Piticodromul de sept-oct 2005 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
Hildegard spune:
Moama, se schimba vremea. Vin ploi cam 5 zile.....asa arata.
Stefan e plin de energie este ca o baterie duracell. Eu sunt rupta de oboseala, tat'su la fel. Ce ne-om face cand o sa mearga???
E rau cu ridicatul in carut ziua...nu stiu ce sa ma mai fac. Cateodata sta, cateodata nu. Ma enervez la culme ca nu pot sta afara dimineata.
mai maine si gata...ioji e in concediu si o sa fie mai bine. Vreau sa fac curatenie generala si sa mergem la tara la casuta noastra, la aer curat si o zona de vis. anul asta am rata marea dar la anul mergem in Croatia.
O seara placuta si somn usor!
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
BiuMil spune:
fetelor care ati facut gauri in urechi la fetite, unde ati fost? stiu ca parca Ioana si Ramona gasisera un bijutier....se poate sa imi repetati unde este? merci merci!
uitam...buna dimineata!
Hilde, te inteleg foarte bine ca si noi il avem pe iepurasul Duracell in casa...eu sincer pe de o parte astept sa mearga. ma uit la nepotzica mea...pleaca se intoarce, e sigura pe ea , nu ti-e frica ca se loveste de calorifer sau de gresie...
la motz recunosc ca nu m-am gandit! se taie obligatoriu la 1 an? inainte nu se poate?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
mai, treaba cu motzul e extrem de complexa . din ce m-am documentat, am ajuns la concluzia ca mai des intalnita e parerea ca trebuie facut intre un an si trei ani. adicatelea nu neaparat fix de ziua lui. dar eu as vrea sa impusc doi iepuri deodata. sa-i serbez si ziua, sa-i tai si motzul. pregatiri, invitati, mancare, tort, muzica, poze, filmari, bani etc...
n-are baiatul meu par de taiat motz, dar...
si sper sa ramana la fel de cuminte ca acum la 1 an, ca taaare mi-e ca se obrazniceste la un moment dat . ca e prea frumos sa fie adevarat acum.
hihi, si al meu nu e tocmai duracell. ca daca am treaba in sufragerie, acolo se joaca, nu merge mai departe de incinta. daca stau in buctarie, si el tot acolo, pe jos, isi face de lucru. daca-l bag in seama sa ma joc cu el, e fericit, daca nu, n-are nicio treaba. rade la jucarii, se alinta si vorbeeesteeeeee pasareasca lui. da-mi palce, ca are intonatie si face si tot felul de mimici.
mi-am amintit un banc: un gropar, noaptea, in cimitir, sapa. la un moment dat, dintr-un mormant alaturat iese o mana. groparul isi vedea de treaba in continuare. incet, incet, mortul se dezgroapa si iese din pamant. groparul linistit. mortul se uita la gropar, se scalambaie la el, scoate limba la el etc - groparul nu schiteaza niciun gest. mortul, dezamagit, merge spre gardul cimitirului si da sa-l sara. in clipa aia se pomeneste cu o lopata peste ceafa. groparul: "radem, glumim, dar nu parasim incinta!"
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
'neata!
Semnez si eu condica pe fuga, ca am o perioada cam agitata la scarbiciu.
Anca parca e si ea Duracell, si nu era asa.
Aseara taica-sau nu ii facea fata. Si rade din ce in ce mai mult de noi. De exemplu, taica-sau are o ditamai taietura la picior si ea i-a dat un picior in taiatura fiind in carucior.
Taica-sau a sarit ca ars :"Aoleu" si ea murea de ras.
Si eu astept cu nerabdare sa mearga singura in picioare. Va fi cea mai mare realizare a lor, acum sunt totusi dependenti de noi.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Cristina, tu stii mai bine cum e cu mersul asta...eu abia astept, dar mi-e si frica de ce va urma. V-am povestit de fetita de 2 ani a unor prieteni, in vizita la noi, ne-a devastat casa. A scos totul din biblioteca, a vrut sa indese biscuiti in dvd player (dupa ce a stiut sa apese pe butonul de open/close) a deschis toate sertarele, a tras matza de coada, s-a sters pe perdele si cate si mai cate. Am innebunit eu de nervi in 2 ore cat au stat, parintii ei erau mult mai relaxati.
Kristinutza, si io m-am documentat ca tine (na ca si aici semanam) si am ajuns la aceeasi concluzie: practic motzul wsi sarbatoarea de un an vor fi impreuna si sunt motivul unei petreceri gen "botez", numai rudele f apropiate vin dar tot se strang destul de multi sa nu aiba loc in casa. Asa ca scap de amandoua dintr-un foc (apropo: noi o sa rupem turta si o sa taiem si motzul, ce daca e fata, nu?)
Intru in clubul mamicilor obosite, de cateva zile Alex se trezeste urland noaptea, pana aseara se trezea in jur de 12.30-1, azi noapte s-a trezit si la 5. Nu are nevoie de nimic, se ridica in fund si urla, o pun la loc, ii dau suzeta si adoarme, dar e destul ca sa ma trezeasca pe mine. Sper sa fie de la dinti si sa nu aiba nimic la "cap" adica sa viseze urat sau mai stiu eu ce...
cge spune:
Kid, dar Alex acum sta cuminte ?
Eu trebuie sa stau mereu in spatele Ancai, ca ea sa poata scoate toate lucrurile din sertare. Oricum cablurile sunt cele mai interesante ptr ea.
Stie sa isi rastoarne ditamai cutia cu jucarii.
Si e terorista casei, jucarii pastrate de ani de zile de Victor, ea le strica in primul minut in care pune mana pe ele.
A, si mi-am adus aminte la un moment imi zicea Carmen sa le iau jucarii la fel.
Ei bine, eu deja le luasem set de nisip la fel, numai culoarea era diferita ca sa le deosebeasca copii.
Vin cu ele acasa si il pun pe Victor sa aleaga (privilegiul de a fi mai mare).
Si el zice :"Imi trebuie amandoua".
Cristina,
Sefii Casei
locca spune:
Buna dimineata
Aoleu, deja vorbiti de mot ... ce mai trece timpul, parca ieri vorbeam de bagajul de spital.
Simona, imi pare rau de somnul tau, dar totusi nu e rau , la 12-1 si pe urma la 5. Nu ma bate, se poate si mai rau, pe bune .
Chiar, pe unde umbla Simo si al ei filozof Luca? Ca nu au mai dat nici un semn de viata de multisor.
Cristina cge, de cateva zile ma tin sa-ti multumesc ca ai postat lista de bagaje. Mai, dar daca Anca inca mai sta pe salteluta de infasat sunteti tari. Eu il alerg pe Matei prin toata casa sa-l schimb. Am ajuns experta in pus pampers in picioare (si nu de-ala chilot).
Incerc sa mai lucru ceva, desi azi sunt singura cu piciul.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Uf, nici Anca nu mai sta la pus Pampers, si i-l pun cum apuc.
Drept pentru care mai face caca si pe langa(sa vedeti cum ramane caruciorul dupa).
Noi o sa ii luam numai chilotei Pampers.
Cristina,
Sefii Casei
codruta_grg spune:
Noi tot cu zugravitul!!!
Petra are niste bube pe fata, maine si picioare de la tantari. dar asa mari si rosii s-au facut, ca azi vreau sa o duc la dr. sa o vada.
La noi nu este nimik de genu taiatul motului. Noi vom face o masa la restaurant cu parintii, nasii si poate ceva prieteni si tortulet pentru Petra sa sufle in lumanare. Si atat!
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni