Piticodromul de sept-oct 2005 (133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Exista chilotei de la Pampers? Eu am vazut doar Huggies parca, nu? Bine, oricum pana ajungem noi la greutatea respectiva, mai avem.

Cristina, nu sta cuminte nici acum dar macar nu se deplaseaza sa alerg dupa ea prin toata casa, o las intr-o singura camera sa se joace si acolo nu are ce sa faca. Ma gandesc cu groaza cand va merge peste tot.

Ruxi, ai dreptate, dar eu nu sunt obisnuita sa ma trezeasca deloc, dormea fara probleme de la 10.30 seara pana la 8.30 dimineata...

Nu stiu nimic de Simo. Am vazut un carutz ca al ei in parc saptamana trecuta, dar nu era ea, din pacate...Era clubul mamicilor cu Quinny (Zapp si alalalt mai mare, Buzz) la noi in parc. Pe bune, erau vreo 4 si stateau impreuna cu carutzurile lor fancy si nu intrau in vorba cu restul mamicilor, hi hi, le putem inscrie si pe Simo si pe Sofia acolo, poate asa avem si noi intrare in clubul exclusivist.

Mergi la inceput

Codrutza, si nici turta nu se rupe deasupra capului fetitei? Dar tava, sa aleaga ea? Nu e nici datina asta? Eu abia astept desi stiu cam ce o sa aleaga: cheile, rujul meu si telecomanda, preferatele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hilde exact asa ii spun si eu Iuliei: Bateria Duracell iar eu sunt bateria normala. Pic inaintea ei.

Kid exista chilotei Pampers pt greutatea 9-14 kg. Noi ii folosim cu succes si sunt mult mai faini, mai moi, nu asa de rigizi si plasticosi ca ceilalti si mult mai usor de pus pe funduletul in miscare brauniana continua.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sunt Pampers let's go marimea 4+ (am luat noi din Carrefour)ca niste chilotei.

Codruta, si eu intreb fara tava, fara cozonac/turta deasupra capului ?
Oricum cadourile sa fie multe, restul nu e asa important.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cge, eu de turta doar de la voi am auzit. Am sa ii pun eu tava, ca sunt curioasa ce alege. Ce trebuie sa contina tava?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cge, nu sunt 4+ la chilotei. Noi folosim 4, iar la pampersul normal 4+.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna ziua la fete dragute si cochete

semnam si noi condica pe ziua de azi.

Mai fetelor, am uitat sa ma laud cu pitica. ieri dimineata a facut kk si pishu la olita Si cind ne-a vazut, ca era si sotu, ca suntem asa fericiti a inceput sa faca Bravo-bravo. Sunt tare mindra ca vrea sa stea pe olita. la inceput nici sa nu auda, cum o vedea incepea sa plinga, acum e numai bine.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

am uitat sa intreb, care din fete sunt din Alba Iulia??? ca in week-end-ul asta voi fi acolo la o nunta si poate vad pe cineva.
Daca e sa spuna si o sa ii scriu un PM.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Uf, deci mai sunt baterii Duracell pe aici, ca eu crezusem la un moment dat ca al meu e mai cu mot, ca tot vorbiti de asta.
La noi in Ardeal nu exista treaba cu turta si taiatul motului, dar chestia cu tava, cica da.Dar eu stiu de pe acum ca isi va alege telefoane, chei de masina sau apartament, oricum ar fi se vede ca e fecior ca nu-l intereseaza jucariile decat sa dea cu piciorul in ele.Ii plac in schimb banii, cum vede bani ,e pe ei, si e nasol ca vrea sa-i bage in gura, nu mai facem fata cu obrazniciile lui.Noi, tot asa, vom avea ziua intr-o luni dar o vom sarbatori dupa, probabil cu parinti, nasi, prieteni, acasa.Ne mai laudam cu un dinte, jos, deci am ajuns la 5 dinti in 2 luni, recupereaza la greu si de aceea iarasi avem probleme cu mancarea, abia deschide gurita sa pape.Acum bea laptele mai bine, dar nu-s multumita ca nu papa fructele si restul mancaricii cu lingurita.Ieri m-am enervat ca-n orasul asta de kk nu am gasit papica pt el decat in marketul de unde luam de obicei si acolo gasesc doua borcanele, unul cu curcan si legume si unul cu vita si legume, deci nu am de unde alege .Ma gandeam ca iau si eu dintr-un magazin ca oamenii un borcanel de papa il papam in parc si apoii ne plimbam, ca deja suntem asi la mersul in picioare tinuti doar de o mana.Ei, dar planul de acasa nu s-a potrivit cu socoteala din sat si am ajuns aproape de casa ca sa luam papa.In fine, astept sa treaca timpul si sa pot ajunge sa intru intr-un magazin si sa gasesc tot ce vreau, sa nu trebuiasca sa merg tot orasul pt un borcanel de mancare.Asta e.
Ioana, eu in locul tau nu m-as mai intoarce pe meleaguri romanesti, vacanta faina.
Cge, si Iaris rade de noi si deja da cu piciorul in noi, la batranete ne face valiza si ne-o pune la usa

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Pe tava nu exista vreo regula, pune fiecare ce vrea. Eu din ce am vazut pana acum nu au lipsit: pieptene, pahar cu ceva (tuica, whisky, alcool in fine), oglinda, bani, pix, carte, surubelnita (daca e baiat), foarfeca sau mosor de ata (daca e fetita), chei de la masina, nu mai imi vin in minte...

Aha, deci exista si Pampers chilotzei, multumesc. Oricum noi mai avem vreo 2-3 luni pana la 9 kg, ne-am intzepenit la 8 kg. Si are un fund mic de folosesc Pampers marimea 3 sau Libero midi (care sunt cica pana in 8 kg, dar tot ii vin bine si ea are vreo 8,100).

Mergi la inceput