FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio,nu e cazuls a fii stresata acum. e clar ca esti sanatoasa,altfel ti-ar fi spus medicul ca e nevoie de tratament,doar nu crezsi ca te lasau asa!
e vorba sa afli de ecea ce a fost ,de ceea ce AI AVUT.nu ceea ec ai ,ca nu mai ai nimic!!!
deci ramane doar o curiozitate ca sa vezi pe langa ce ai trecut,nu e cazul sa te stresezi !!!!
Ana,indiferent de varsta ,orice femeie trebuie sa isi faca anual un Papa Nicolau.Daca are antecedente in familie,sau varsta inaintata,menopauza,etc,la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,dar voi chiar nu ati mai intrat toata ziua ??
rusinica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, stiu ca nu esti acum pe net, dar vreau sa-ti spun ca toti avem in organismul asta celule cancerigene, care se dezvolta sau nu. Dar ele cauta un punct slab (un organ) unde se duc sa se dezvolte. Daca e depistat din timp, chiar fiind malign si extirpat, nu sant probleme.
Ana, dupa cum ti-am mai spus, si la mine cunostinta omului de langa mine a fost aproximativ asa, daca aveti rabdare, uite povestea mea:
Dupa ce ma mutasem in Ro, mi-am facut repatrierea. Erau luni in care nu aveam ce face si intram pe chat Yahoo.it, asa sa vad care mai e pulsul in It. In seara respectiva, imi luasem boxe si incercam sa aud ce vorbesc altii, si la un moment dat aud o voce calma, patrunzatoare, de mi s-au inmuiat genunchii. Am intrat ca musca-n lapte in discutie, cu fraza : ce voce frumoasa.. El nu se uita pe ecran, dar a fost atentionat de alta persoana ca ma adresez lui.
De atunci am inceput sa ne apartam in privat si inceput sa ne "cunoastem". Asta a durat cam trei luni, dupa care m-am decis sa iau taurul de coarne, adica sa ma duc sa-l vad. Bineinteles ca i-am trimis pozele mele cele mai frumoase, si atunci aveam 58kg, el ceva foto dar eu neavand o tehnologie (placa video) buna, nu se vedea asa bine, si oricum mi-am zis ca barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat dracu'. Din ce am dedus din chat, avea alte calitati de care eram atrasa.
In ziua de 14 februarie 2003, am luat avionul pt Bologna. Inainte de asta, ai mei acasa nu spun ce scandal. Ca daca e vreun psihopatic, daca e fara un picior, daca e chiolamb,in fine, daca te omoara?(aici ganduri macabre)Eu nu si nu, ma duc sa-l vad. El nu putea din cauza serviciului.
Tot drumul ma gandeam, daca nu-mi place o tai drept(s-asa nu ma cunoaste)si ma duc la prietena mea. Intamplarea a fost ca,am iesit printre primii, nu era asa multa lume, si am avut timp sa-l studiez in spatele ochelarilor mei, datorita unei inversiuni de 180 grade cu carutul ca gresisem iesirea. Eram atat de serioasa ca in prima faza nu si-a dat seama ca eram eu dacat cand m-am oprit in fata lui cu un zambet cu gura pana la urechi, si i-am spus "esti tu cel care m-astepti?"
Ca si Ana cum spunea, parca ne cunosteam de mult, si am continuat cu conversatia pe care o lasasem pe chat. Baiat finut, dar timid, mi-a aratat un mare buchet de trandafir in masina. Apoi tot drumul am stat la taclale.Acum ma gandeam, de, sant acasa la omu, daca sare pe mine? Vorba lui Ana, daca ma violeaza(ca eu eram ne de o buna bucata de timp). M-a asteptat cu o cina de peste, sampanie si restul , dupa un usor masaj la cervicala (ca de intepenisem in avion)treburile au decurs mult mai bine dacat asteptarile. Si iata ca azi traim fericiti impreuna, dar fetelor, barbatii astia dau tot din ei la inceput, iar acum, batraneste.
Am avut noroc, acum la batranete, sa dau peste jumatatea mea.Fapt pt care am pus in acesti ani 10 kg pe mine.
Puf, e randul tau sa povestesti.
Aelita, pupici.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

CUUUUCUUUURIGUUUU
Dana,iar nu esti la post.....
ma gandesc sa cer ceva salariu pt. ca imi trebuie sa-mi intretin vocea!
uite v-am adus si cafele

acum, incep sa nu mai fiu suparata,noroc ca am prietene care ma sustin si ma incurajeaza.....multumesc Cicina,multumesc Aelita,multumesc si celorlalte care se gandesc la mine!

asa e,aveti dreptate,a fost si nu o sa mai fie......daca a fost!!
ca din cate am inteles celulele astea nu au explodat inca pt. ca au fost scoase la timp........dar erau pe cale!
asa ca nu am sa mai gandesc negativ,stiu ca totul va fi bine si ma comport ca atare!
x19

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

......in plus eu sunt o luptatoare,nu m-a invins nimic pana acum si,sper,ca nici de acum inainte!
am trecut prin atatea in viata asta a mea,ca am spus mereu ca nu stiu ce m-ar putea zdruncina......stiu,singurul lucru care m-ar darma definitiv ar fi daca ceva i s-ar intampla copilului.........dar nu se va intampla nimic cu el,ca el isi spune in fiecare seara rugaciunea"inger-ingerasul meu!" si cineva acolo sus il iubeste cum ma iubeste si pe mine si cum va iubeste si pe voi ......si eu va iubesc pe voi

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, cu "daca si parca nu faci casa" asta i-am spus-o si Alexmonei. Atat timp cat veghezi tu asupra cresterii copilului, nu se va intampla nimic. Am crescut toti mari asa sub suprvegherea mamei, si cred destul de bine. Cu poznele de rigoare, ah ca mi-am adus aminte..
Aveam vreo 9-10 ani, ies afara la copii, iar un baiat din bloc, nu-s pen'ce dar m-a injurat de mama (probabil atunci incepi sa exersezi ceea ce ai auzit pe ici pe colo). Era cu doua capete mai inalt dacat mine, m-am shucarit si am luat o piatra si zvarl.. in capatana lui(era cu spatele), si apoi am luat-o la fuga (nu ma batea nimeni pe suta de metri ca faceam atletism la Rapid).
Dupa cateva ore, ma duc acasa, in urma mea a venit baiatul cu mama lui sa arate ce isprava am facut(adica ii sparsesem capul d-i curgea sange). La care mama,(fata desteapta)in fata lor a spus ca o sa ia masuri, iar cand au plecat mi-a dat un cinci pe fata de m-am invartit pe loc. Nu cred ca as fi suportat sa faca asta de fata cu altii, dar m-a facut sa inteleg greseala. Se spune ca "bataia-i rupta din rai", ei bine, eu care le luam bine de la mama (bineinteles ca le meritam, eram tare vioaie), nu pot decat sa-i multumesc, educatia si ceea ce sant acum sant datorita ei.
Astazi sant melancolica, a plouat aseara si s-a racorit, bine ar fi sa tina pana saptamana viitore asa putem calatorii in conditii optime.
Mai dar treziti-va si voi, odata....

cicina

Mergi la inceput

Cicina,uite ca sunt eu treaza,ca tot nu-mi iese ceva aici si ....calcuuuulezzzzzzzzzzzz si nu stiu pe cine sa bat!
eh si noi am cam luat-o de la mama noastra ca eram doi si eram apropiati de varsta si intorceam casa cu susu'n jos.....da ea saraca avea o teorie care mi se pare mie excelenta,ne spunea" eu nu ma cert cu lumea pt. voi,voi acum va bateti,acum va pupati si eu raman cu lumea certata!sa nu va prind ca vine lumea la usa mea ca va mai dau si eu vreo cateva sa tineti minte....." si cand ne mai alergam si noi cu copii,sau ne mai alergau aia mai mari,strigam"mami" doar asa sa se sperie si sa fuga ca stiam ca ea nu iese sa srige de pe geam si sa se certe cu opii,sau cu parintii........avea si ea chestia asta,nu se certa cu nimeni si nu statea la barfa.....si mie-mi spunea mereu"daca m-ai vazut pe mine vreodata ca stau cu tatele la barfa despre aia si despre aialalta in fata blocului asa sa faci si tu....." si n-am vazut-o niciodata,in afara de buna ziua si sanatate si zambetele de riguare,niciodata n-a stat la barfa .....
da,asa e cicina cu copilul,numai ca aici in Bucuresti parca esti in jungla........eu am copilarit intr-un oras mic si parintilor nu le era frica sa ne lase singuri........

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Neatza fetelor
azi netul imi face figuri, cand merge cand nu merge, asa ca va spun rapid povestea mea si sper sa mearga netul pana termin de scris:
Intram de ceva timp zilnic pe mirc si pe cateva camere imi facusem cativa prieteni. Cu mandrul meu nu schimbasem prea multe cuvinte pana cand intr-o dimineata (eu intram pe atunci la 7.30 la serviciu) avea nevoie de mersul trenurilor (sau asta a fost pretextul...) si fiind singura treaza la ora aia i-am dat informatia de care avea nevoie, el spunand ca ramane dator cu o cafea cand se intoarce in bucuresti. Au trecut vreo 2 saptamani, deja uitasem de intamplare si intra el pe camera si ma intreaba daca ne putem intalni ca mi-a ramas dator cu cafeaua respectiva. Pentru mine era ok ca urma sa iau salariul in ziua aia deci aveam bani de iesit in oras. Am stabilit sa ne intalnim in zona Unirii la ora 15.00. Fetelor mi-a zis sa ma uit dupa cel mai urat tip din zona ca el e ala. Pe la ora 14.00 a inceput o ploaie torentiala si nu de vara ca eram in octombrie. Un coleg de-al meu care stia povestea a zis sa-l astept sa dea banii ca ma duce el cu masina. Abia la 15.15 am ajuns (exact sfertul ala de ora academic in care el a fost facut ciuciulete) si ma astepta zambitor. Am itrat la cafea si exact cum ati povestit si voi aveam sentimentul ca-l cunosc de o viata. Nici macar vreun avans nu mi-a facut, parca eram 2 amici care nu ne-am mai vazut de un car de ani si ne-am intalnit sa ne depanam amintirile. Am plecat la 22.00 din cafenea ca incepusera aia sa mature pe langa noi. Eu ambitioasa si cu gandul sa nu sara doamne fereste pe mine nu l-am lasat sa ma conduca pana acasa. Dupa aia ne-am intalnit aproape zilnic timp de vreo 2 saptamani. Abia ne tineam de manutza si ne pupam pe obraz ca la gradinita. Atunci m-a invitat la el si tot dupa cina si masaj am constatat ca ne potrivim si din punctul acela de vedere. Duna inca 2 saptamani de facut naveta (la el, la serviciu si la mine acasa sa-mi hranesc blanosul si inapoi la el) m-am mutat cu tot cu motan la el (lui nu-i placeau pisicile, dar a acceptat nebuna cu tot cu oratanie ca fara am zis ca nu-mi trebuie). Ai mei nu au avut ce sa zica pentru ca ma stiau cu capul pe umeri, ca nu fac traznai. De atunci suntem impreuna, anul asta se fac 7 ani.
Sper ca nu v-ati plistisit citind revin cand mi-o merge netul mai bine.
Va pupic pe toate
Vio imi place ca esti increzatoare
cici abia astept sa ajungi in tara sa ne vedem, dai de veste cand esti disponibila
alexutza pe unde umbli iar?

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele....io acum dau subsemnatu' p-aici...
Vio,mah,io nu am vrut sa te sperii,ci doar ti-am dat linkul ca sa citesti si sa te edifici la ce ai intrebat.Eu nu cred ca mai ai ceva si cu siguranta ce a iesit la analiza a fost...Daca era sa ai ceva,cum ti-a scris si Aelita,zicea el nenea doctoru' ce ai de facut...Hai nu fi socata si ,parerea mea,mergi si mai cere o consultatie,poate chiar la alt doctor....Si sa sti ca cancer si neoplazie nu inseamna neaparat ca te-ai dus ...de suflet!Absolut orice neoplasm pleaca de la premisa ca se vindeca si numai cazurile tardive raman fara rezultat.Si chiar si atunci exista o speranta macar de prelungire a vietii...Nah,ca am zis....Si cum esti o luptatoare....si tu singurica ai scris ca ai mers la timp....Ia de ici un imens pentru o luptatoare!
Aelita,am pricepit!Si eu intentionez sa fac,dar mai stau putin sa vad ce zice nenea doctoru' diseara de tzitzi si p-orma merg si io la un test...
Cicina....hehehehe...faza cu ingrasatu'...facem un club?Ca si io tot asa...Bay,ce misto a fost si la voi.Sa sti ca citind ce ai scris m-am emotionat ....Frumos! Bravo voua!Iar ce ai povestit cu bataia rupta din rai....noi primeam de la tata cate 10 lei pentru fiecare parinte venit cu reclamatie la usa casei....hihihihi...

Va pup fete si vorbim mai tarziu!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puf13
Duna inca 2 saptamani de facut naveta (la el, la serviciu si la mine acasa sa-mi hranesc blanosul si inapoi la el) m-am mutat cu tot cu motan la el (lui nu-i placeau pisicile, dar a acceptat nebuna cu tot cu oratanie ca fara am zis ca nu-mi trebuie

grupul fetelor fantastice

care blanos?!

stiu,motanul.....da,initial ma gandeam la altceva!
imi umbla mintea!

frumoasa si povestea ta!

ca in povesti.......
multumesc de pupic
Ana,multumes pt. incurajari,ai dreptate,o sa privesc si partea plina a paharului.....

Vio

Mergi la inceput