FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

CUUUCCUURIGUUUU

Wowow...am ramas cracanata citind ce ati scris voi despre pisici
si pesti. Interesant (dar si putin macabru).

Pe la noi cum e??? Stefy inca doarme ( e 9:45), ca doar am stat de vb. treze pana la 3 am.
Artificiile inca nu le-am atins, ca ce a cumparat ea trebuiesc aprinse pe camp nu in centrul Tokyo-ului. Noroc de sotul ei ca are mai multa minte decat noi , ca de altfel ajungeam vedete la stirile de dimineata.

Ma duc sa trezesc gashca...mi-e urat singurica.

Trebuie sa pregatesc cafea si virtual si real . Oare care o ieshi mai buna??

Fetele va pup dulcel si va doresc o zi super senina.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dana ai uitat sa lasi cafeaua !
o beti voi pe toata?! adica tu cu Stefy?
lasa ca le dau eu la fete....ca stiu cum sa le "cumpar"....ai vazut ca am invatat cat ai fost tu in vacanta!
ce sa le dau,ca aici cafea nu se gaseste?ma refer la pc-ul
acesta....da gasesc eu ceva.....mancarica buna....nu ingrase!
e bun asta? .fac cinste ca mi-au iesit analizele bune,adica ce s-a scos era nasol si daca mai stateam asa in timp puteam face cancer......sa va citesc: diagnostic anatomo-patologic concluziv: neoplazie scuoamoasa interepiteliala a colului uterin de grad inalt (CIN III)
prin urmare eram cam cu un picioar in groapa si cineva de sus de acolo mi-a intins o mana si m-a ridicat...ca asa se intampla unii oameni contribuie la "ingroparea trupuilui si a sufletului"....oamenii care ar tb. sa-ti fie alaturi la bine si la greu.......
da eu voiam sa fiu vesela...m-am facut rea
Aelita are dreptate ca mi-a spus ea mie cum e cu bolile astea!!......
hai sa avem o zi perfecta,x19

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Cicina,scumpa,pai cum sa las eu pisica sa faca plonjon de la etajul 4?!
poate sa-i pun parasuta!!
de asta spun ca e cam greu sa las pisicul.....ca e motan......singurel in casa.......eh,cu vecinele e mai greu,ca suntem mutati de curand(de cativa ani,nici chiar asa de curand!!)in bloc si nu as indrazni sa cer cuiva sa vina sa raneasca la pisic......
da,il las cu mai multe scutece .....si cand ne intoarcem noi......dupa 5 zile.....ne dam demisia!......sau il arunc pe el(pe motan ,nu pe barbat!) de la balcon,vad eu ce fac!

Vio

Mergi la inceput

Ana sa stii ca asa e cum spui tu cu pisica care se aseaza pe cel bolnav..........si cum spune Aelita probabil ca sta in zonele cu energie negativa si din cate am inteles eu absoarbe aceasta energie!
ce povesteste Ana despre cum statea pisica pe mama ei,eu imi aduc aminte cum statea pisica mea pe tatal meu.......o chema MITZI,si se asez pe burta saracului tata al meu!
cum el suferea de un reumatism anchilozant(era numai piele si os!) si nu se mai putea misca,pisica nu se misca nici de frica de pe el si el saracul n-o putea da jos....si il auzeam cum striga"catz,catz de aici n-auzi......ma tata,mai dati pisica aasta jos de pe mine,ca imi tine de cald, da nu o mai pot duce!!!...........)...ca daca doar acolo avea si el o zona mai moale(adica pe burta) acolo se aseza biata pisica,doar nu era sa stea pe oase!!!............
Doamne, ca e o poveste tragico-comica.....atunci radeam, ca asa ma amuza!
da acum nu prea-mi mai arde......desi tatal meu era un tip amuzant si autoironic si facea glume din orice......de asta si radeam cand stateam de vorba cu el..............probabil ca si el ar rade daca ar privi povestea lui ca si cum n-ar fi a lui......sau,eu stiu daca ar mai rade?!....ca dupa ce stai aproape 10 ani in pat,nu-ti mai arde de ras nici dupa 100 de ani!
hai,sper ca nu v-am intristat,voiam sa va spun doar ca asa e,pisicile simt unde e ceva in neregula!
si vreau sa priviti partea amuzanta a povestii.....

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, ai vazut ca tot raul e spre bine? Hai ca merge si o berica chiar de dimineata ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ritmul de acasa.
Mai japonezelor, va face-ti de cap, ai..
Aelita duminica plec spre casa.
Astazi sant de la posta, scriu telegrafiat ca am multe drumuri de facut, trebuie sa ma iau in coarne cu astia de la asigurare.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti tutti,

Cicina,Aelita si Vio,sa ma scuzati ca am fost asa macabra....da' m-am dat la povesti si am uitat ...Scuze!N-am vrut sa va sperii...

Aelita,saru-mana de urare!Pai ce sa pove cu calculatoristul meu?Ca cine s-ar fi gandit ca o sa imi cunosc perechea via internet?Si cum scriam:toti mi-au zis ca mi-s nebuna si ca n-am nici o sansa de realizare a unei astfel de relatii...iti dai seama.Majoritatea celor care foloseau internetul se distrau si poate prea putini erau cei care cautau ceva serios sau dadeau importanta unei legaturi pe internet.Ca am si muscat-o cumva...bine ca nu am halit-o de tot,in sensul ca am fost la un pas de a ma muta in USA...dar am stopat la timp problema ca as fi luat-o in freza frumusel de tot si naiba stie ce s-ar fi ales de mine prin tari straine...Na,si cu al meu ca bradul...hehehe...poveste de poveste.Ca io tot ma dadeam pe net si ma tot chatuiam...si intr-o zi sor-mea chatuista imi zice sa imi fac cont pe sms.ac si intru eu acolo,fac cont,ma distram ca aveam si nu stiu cate sms-uri moca zilnic...si incep sa caut pe la profiluri....si printre altii era si musiu al meu acolea cu o poza...may,Aelita mama,avea o moacaaaa....de m-am cutremurat toata si ma gandeam ca asta nu s-a vazut cum arata?In fine...si primesc io peste ceva timp mail de la omu' cu moaca si ma tot intrebam:sa ii raspuns?sa nu ii raspund?Hai sa ii raspund ca n-o fi foc si ce-o sa fie...Na,si uite asa ne-am tot corespondat noi,pe urma el mi-a dat numarul lui de mobil....si ne-am tot conversat de prin noiembrie 2001 pana prin februarie 2002.Tot timpul asta m-a mintit pacatosul si eu l-am crezut ca proasta ca e divortat si alte cele...Ma termina de emotie cu vocea la telefon ...Si uite asa,la inceput de februarie 2002 imi zice la telefon ca are o ocazie sa zboare catre Cta(a lucrat in armata la elicoptere,ca acum e pensionar cu ordonanta)si ca vine sa ma vada....Iui,am intrat in trepidatii,de panica,mi s-a facut frica...daca vine si ma violeaza(de parca imi facea vreun rau,ca io eram singura de o tona de vreme),daca ma omoara....numa' aiurea aveam in creier,da' recunosc ca era si eu curioasa sa il cunosc,la cat vorbisem la telefon si cum aveam calcaiele de aprinse...iti dai seama.No,zis si facut.Ma gandeam ca la o adica pot sa ii dau intalnire undeva si sa il privesc de dupa colt si de nu-mi place nu ma duc,nu?Si ne dam noi intalneala si stau eu si stau vreo 5 minute si astept...ca deja de nervi si agitatie nu mai judecam normal si incep si ma fatai de colo colo ca un leu in cusca....si la un moment dat vad ca vine unu' spre mine de nu se mai termina de desirat(ca eu la 1.74 inaltime ma uit la el in sus si de nu se apleaca tre' sa urc pe varfuri sa-l pup),cu o mustata gen Tiriac,cu o caciula trasa pe ochi,molfaind o placinta....S-a oprit in fata mea,m-a salutat si a intrebat"Ana?".Da,zic...Si ma intreaba:"ne pupam sau nu?" si radea ca motanul in calduri.Ca noi asa facusem conventia la telefon,cand ne intalnim sa ne pupam direct,nu sa ne fastacim cu dat noroc si prezentari si buchet de flori si chestii de astea lacrimogene...ca mie nu-mi plac.Si ne-am pupat si vreau sa spun,nu o sa crezi,m-am simtit de parca l-as fi cunoscut de cand lumea si pamantul...si la fel a zis si el ca a simtit.Si uite asa ne-am cunosc noi live...Imi povestea,golanul,pe urma ca a sta pe trotuarul de vis-a-vis si se tot holba la mine cum ma fataiam in colo si incoace si spunea ca de nu ii placea cum arat nu venea...Nah,eram si eu subtirica si mai tinerica la vremea aia...Si l-am intrebat ca ce ar fi facut,s-ar fi dus la gara?Nemernicul cica mai avea vreo doua intalniri propuse si de nu iesea cu mine s-ar fi dus la alta...In fine,una peste alta(ce ti-e si cu barbatii astia) treaba e cam asa:ca nu am crezut in viata mea in dragoste la prima vedere,dar asta mi s-a intamplat cu Marius.Si cand l-am dus la lumina si i-am vazut si ochii aia albastri-cenusii...m-am topit ca untul la soare.Pe urma si-a tot facut drum spre Cta,dupa a treia intalnire mi-a spus ca inca nu e divortat si i-am zis sa plece dracului...si urmatoarea data cand a venit mi-a aratat citatia catre fosta...Nu prea mi-a convenit ce a facut,insa mai tarziu am aflat de la cumnatele lui si de la mama lui ca oricum urma sa divorteze si ca acasa la el mergea numai sa doarma,in rest nu mai existau nici un fel de relatii in familia lui.Ma rog,ma simt cumva vinovata de tot ce s-a intamplat....dar cumva imi caut circumstante ca nu am stiut.Fata lui,care a intrat anul asta la Medicina,mi-a povestit si ea ca nu mai era de trai cu parintii ei si ca oricum asta era finalul...Eiiiii...si pe urma ne-am mutat impreuna la Timisoara ,in august 2002,in octombrie 2003 a venit si Luana pe lume....si de atunci suntem impreuna,cu bune si cu rele...si totusi necasatoriti.Ca nu vreau eu...asta e problema mea...Aseara ne uitam pe Antena1 la emisiunea aia cu nunti si imi tot spunea ca si el o sa faca cu mine asa si nunta asa...Pana n-am urlat la ele sa sa opreasca cu visatul nu a inteles sa taca,ca doar i-am explicat clar ca nu am chef de maritat...Ma cerea zilnic intr-o perioada,acum s-a mai linistit si el...ca ma exasperase.
Te-am plictisit?....Cam asta cu intalneala mea de pomina...Oare pot spune ca se adevereste treaba aia cu "soarta si-o face omu'?"
Dandusha....spor la treaba!
Vio....cat ma bucur pentru tine ,ca rezultatul e bun si ca ai scpat de suparare!Banuiesc ca acum va trebui sa tot mergi o data la cateva luni la control,nu?Faci vreun tratament?Doamne-ajuta ca tot raul a fost spre bine!
Cicina...ce suparare ai cu asigurarea?Tin minte ca si sora mea spunea ca a trebuit sa se ia in gura cu aia pe acolo pentru diverse acte si alte cele....

No,hai ca va pup....ca am scris cat China...Mai vorbim noi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana,frumoasa poveste.....mi-a placut!
eu nu fac nici un tratament ca nu a fost cancer.....Doamne ajuta!!
dar la controale o sa ma mai duc!
si,parerea mea ar fi sa te casatoresti cu el,ca omul te iubeste.....si asa sunteti si voi cu binecuvantare de la Dumnezeu si ....stii cum se zice,o sa va fie si mai bine.....parerea mea nu da

Vio

Mergi la inceput

venim si noi la nunta cu multe
te-am facut sa te razgandesti?

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

salut fetele fantastice
am avut multa treaba zilele astea dar am citit tot ce ati mai scris inrte timp
cu pisicile nu stiu ce sa zic ca motanul meu/paroasa cum ii zice cici doarme prin toata casa asa ca nu stiu cum mi-as putea da seama unde sa nu ma asez eu, ca de fapt el se tine dupa mine si unde ma asez eu se aseaza si el.

ana si eu eram cam nehotarata cu nunta dar fetele fantastice m-au convins ca-i mai bine sa o facem si noi, si povestea cu internetul e la fel si la mine (noi ne-am conversat pe mirc), si la fel am aflat dupa o vreme ca nu-i divortat inca, dar ei nici nu mai stateau impreuna, dupa cateva luni a primit citatia si dupa inca o luna era divortat

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio,cat ma bucur ca totul a iesit bine !!!! faptul ca ai fost aproape de necaz,trebuie sa te faca de acum incolo sa nu iti mai bati joc de sufletul tau,sa ai grija de el,pt ca nimeni nu va avea,nici cel pe care il crezi ca e aproape. ai grija de tine de acum incolo !!!si sa mergi la toate controalele posibile !
domane,cat ma bucur ca ai scapat de tot !!!!!!!
e cea mai buna zi de pe forum!!

sa stii ca pisica mea a aterizat de la et 4,avea pui in burta,si sarea cretina dupa pasarici pe pervaze,prin exterior.se credea van dame.dar cu burta la gura nu si-a mai calculat proasta traiectoria si a aterizat de la et 4,s-a intros dupa 2 saptamani,schioapa si fara pui ,normal .si eu abia asteptam sa ii vad puii,ca o dusesem la un motanel frumos..sa nu fie si ea singurica.
dar era o mama cretina.
am lasat-o iar singura cu motanul cel frumos,si pana la urma a facut 6 pisicei GALBENI. ea era gri,motanul negru.acum,eu cred ca a fost cam curva si noi tot voiam sa o maritam cu motanul negru cu zgarda rosie la gat, cu mers de printz..si ea cine stie ce maidanez galben a gasit pe undeva.
aa,intre cei galbeni era unul singur ca ea.si ca ea wera si de dement :fura mancarea la toti,ceilalti erau cuminti.

eu ma ofticam ca nu sta si cu mine in pat,pisica,dar apoi cand am aflat cu energia,mi-amd at seama ca mai bine,inseamna ca zona patului era o zona buna.dormea intr-un loc,pe jos.

aa,si sugea in parul meu,de mica (ca am gasit-o intr-un burlan,si ii spuneam "burlaneasa" ),imi facea parul ud la ceafa,si sugea cu zgomot,abia o aruncam din par.
acum..eu stiu ca sunt cu capul..o o fi stiut si ea ??

Ana
,ba io nu ma sperii,draga! mie poti sa-mi spui orice.
daca vine si ma violeaza(de parca imi facea vreun rau,ca io eram singura de o tona de vreme),daca ma omoara....
:"ne pupam sau nu?" si radea ca motanul in calduri
mi-a placut povestea:)

maritati-va,fetelor! nu stiti ce frumos e!
eu m-as marita de 10 ori,zau daca mi-e frica.imi place maritisul rau.
nu merge cu unul,al doilea,dar tot la maritis .al zecelea,tot la maritis .
n-avusei io noroc sa fac cate maritisuri as vrea ca nu ma scapa
da´fusei pe cale de cateva ori!
ma trezii, drac ,la timp .

Mergi la inceput