FETELE FANTASTICE ( 6 )
ul FETELOR FANTASTICE
Aelita
Alexmona
Amura
Ana68
Anderra
Bblusha
Cicina
Dandush
Davidutza
Diego
Elas
Fleur-de-lis
Iliuta
Ixxi
Japsoledad
Joker
Liana30
Mady
Nanami
Puf13
Violeta69
Suntem toate??
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
Raspunsuri
Dandush spune:
Stefishor, se pare ca am scris in acelasi timp.
Te pup acum virtual si mai tarziu natural .
Abia astept sa te imbratisez .
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
violeta69 spune:
'neata fetelor!
buna cafeaua asta ....japoneza!!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
violeta69 spune:
Dana,Stefy voi doua prea "va faceti de cap" acolo ..
pai cum vine asta la doau zile dati cu artificii?!
Mady,sa ai cel mai frumos BB din lume si sa fie sanatos si cu mult noroc
fetelor de azi se intra in post,deci eu nu mai zic nimic despre nimeni....sper sa pot si in suflet sa uit!
asa fac cum spune Aelita,nu mai accept discutii,nu ma priveste...viata mea ce e?!
am vorbit cu o prietena si o sa merg si la un psiholog,pt. ca am nevoie de ajutor ....eu simteam asta si mi-a spus si ea ca arat .....arat groaznic!!!adica se vede pe fata mea ca sunt trista...sau ca eram,ca de azi sunt vesela,i-a uitati-va la mine!!! e bine?
va pe toate si va astept la "vorba",
Vio
japsoledad spune:
fetele,tocmai vb cu Dana prin mes,e in tren,va pupa si va saluta pe toate,abia ashtept artificiile Vio,sunt suficient de multe pt 3-4 zile chiar,am luat cel mai mare bax cu mai multe tipuri,ma bucur ca ai luat o asemenea decizie si suntem alaturi de tineasa trebuie sa fii mereu,vesela si plina de viatza,nu-i arata ca suferi,nu merita suferintza ta,eu asa faceam si el mai rau facea,pina m-am hotarit sa nu-i mai arat ce simt si ieseam singura la cumparaturi de cite ori ma simtzeam la pamint si contul lui se micsora vazind cu ochii pt ca sufeream nu gluma si pina la urma...s-a potolit,apropo,in ce post se intra?
violeta69 spune:
hai sa va scriu ce am vorbit cu feciorul meu...
care e la soacra mea,si cum noi stabilisem ca daca strange 5 buline(adica a facut 5 fapte bune) o sa aiba o surpriza cand venim,daca strange 10 buline o sa mergem la mare(la mare mergem oricum,dar pe el tb. sa-l stimulez cumva ca e tare capos!) ...........si-mi ia auziti ce spune :"mami,am decat 3 buline,ma duci la strand?!" eu ii spun ca era vorba de 5 buline............."ei,acum ramane la 3 buline,am zis 3 buline,3 raman! in plus nici nu mai gaseste Bica(bunica) buline, de unde vrei sa fac 5?!si sa stii ca m-am facut cuminte,mai vorbesc si eu asa,dar ma opresc odata...........
Vio
elas spune:
Buna dimineata, fantasticele mele!
Eu sint in ultima zi de servici, de miine plec in concediu!
Asa ca sint intr-o stare buna!Astept sa ma distrez, sa ma detasez, sa triesc viata asta asa cum e!Cel mai greu e sa poti lua lucurrile asa cum vin!Dar incerc!Incerc sa scap de temeri, sa numai caut garantii si sa traiesc viata la maxim...Pare f frumos spus, dar nu e simplu!Cind trecutul te bintuie si cind te gindesti la viitor cu teama!Dar ma straduiesc din rasputeri sa iau ce e mai bun din ce traiesc!Situatia la noi e bunicica, adica se vede ca si el vrea sa fie bine!
Vio, iubire un psiholog e un lucru bun ptr starea ta actuala!Stiu ca e al naibii de greu..dar incearca sa numai suferi, te rog!Incearca sa iei lucurile cum vin, fara sa te mai consumi ptr ele!Dzeu e linga noi si sigur iti va auzi ruga!
Ptr toate fetele fantastice, pupici si imbratisari!
Eu o sa lipsesc pina pe 14 august cind ma intorc din concediu!Dar vreau sa va gasesc vesele si optimiste!
violeta69 spune:
Stefy sa o pupi pe Dana din partea mea si pe copii....si te pup si pe tine...........eh,as vrea eu sa-i cheltui si banii ca asami place sa merg la cumparaturi si sa cheltui bani.....da,acum mai iau o pauza ca asa m-au costat chestiile aste de sanatate!!!
se intra in postul Sfintei Marii....cred ca asa se spune...
Vio
violeta69 spune:
Elas,scumpa,ce bine-mi pare ca esti pe aici........credeam ca ai plecat de luni..........si ma gandeam ca ne intalnim toate cam in jur de 8-9 aug,da,mai avem noi timp.oricum,n-am uitat ce am vorbit noi doua.
si ai dreptat,tb. sa nu ne mai agatam de trecut,sa privim inainte....cu manie?!....cu speranta mai bine.........
vacanta placuta si bucurate de viata,de mare,de soare de tot ce exista in jurul tau,
Vio
elas spune:
Multumesc, Vio!
Mi-as fi dorit sa ne intilnim toate...ca tare imi sinteti dragi, dar o sa se intimple si asta!
Vreau in astea doua saptamini sa imi scot din suflet toata suferinta...si sa ma bucur de viata!Sa incerc sa ma imi fie bine!Nu am asteptari...de la el..si nici nu imi fac vise ca va fi nu stiu cum!Vreau doar sa simt marea, soarele si sa reinvat sa rid din tot sufletul!
Va pup si va doresc tot ce e mai bun!
Si astept sa vorbim dupa concedii...
Ana68 spune:
Buna dimineata,
Intru sa va doresc o zi cat mai buna si va multumesc tuturor ,din suflet,pentru incurajari...Va doresc numai bine si multa sanatate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana