FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fetelor , a tunat si ne-a adunat. Avem ceva in comun toate, POFTA DE A TRAI VIATA cat mai intens.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Cici,tu tot cu vopsiu'?
sau pregatesti bagajele?!
ce-ti fac pestii?
eu le-am dat dimineata de mancare,nu mai uit!
cu parosul.........PUF,ce zici?! nu prea am ce face.....s-a obisnuit sa faca echilibristica prin exteriorul balconului si-mi e teama ca o sa sara vreodata dupa vreo pasare..........am zis sa inchid balconul,da e asa o caldura ca simt ca ma axfisiez.......am de ales ori mor eu,ori imi caut motanul ,pardon, parosul prin canale!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Nu, nu sant cu vopsitu', sant la epilat, facut freza la gogoasa, ca peste putin mi-o arat in public.
Bagajele in mare, sant facute, ziceam c-am terminat cu cheltuiala, cand al meu mi-a pus vro doua ceasuri in brate sa le schimb bateriile. Plus al meu ca s-a rupt bratara si daca tot m-am dus, i-am mai luat un ceas la al meu ca peste putin e ziua lui, si daca tot sant saldi avantajoase, de ce sa nu profit?

cicina

Mergi la inceput

wow,in public?!
te duci la nudisti?

Vio

Mergi la inceput

Nu chiar la nudisti,in toples, dar freza trebuie s-o fac nu?

cicina

Mergi la inceput

bun si toples!!!
glumeam si eu cu tine .....

Vio

Mergi la inceput

Pai cu cine, vad ca celelalte Sant cu " vaca la fotograf".

cicina

Mergi la inceput

adica,ziceam sa nu te superi......
da,nu stiam vorba asta "cu vaca la fotograf"...
EU O STIAM PE ACEEA "CU CAPRA LA RAZE"

Vio

Mergi la inceput

Sa stii si tu ca eu nu ma supar asa de usor, cam trebuie sa treaca apa multa pe Dunare. Asaaaa, am terminat si cu asta, am si dat un pic cu aspiratorul, asa de ochii soacrei, ca am bagaje peste tot si pana nu le pun in masina nu am loc. Ei exagerez cu multe bagaje, e o scuza ca n-am chef de facut alceva.
Ieri am facut Pasta-fasole, si al meu a zis ca ma concediaza din postul de bucatar sef. Dupa mine era buna, dar el e cu stomacul mai sensibil si nu a digerat, isi facea vanturi pe aici de-mi trebuia masca de oxigen. I-am zis ca-l trimit in Irak asa-i omoara p-aia cu bomba surpriza.
Asa ca fac greva, si-l astept pe el sa-mi faca de mancare, pana atunci stau pe DC, ahaaaaaaaa

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor nu am plecat dar m-am apucat de curatenie de aia generala cica si deja sunt un pachet de nervi ca le-am scos si nu mai stiu cum sa le bag la loc mai repede, am niste nervi...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput