FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai saluti din nou,

Vio,hehehehe....ai avut rabdare sa citesti povestea....multam' fain!Mah,sa sti ca tu ai dreptate si stiu ca omu' asta al meu ma iubeste,dar la mine treaba cu maritatu' e ceva mai profund,undeva adanc infipt in contient si in suflet,e ceva amar si care imi provoaca o imensa furie si ororare...me-ntelegi?Asa ca mai stau,cat 'oi mai putea si m-o mai tine Dumnezeu pacatoasa pe pamant...pana 'or muri toti piticii care inca,dupa 10 ani,ii mai am pe creier...Am sa ma mai gandesc,promit...
Inca o data ma bucur mult ca ti-ai luat o piatra de pe suflet cu rezultatul biobsiei....Doamne-ajuta!
Puf,ce frumos:si la voi cu internetul.Ce-au zis cei care va cunosteau:prieteni,rude,cunostinte?Ca va avantati pe teren minat,este?Bine ca le-ati demonstrat ca nu e chiar asa si va doresc 1000 de ani de fericire si sanatate.
Aelita,acum am vaz't postarea ta....Ma bucur ca te-am binedispus si ca te-am facut sa razi....Uf,cu maritatul,ma mai gandesc...Te pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,stau acum si citesc .si ce gasesc aici?
CIN III asta inseamna tradus in Papanicolau gradul IV-V...adica era cancer......
n-o fi un doctor pe-aici sa ma lamureasca si pe mine?!
ca astia mi-au dat rezultatele testului in mna si ura si la gara!
ce am inteles eu e ce mi-a spus al meu barbat,mancal-ar mama,si ce a inteles si el de la un prieten,medic e adevarat dar e chirurg!
hai pupici Aelita Ana si Puf+ felele cate nu-s prezente....

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio,iaintereseaza-te tu! deschide pe undeva un subiect.
ca eu habar nu am cu diagnosticul ala..
oricum,asta ca sa stii ce a fost,ca sigur nu mai e nimic,altfel te anuntau!
pupici si nu te speria!
doar ca sa vezi pe langa ce ai trecut!

Mergi la inceput

Vio...uite ce am gasit pe google...eu nu am avut rabdare sa aprofundez...Te pup!

http://www.romedic.ro/analize_medicale/Papanicolau.htm

Mergi la inceput

Revin:Vio...mi-o intrat un morcov de nu se mai vad nici frunzele.Am sa intreb maine daca trebuie sa imi fac si eu un Papa-Nicolau...

Mergi la inceput

Ana,e mai bine sa-ti faci testele!
Papanicolau e f. important dupa o varsta!
citesc,tot citesc dar nu ma lamuresc de ce nu au scris clar ca sa priceapa tot prostul.........
ca testele le-am facut la o clinica particulara,am platit si pielea ursului din padure si n-am priceput nimic!
asta ma enerveaza .....
Aelita am intrebat,sa vad daca am norocul sa-mi raspunde cineva....pana maine fac 13-14 ca nu am internet acasa si nu o sa stiu ce mi s-a raspuns,dar mai fac sapaturi......

Vio

Mergi la inceput

Vio,ai deschis linkul care ti l-am scris?Acolo scrie clar ce si cum,nu se poate sa nu intelegi,ca io de juma de ora tot pe el bantui si vezi ca in susul paginii,daca te uiti cu atentie pe bara aia albastra,gasesti sectiunea "Dictionar medical" si acolo sunt traduceri ale cuvintelor de neinteles pentru noi....Bafta la cautat!Pana dai o postare pe forum....mai cauta cum ti-am scris.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ana,multumesc,tot citesc,am vazut toate datele,dar nu inteleg daca intr-adevar CIN III este echivalent cu cancer.......sau nu vad eu prea bine acum ca sunt putin socata!?

Vio

Mergi la inceput

am gasit decat ca neoplazie este echivalenta cu neoplasm care inseamna si tumoare maligna,deci cancer..........deci!asta e!
sa aveti o seara frumoasa,x19

Vio

Mergi la inceput