FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

deci nu vopseai casa?!
erai la cheltuit banii............aici,ma pricep f. bine!
ca toate femeile dealatfel!
nu stiam ca exista si aparat de dat mancare la pesti...interesant!
dar aparat de avut grija de pisici s-o fi inventat?
ca si noi daca plecam nu prea are cine sa-i schimbe........unde face KK.....

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Bravo Ana, si eu p-al meu l-am cunoscut pe internet. Chestia cu ghicitul, inainte sa plec definitiv din Ro, mi-a zis una ca o sa am mai multe relatii, ma mut ditr-un oras in altul si ma voi stabili langa unul cu uniforma si voi avea un copil. toate bune pana la ultima care nu s-a infaptuit.

cicina

Mergi la inceput

Ana,de ce crezi ca ne plictisesti?mie-mi place ce povestesti....
eu da, am fost si operata,la mine a fost la col,si acum urmeaza sa iau rezultatele biopsiei.....
e interesant ce spui tu!
cred chestia cu ghicitul in cafea,numai ca eu nu am acceptat decat asa in joaca ca am o verisoara putin mai bolnava si sa nu o supar o ascultam.....dar din principiu refuz sa merg la vrajiitoare,la ghicitoare,etc....ca am atatea pacate,asta-i singurul care-mi lipsea.....
nu e nici un fel de aluzii,fiecare e liber sa faca ce vrea si am inteles,ca la voi a fost,ca si la mine o gluma.....

Vio

Mergi la inceput

Pisicile sant autusuficiente.

cicina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cicina

Pisicile sant autusuficiente.

cicina

adica?!

Vio

Mergi la inceput

Adica, daca ii lasi o fereastra deschisa, vede ca nisipul nu e schimbat, pleaca afara, iar de mancare vreo vecina sa-i puna cate o cutie pe zi nu ai? Acu depinde cum ai crescut-o. eu vad p-astea ale vecinilor ca vin la mine pe terasa sa doarma.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mah....sa va zic,ca io am prins o aversiune puternica fata de ghicit,ghicitori,vraji,farmece si alte cele...de cand eram adolescenta.Mama saraca,Dumnezeu s-o odihneasca!,avea meteahna asta si tot timpul isi ghicea si credea in minunatii d-astea....iar eu eram stresata de treburile astea,ma infricosau si ma scoteau din sarite...Eu una mereu am zis ca sunt niste bazaconii si nu am crezut si n-o sa cred veci in prostii de genul asta.Treaba de care v-am pove am facut-o de gura sora-mi...alta stresanta,care de singuratate si sindrom NF...cred ca o luase razna...Numa' ca ale naibii trebi,prea s-au potrivit la fix si la momentul amintirii stateam si ma gandeam ce ti-e si cu premonitiile astea si cum vroia sor-mea,cu orice pret,sa ma convinga ea de autenticitatea fenomenului...hehehehehe...nu prea avea cu cine,draga de ea!I-a trecut si ei pana la urma,ca am mai sarit si eu si cealalta sora cu gura pe ea,sa mai termine sa ne impuie capul cu traznai d-astea...am amenintat-o c-o s-o ia razna de tot...Ce rea sunt,este?!

Ca tot povestiti de pisici si pesti:pai am avut si eu pestisori,insa cred ca nu am stiut sa le duc grija si i-am gasit intr-o dimineata cu burta in sus,iar la pisicute...am avut si d-astea destule,ca adunam toate matzele de pe strada si le duceam acasa,de imi exasperasem parintii.Tata le oblojea,le facea bine si cand incepeau sa fie obraznice...dispareau matzele.Tata si mama ziceau ca au fugit...eu iar aduceam in casa si tot asa.Mai tarziu ,cand am dat si eu iama prin maturitate,am aflat ca mama si tata ,exasperati de matzele mele super alintate si obraznice,le luau si le duceau in alt cartier,ca sa uite drumul acasa...Si culmea e ca,atunci cand mama zacea la pat doborata de boala,aveam in casa un motan batran,aciuat la noi de la o vecina care il gonise ca era prea batran si nu mai putea manca orice...si tot timpul motanul asta statea pe picioarele mamei si i le incalzea,caci mama,din cauza ca nu se mai misca de la pat,avea mereu mainile si picioarele reci.Motanul a murit inaintea mamei,a avut cancer saracutu'...si mama,cand aiura imi spunea:"uite mama,vezi?a venit Tzuca si s-a asezat pe picioare sa ma incalzeasca".Degeaba ii explicam ca motanul murise si ca nu avea cum sa fie acolo,la picioarele ei....mama se certa cu mine,ca eu nu vad,ca sunt chioara,ca Tzuca era acolo,pe picioarele ei si intindea uneori mana sa il mangaie....Ma gandeam atunci(aveam 22 de ani) ca e adevarat ce spuneau oamenii si cartile,ca oamenii muribunzi ii vad pe cei deja raposati ...
Brrr....devin morbida...scuze!

Ideea era ca vroiam sa spun ca matzele sunt si viclene si istete si stiu ele sa aibe grija de ele....si de au prins pica pe tine,pana nu se razbuna...nu se simt bine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Macabru Ana, gata ma duc sa fac de mancare zmeului ca daca ma gaseste pe pc ma vinde pe o camila, pa fetele va pup si o zi frumoasa la toate.

cicina

Mergi la inceput

Iar a-ti plecat cu sorcova?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

stefy,dandusha,cum va distrati cu picii printre artificii si pijamale ??
violeta,mergi la un psiholog ! e foarte bun aideea! te va invata multe,si poate reusesti sa depasesti tristetea prin care treci,poate chiar sa intelegi ce ti se intampla.si desigur te va invata sa nu te mai lasi calcata !
despre ce post e vorba?
aa,da,se apropie Sf Maria,e pe 8,nu?? eu inca nu realizez ca suntem in august !!!! deja daca ma gandesc simt ca vine toamna eu tot mai zic la vara" ,de parca tot nu e vara,nu stiu ce am anul asta,parca abia a inecput anul 2006!o fi ca mi-e prea bine si nu vreau sa treaca??subconstientul..
manca-l-as eu pe Mihnea,cu bulinele lui cu tot de scump!
elas
,sa ai un concediu de vis,sa semene totul a luna de miere! sa o luati de la inceput si sa uitati tot !!
Ana
,o zi minunata sa ai si tu !ai incredere ca totul va fi bine.stresul dinainte nu ajuta,dimpotriva!!!mai povesteste-ne despre amorul tau internetist .sa-ti traisca!
cicina,cand pleci la romanica?se apropie,nu?
creste bine iarba noaptea? Eu n-am timp sa ascult,

vio,copiii gemeni sunt foarte isteti si curiosi si vorbareeeeeeti!
energia e buna! isi dezvolta acum imaginatia .tu il vei invata sa termine lucrurile incepute,usor usor.
scump si Alex al tau !
vio,sa nu-i omori pestii fomeii!!zici ca esti sora-mea!

pisicile stau pe locurile cu energie negativa,ceea ce inseamna si locuri bolnave.adica ling acolo unde tu ai o boala,chiar daca nu stii.si dorm cel mai mult pe locuri care pt oameni nu sunt f bune .
de aceea ele trebuie sa iasa afara si li se zburleste parul,trebuie sa iasa sa se scuture .
sunt foarte bune la casa omului,pt ca acumuleaza ele enrgia negativa si o scot afara.
trebuie urmarita piscica,si acolo unde ea sta f des,nu e bine sa stam noi multe ore,sau sa ne punem patul.

Mergi la inceput