FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

quote:
Originally posted by Dandush

nu stiu daca vb. despre aceleasi artificii, dar le aud. N-am
iesit la geam sa le vad.
Doko no?

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

ei na ! doko? in orezarie la mine , cu siguranta nu ai cum sa le vezi , bine macar ca le-ai auzit teplictisesti? si eu , ca mi-au adormit balaurii
aoleuuuu,,,ce de-a treaba aveti cu broastele , spor la cresterea lor
am facut o mancarica asa de buna (piure cu branza si piftele si salata) si iar am mancat ca vacuta , iar acu mor de rauuuuuuu ce ma fac eu cu bibilica asta a mea , ca nu mai functioneaza

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aoleu,sper sa nu omor broasca omului.i-am dat mai mult decat zicea el,ca nu m-am putut abtine,imi palce cum mananca.
daca am imbolnavit broasca??
dar cat trebuie sa ii dau?ca el a zis trei viermisori din aia de trei ori pe zi.pai mi se pare putin,si ea mananca de rupe!
o scol din somn sa ii dau
dar sa vezi acuma cum scoate capul din apa ,cand ma aude cu cutia de mancare in mana!!
pe cutie scrie sa ii dau de cateva ori pe zi.nici trei,nici de trei ori .

am bagat-o si intre flori,cu cutiuta ei cu apa.e fericita,ce mai!

hai sa va dau opoza cu burtica .sa nu va speriati,ca e haioasa pictata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

salut fetele care nu au somn, acum am intrat pe usa va pupic de noapte buna si ma duc sa pic in pat ca nu mai am vlaga nici sa ma tārasc macar, va povestesc maine cand o sa fac ochi ca am cam intrecut masura (cam rau)

nanami vad ca ai avut grija de dandusica noastra pupici, ta asteptam si pe tine cu povesti
dandusica offf mama daca nu esti si tu mai aproape, si tu aelita la fel va luam cu noi ca nu ne trebuia mult (si asa am mers cu un cuplu de prieteni si cred ca ne vor pomenii astia si la nepoti)

aelita hai ma ca nu-i asa sensibila o broasca (cred), nu degeaba traiesc ele 2-3 sute de ani si sa stii ca nu se vede burticutza e setat albumul sa intri cu parola

hai ca fug (ma tārasc pana in dormitor) la nani

puuupiiiciii fetelor

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna dimineata !

Va pup si va las cafelutele , in caz ca eu nu voi mai intra .

Spor la vorba si o saptamana de milioane.

X 21

ici X 21

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

BUNA DIMINEATA fetelor!
Da ce vad eu aici?!maotive de bucurie

avem o minune printre noi!

adica ingerasul lui MADY sa il aiba maica domnului in paza ,sa creasca mare,frumos,sanatos si sa aiba mult noroc!

Ana ma bucur din suflet pt. tine,vezi ca daca ai incredere si speranta totul se rezolva?!
ai mare grija de tine!
la mine situatia e tot cam la fel,adica mare lucru n-am mai aflat,imprtant e ca ce a fost rau a fost indepartat,mi s-a spus ca si daca ar fi fosr cancer,prin indepartarea chirurgicala sansela sa se refaca sunt f. mici!
dar la mine inca nu explodase celulele respectiv erau pe cale sa.....la cel mai mic impuls!

nanami bine ai venit printre noi!
sper sa te simti bine si sa fii fericita cu noi......si nu-mi fura job-ul ca ma supar....

....te-am speriat?!
era o gluma,sa nu te superi pe mine.....

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA fetelor!
Da ce vad eu aici?!motive de bucurie

avem o minune printre noi!

adica ingerasul lui MADY sa il aiba maica domnului in paza ,sa creasca mare,frumos,sanatos si sa aiba mult noroc!

Ana ma bucur din suflet pt. tine,vezi ca daca ai incredere si speranta totul se rezolva?!
ai mare grija de tine!
la mine situatia e tot cam la fel,adica mare lucru n-am mai aflat,imprtant e ca ce a fost rau a fost indepartat,mi s-a spus ca si daca ar fi fosr cancer,prin indepartarea chirurgicala sansela sa se refaca sunt f. mici!
dar la mine inca nu explodase celulele respectiv erau pe cale sa.....la cel mai mic impuls!

nanami bine ai venit printre noi!
sper sa te simti bine si sa fii fericita cu noi......si nu-mi fura job-ul ca ma supar....

....te-am speriat?!
era o gluma,sa nu te superi pe mine.....

Aelita si tu esti suparata pe mine?!
uite sa-ti treaca
Cicina drum bun,desi s-ar putea deja sa fi ajuns.....
Dana bine ti-a zis cune ti-a zis(ca nu mai tin minte!) Cosanzeana, ca tare esti frumoasa.....cat despre copii nici nu exista termen de comparatie!.....
Puf
si pt. celelelte fete fantastice ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor,

Harnicute la scris ca intotdeauna....
Madyn,felicitari pentru noul membru al familiei tale!Sa creasca mare si sanatos si sa fie un papacios....Sa aveti parte de tot binele din lume si sa fiti fericiti!
Cicina,insanatosire grabnica si voua!May,may....ce inseamna sa dormi dezvelit si fara pijamale...
Nanami,iti zic si eu bun venit!
Dandusha....tu sti ca si eu tare m-am mai minunat de pielea ta alba si ochii tai albastrii...chiar ca esti ca o printesa la japonezi...Iar fetita ta...seamana foarte mult cu tine!Frumosi copilasi ai,sa-ti creasca mari si sa fie sanatosi!
Aelita,pai tare linistit weekend ai avut....Eu ma rog la Dumnezeu de 4 ani sa imi dea si mie macar 24 de ore in care sa aud cum creste iarba si....tot nu sunt auzita....
Vio,ce bine ca esti mai linistita in privinta problemei...Sa ai multa sanatate,asta e ce iti doresc cel mai mult!Eu am fost extraordinar de fericita joi si am rasuflat usurata...Oricum o sa merg si saptamana asta la control si in septembrie si tot asa.Vorba uneia din surori:nu te lasa pe-o ureche...si nu am sa ma las.Odata intrat morcovu'...greu il mai scot...

Fantasticutelor,va pup si va doresc o saptamana plina cu realizari si bucurii.Sa auzim numai de bine si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Vio, Ana

Va multumesc si in numele piticilor ptr. complimente.

Noi avem putina treaba si nu prea stam prin casa. Acum
am venit sa iau ceva de-acasa si "shushaua" din nou ca nu-i de glumit.

V-am pupat, deocamdata dar sa vedeti ca indata vine Nanami si
n-o sa mai am loc de ea .

Gata , am . Paaaaaa

D.K.

Mergi la inceput

N-am putut pleca .

Ma intreb pe unde or fi Diego si celelalte fete.

Sper sa apara intr-o buna zi si sa fim la fel de multe si unite ca "pe vremuri".

Va iubesc mult pe toate

D.K.

Mergi la inceput

Dana iar va plimbati si dati cu artificii?!
ce bine de voi!
aici munca,munca si iar munca.....cu mici pauze ca de "pauzele mici si dese cheia marilor succese!" sau mai degraba asa
da mai am putin si merg si eu la cu pustiul meu!
am fost la strand cu el si n-am prea vrut sa-l las in apa,da ce credeti ca am reusit sa-l opresc?!
s-a bagat mai intai o manutz,apoi cealalta,apoi ca sta doar cu piciorusele si in cele din urma a intrat tot......ca el nu ia microbi din strand ca nu sunt....acum sper sa avem noroc!
si cand am plecat asa nu mai voia sa iasa din masina,ca merge cu noi acasa,ca sta singur cu pisica,ca mai bine nu mai mergem la mare,dar sa mearga si el cu noi..........si mi s-a rupt sufletul
Ana si de acum verifica constant starea ta de sanatate si daca nu esti stresata si suparata toate se rezolva,un psihic bun inseamna o sanatate buna!
pupici si pt celelelalte fete
Elas te-ai intors de la mare?

Mergi la inceput