea nu a avut probl mari cand i-au iesit dintii.
jadi ce mai face?chiar nu mai intra pe forum?plec sa mai fac cate ceva pe aici.
va doresc un wee placut!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Dana_ch spune:
buna fetele!
remember me?
vad ca se apropie cu pasi repezi anivarsarile cipiilor,vai ce repede a trecut timpul deja unii fac un an.
noi suntem bine,Lucas face bravo-bravo,tai tai,are 2 dintisori si ica vre-o 2 pe teava,zice mama,tata si o striga pe sora lui Ada,merge de-a busilea mai bine zis ca un soldat in trasee cred ca e prea creu fundul ca face cateva incercari si se arunca pe burta e mortal si se mai ridica singur in picioare si face 2-3 pasi pe langa pat.
noi suntem mai tot timpul plecati ca avem musafiri,sora mea cu sotul si nepotelul de 7 luni,ai venit din germania si stau o lunaasa ca profit din plin sa stau cat mai mult cu ei mai ales ca e prima data cand imi vad nepotelul
va
Poze cu Lucas
poze noi
Simona8004 spune:
buna seara!
As dori daca se poate, sa fiu iar prima, care ureaza LA MULTI ANI Mariei Alexandra pentru primul ei anisor. DUmnezeu sa iti dea multa sanatate, fericire, implinirea si sa te bucuri de parinti tai, iar tu sa ii asculti. Sa cresti mare si fericita, multe de la noi dar si de la Maia si de la mine
Sa ne traiesti bine!
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
oana0204 spune:
Buna fetelor, mai dau si eu un semn de viata, asa intre doua raceli si dintisori.
In primul rand vreau sa-i transmit Gabrielei condoleante pentru pierderea fratelui, Dumnezeu sa-l odihneasca iar voua multa putere sa treceti peste aceasta durere.
Noi raportam 7 dintisori si explozie de gingii umflate si albe, in toate partile si toate directiile. Se vad coltulete albe in toate gingiile in locul molarilor dar nu se simt inca la mana. Probabil asteapta cuminti (sau nu) sa le vina randul (sau nu). Ca de obicei, Andrew iara este racit, are muci-am scos o gramada, infectie in gat-trecut pe amoxicilina, dupa aproape 3 saptamani de vomat zilnic. nici nu i-am mai dat mancare solida. Defapt nici nu mai vrea mancare solida. Daca reusesc sa-i dau totusi, vomita mai devreme sau mai tarziu. Cu chiu cu vai bea si laptic, nu cred ca ajunge la 500ml/zi , bea numai lapte si apa. A slabit mult, acum la 11 luni are 12.200 si 82 cm- in conditiile in care la 7 luni avea 12.450 si 78 cm. Sunt disperata, e a treia zi de antibiotic si el inca nu vrea sa manance. Deja incep sa i se vada coastele, el care era durduliu si numai colacei. Azi mergem la control, sa vedem cum mai sta.
Nu prea este vrednicutz la capitoul mers, sta numai in picioare sustinut si merge asa taras daca il sustin de manute. Este foarte bucuros, cred ca va fi fericirea lui sa mearga.
Am alta ordine de idei.. am trecut la un singur somn/zi de 2-3 ore. Noaptea doarme intre 10 si 13 ore. Cateodata este fff obosit dar daca incerc sa-l culc de 2 ori/zi nu reusesc. Daca il culc mai devreme de 4-5 ore de la ultima trezire nu se culca. Dar si dupa 4-5 ore bea lapticul, il ridic sus sa ragaie si il pun jos pe pat adormit. eu care il leganam si cate 1 ora sa adoarma iar cand adormea de cele mai multe ori nu mai mult de o ora primul somn si 30 minute al doi-lea.
Ziua lui Andrew o sa cada vineri si facem petrecerea atunci, seara. Va veni special nasul din San Diego, si va taia motul tot atunci. Este o zi perfecta si pentru noi si pentru el care trebuie sa fie Duminica la parohie. Eu stiam ca la baieti se taie motul si la fete se rupe turta. Acum am aflat ca si la fetite se taie motul.. cate bordeie atatea obicee. O sa ma gandesc ce obiecte o sa-i pun pe tava. Cred ca va fi un echer (imi doresc sa devina arhitect ), cheile de la masina, surubelnita, stetoscop (desi vad ce viata greau au medicii pe aici dar si bani o gramada), mouse, carte, pix..si va mai astept pe voi cu idei.
Ma duc sa ma intind si eu un pic, m-a cam prins si pe mine raceala desi afara sunt 41 grade.
Va pup, multa sanatate tuturor.
Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto