FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ce faci Ana,esti bine?!
ai grija si nu te stresa prea tare,ca o sa fie totul bine......citeste paraclistul maicii Domnului,ca acum e post si Ea e degraba folositoare si toti cei care i-au cerut ajutorul nu au rams de rusine!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai japonezelor dar tot timpul faceti "pigiama party"? Si doua bombite pentru noi.
Ana, sus cu moralul, nu te pripi sa tragi concluzii ca intotdeauna par a fi confuzii. As vrea sa-ti aduc din nou pe buze surasul si bunul umor de care ne-ai incantat pana acum. Continua cu analizele de tot felul si nu-ti pierde speranta.
Aelita, pupici dulci.
Elas, chiar nu ne putem intalni? Atunci poate dupa ce vin si eu de la mare mai facem una.
Vio, esti mereu la datorie, tare mult imi place de pestisor cu bulinele lui, ce zodie e?

cicina

Mergi la inceput

Cicina,hai ca intrasem la banuieli.....credeam ca ai reanceput vopsitul casei......ca tot nu apareai la cafea
puiul meu e geaman,are o limbarita,de iti face capul calendar,de cand deschide ochii sare drepti si tb. sa fii si tu tot drepti si incepem "alergarea".....au asa o energie gemenii astia,si in plus e si artist!
din orice chestie el face ceva frumos,adica are imaginatie.....si e tare ironic,ii place sa faca poante si glume cu noi.........

Vio

Mergi la inceput

da pe de alta parte incepe o multime de chestii si nu termina nimic,se plictiseste repede,ii trebuie tot timpul ceva nou.....
vrea sa se face "avionar" adica pilot........cica stie sa inoate ca a invatat el in cada,dar de fapt inoata ca toporul......si-mi spune mereu ca el o sa citeasca toate cartile ca vrea sa fie destept.....
si cand il intreb cine e cel mai frumos,mai destept si mai iubit copil din lume,spune cu asa seninatate "eu!!"
da,ma supara cateodata ca vorbesc cu el si desi pare ca asculta dupa cateva minute face tot ce vrea el!
asa sunt baietii,probabil si gemenii,dar sigur el a fost supus stresului de cand era in burta mea si cat am stat cu el doar eu singura..totul s-a transmis asupra lui si sunt constienta ca nu e vina lui ca are atata energie si ca e de nestavilit.......

Vio

Mergi la inceput

Scumpul de el, e la varsta care-mi place mie cand incearca sa demonstreze ca e om mare.
Acusica m-am trezit si dau de mancare la pesti. Dar tot citind in stanga si-n dreapta (ca infiecare dim)ma uit la ei, si ma trezesc ca nu le-am dat de mancare, si se uita la mine cu niste ochi...

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio si Cicina....saru-mana de incurajari si va sarut cu drag!In general sunt bine...vad ca inca functionez in parametrii tehnici,inca nu dau rateuri...Psihic sunt jumi-juma!Ma cam demoralizeaza starea mea de ganduri...fac tot posibilul sa fiu eu,insa cum se lasa noaptea si incep sa aud cum creste iarba,parca am cosmaruri,numai grozavenii in vin in minte...si stiu ca nu am motiv.Marius contribuie si el cumva,dragul de el!(al meu barbat) la tembelirea mea,cu gesturi tandre si vorbe atat de frumoase...ca ma simt ca la inceputul relatiei noastre.Se prea poate sa mi se para mie...ca el din totdeauna a fost un gentil si un atent cu mine si chit ca ne-am mai certat,ca orice cuplu,si am avut de multe ori impulsul de a-i crapa capatzana...asa-s eu mai impulsiva....intotdeauna a vorbit cu mine si m-a considerat ca pe omul indezirabil din viata lui.
Incerc sa fiu tare si joi voi afla mai multe despre ce si cum va mai fi:tratament sau zeama de bisturiu...
Oricum inca nu s-a mai vazut drac mort....deci nu imi fac probleme.
Vio,povesteai de flacaiasul tau...si m-am distrat,ca mi-ai amintit de Alexu' meu,care la 5 ani se facea elicopterist,la 6 ani jumate devenea egiptolog(nici nu stia sa pronunte bine),la 7 ani era pilotist,peste juma de an era arheolog si scafandru,in acelasi timp,dupa ce a inceput clasa I se facea gunoier...ca sa nu trebuiasca sa mai mearga la scoala,pana l-am lamurit ca si gunioer sa fi iti trebuie carte ,ca sa sti sa citesti numele strazii de unde strangi gunoiul....pe urma se facea doctor...iar mai nou se face constructor de avioane,ceva...un inginer colea...

No,va pupez si mai vorbim,ca imi face bine sa trancanim...hehehehe

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

am si eu pesti......de fapt sunt ai unei prietene care e plecata din tara de vreo 2 ani si au ramas in custodia mea........si eu cam uit sa le dau de mancare....noroc ca nu-l "alearga" motanul!!!

Vio

Mergi la inceput

Ana,iti tin pumnii sa fie bine,orice ar fi insa trebuie sa te gandesti ca-l ai pe sotul tau lanaga tine.....cand iti vin asa ganduri.....gandeste-te ca se putea si mai rau(vezi cazul cu sotul meu!),si spune-ti ca ai langa tine un om minunat care te va ajuta sa treci cu bine,e foarte importanta chestia asta!
in plus orice ar fi in zilele noastre stiinta a avansat si daca iei din pripa (evident,spre bine) orice e posibil,aici e un fel de curaj gaina ca te tai,ca si eu am de luat rezultatlul ...asa ca,incerc sa te incurajez pe tine pt. ca asa ma incurajez si pe mine.....vezi ce modesta sunt?!......e o calitate a mea!
acum legat de copii,asa e si al meu se facea de toate cand era micut.....acum a ramas la avionar,dar se mai schimba el.....cand o fi cu scoala nu stiu ce vom face,probleme grele,deja la gradi fac/faceau nu stiu ce liniute si nu nimereste decat pe langa........

Vio

Mergi la inceput

Pupici la fete, plecasem sa dau o tura dupa ceva compere, dar am intrat de urgenta ca am uitat ferestrele deschise si a inceput un temporal. Dar tot am apucat sa cheltuiceva, daca controleaza al meu cardul, ma baga la origine.
Ca ieri, fiind 31 am plecat cu el dupa "labe", de.. plecam la mare si bineinteles ca s-a incarcat cosul cu mai multe iar cand trebuia sa platesc ciu-ciu, se terminase lichiditatea pe luna iulie. De aseara am jurat ca nu ma mai duc niciodata in ultima zi a lunii, ci e bine sa te duci de pe 1 la cumparaturi.
Ana, creste bine iarba noaptea? Eu n-am timp sa ascult,
Vio, ce spui de pesti ca am doua acvarii , unul apa dulce si unul marin. Atrebuit sa le iau la amandoua aparate de dat mancare ca saracii ramani singurei si daca mor m-au costat o gramada.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio,ai un baiat tare istet...sa fie sanatos si s-o tina tot asa...si mai lasa grijile,mamico,ca stie el baiatu' ce stie si ce trebuie sa se faca....

Cat despre partea a doua...iti tin pumnii sa fie foarte bine pentru tine si sa fi sanatoasa si toate problemele tale sa se dizolve ca un fum...Din cate inteleg tu ai facut deja biobsie?
Iar treaba cu barbatelu',mancu-i-as gura lui!,sa sti ca am ales pana am cules si am cules bine,zic eu...si este un om asa cum mi-am dorit si cum am visat.Culmea e,si poate n-o sa crezi,dar eu pe omul asta l-am visat si in plus,cineva mi l-a descris cu lux de amanunte in cafea...Eeeeee,e o poveste lunga si din cauza sora-mi,care isi ghicea in cafea frecvent si care a tras de mine sa merg si eu sa imi ghicesc...iaca asa am ajuns la ghicit.Ma bufnea rasul de numa' si femeia aia asa serioasa era(nu am platit nimicuta)si eu asa nesuferita cu chicotitul meu,ca biata femeie mi-a zis de la obraz ca de nu ma stapanesc se supara,ca are senzatia ca imi bat joc de ea.In fine,peste timp mi-am amintit si eu ,dar mai ales sora-mea de ghicitul de atunci si...s-au potrivit lucrurile ale naibii de adevarate...Si daca te mai gandesti ca relatia asta a mea a inceput via internet...Cine a aflat de noi,ma refer la rude si prieteni,multi au spus ca suntem nebuni si ne-au lasat in pace gandind ca e o aventura de-o vara si gata...Si iaca au trecut 4 ani si avem si-o fetita impreuna....
Of,Vio....uite cum m-ai starnit la povestit si la depanat amintiri...Hai ca nu vreau sa fiu plictisitoare...

Cicina......la varsta mea si cu doi cupilasi ucigasi de neuroni parintesti...am ajuns si la faza cand aud cum creste iarba,noaptea...ca treaba ....ce sa mai zic?Adormim inaintea copiilor....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput