Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Pe aici prin Bucuresti (ca si pe la Slatina), la petrecerea de 1 an nasii trebuie sa cumpere set complet de hainute si piticul in momentul cand alege de pe tava trebuie sa fie imbracat cu hainutele de la nasi.
Asa ca ma gandesc ca ar trebui sa le luam si nasilor un cadou: eu asa am primit cand am taiat motul finutului.
Noi am primit un tort parca si un set de cani frumoase.
Dar ptr nasii Ancutei eu nu prea am idei, ca ei sunt genul care nu spun ce ar vrea/trebui.
Voi la ce v-ati gandit ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
moama, pai la cat mi-am stors eu creierii pt cadoul de botez, acu' iar?! incep sa ma concentrez, ca timpul trece...
dar vad ca ne-a molesit caldura, ne-au apucat plecarile in concedii, ca vad ca suntem din ce in ce mai putin vorbarete...
cel putin jadi chiar c-a disparut de mult, bonaparte e-o poveste veche, oana raruuuutz, dar vad ca dispar si din celelalte.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
a, uitam sa va spun. soacra-mea gata, s-a angajat bona la o familie. incepe din 1 sept. daca-oi incepe de la 1 sept sa plang ca de ce nu ma ajuta si pe mine nimeni, sa nu uitati sa ma trageti de urechi.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
Chiar vroiam sa te intreb de soacra ta daca si-a gasit.
Noi stam departe de voi si de asta nu am zis nimic.
Noi cautam o bona(zona Tei) ptr vreo 2 ore pe zi de la 17.30-19.30 si eventual ptr zilele cand copii vor fi bolnavi.
Daca stiti pe cineva, v-as fi recunoscatoare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
da, a gasit. i-am pus anuntul la mica publicitate si au sunat-o o gramada de mamici. nu stiu pe nimeni in zona tei, dar daca pui anunt, s-ar putea sa te sune lumea. am prins ideea cu mica publicitate si cred ca incep sa fac curatenie prin casa acusi. am inceput cu soacra.
mimsi spune:
Salutare!
semnez si eu condica la capitolul asta.
Mai intai: Gabi, imi pare tare rau pt ce vi s-a intamplat si nu stiu ce cuvinte te-ar putea consola.
Am vazut ca se fac tabele cu adintzoshii - si la cap asta eu nu cred ca (ne)aparitia lor are vreo legatura cu alaptatul (Alexia a fost hranita exclusiv artificial si nu are dinti, iar finutza noastra - alaptata - are dinti de la 4 luni).
Vad ca se mai fac pregatiri de petrecere - si noi trebuie sa ne hotaram unde (ca la data avem noroc - 10 pica duminica). Ideea e de carciuma, ca indiferent cat de scurta ar fi lista tot se-aduna 20. Vom cauta ceva cu terasa si care sa nu ne usuce de bani 9daca aveti idei poftim de le prezentati)
Inteleg ca ati postat deja liste de bagaje (super!), trebe sa ma invrednicesc si eu sa le dau jos ca din 12 vom pleca si noi in concediu (2 saptamani - inca nu stim unde). Si poate imi povesteste si mie cineva cum se sterilizeaza biberoanele la microvele, plizzzz!
In rest...ne inscriem in clubul Duracell, misuna peste tot, cum prinde momentul cum o taie pe balcon (unde mi-e teama ca vrea sa suga din mop), reactioneaza la NU, se tavaleste pe jos daca ea vrea ceva si eu nu o las, isi prinde degetutele la sertare, scoate cartile din biblioteca, trage de orice fir si alte indeletniceli de-astea bebelushesti. Am incercat sa o trec pe lapte de vaca si n-a tinut, trebe sa o fac mai treptat (incepusem cu 50 si crescut cu inca 50) dar ii simte gustul si nu mai mananca. As fi vrut s-o trec pana plecam in concediu dar n-a fost sa fie. A, nu v-am spus ca seara mananca putin si des (100-120 ml la culcare + apa la greu), noaptea 200 ml si dimineata 130. Eu cred ca-i din cauza caldurii (ca nu avem aer conditionat si am zis ca nici nu ne mai punem ca poate ne-om muta intr-un an). astea-s noutatile pe la noi. Poze cu bebici n-am apucat sa vad. Nu-mi vine sa cred ca face un an...
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
kid2003 spune:
Mimsi, la microvele poti sa sterilizezi numai daca ai aparat special, exista in magazin dar nu cred ca mai merita sa cumperi acum. Noi am avut de la inceput Avent pentru microunde si ne-a prins f bine, dar eu nu i le mai sterilizez deja. Bona i le mai baga o data la 2-3 zile din initiativa proprie. Dar de ce mai sterilizezi? E deja destul de mare Alexia ca sa i le speli doar bine-bine cu apa fierbinte si apoi sa le clatesti la fel de bine. Mie asa mi-a zis dr ca pot face linistita de la 8 luni!
Bravo pentru adintzoshela cea umblatoare! Si contzed placut, chiar daca nu stiti inca unde mergeti.
Eu ma gandesc ca iti va fi mai usor cu laptele praf in concediu, ca tzac-pac, pui apa plata in biberon, pui lapte si gata, cu laptele de vaca e problematic, e vara, se strica...
mimsi spune:
kid, eu la microvelele mele destepte (eu sunt aia careia i-a bubuit cuptoru de 17 meleoane) am niste vase ca cica gateste steam. E ca orice vas cu aburi numai ca-i de plaxtic. oare merge sa fierb asa beberoanele? Ca si cum ar fi legume si le-as gati? tu cat le tii? vreau sa le sterilizez ca mi se pare ca nu se spala bine dupa laptele praf. faza cu laptele e ca cutiile de Humana sunt destul de mari si odata inceputa una se termina dupa 10 zile - 2 saptamani. si ratez mom cu luna 11 si nici nu vreau sa trec la humana 3. (ca 2 e pana la un an) Off, piticii mei... Pe masura ce imbatranesc ei se-nmultesc in disperare. voiam sa te intrewb mai demult: cum o mai duci cu xenicalul? Barbatu-meu a reusit sa slabeasca bine cu el acu vreo 3 ani, eu sunt o mare fana a acestui medicament (ca i-am inteles mecanismul , nu ca l-as lua). acu' vad ca si Cristi (soptu) s-a apuczat din nou de el ca mai aveam o folie prin casa.
mimsi spune:
A, kid, sa stii ca tare m-a amuzat faza cu Alexandra-copil de-asfalt
diana_n spune:
Listuta pentru Tooth Fairy:
1. Noelia
2. Petrut
3. Vladut
4. Nuka
5. Alexia
6. Iulia