FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

'neatza fetelor
Sa va povestesc pe unde am umblat:
Am urcat cu telecabina pana la cota 2000 si de acolo da-i da-i pana la cabana bolboci. Pe drum am stat sa pozam vaci, oi, magari, cai, caini, fluturi, peisaje, floricele, insecte asa ca drumul in loc de 3 ore l-am parcurs in 5. LA 6 seara fara ceva abia eram la cabana, am mai stat acolo vreo 2 ore sa facem un gratarel si la 19.45 plecam catre sinaia. Am avut noroc ca dupa vreo ora jumate de mers (pe la 21.15) a binevoit cineva sa opreasca si i-a luat cu masina pe cei 2 prieteni care au mers cu noi si eu am ramas numai cu māndrul si cu un catel care ne-a insotit tot drumul de coborat. Pe creasta dichiului am ajuns pe la 22.00. Nu va pot povesti cat de superb e noaptea prin padure, acum si la propriu si in ghilimele caci peisajele sunt intr-adevar fantastice, ce sunt ele ziua in lumina soarelui, dar noaptea in bataia lunii sunt dementiale, iar in ghilimele pentru ca ti se tot nazare ca auzi-vezi chestii care de fapt nu sunt decat fosnetul vantului si cate o buturuga/umbra de copac...
Intr-un tarziu pritenii nostrii au ajuns la masina si s-au intors sa ne culeaga de pe munti pe la 23.30. La ora 00.00 ieseam din Sinaia cu amintiri de neuitat, cu sufletul plin de minunatii si cu o frumoasa febra musculara.
cateva poze vedeti mai jos:
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/100_1452.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/100_1413.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/100_1429.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/100_1422.jpg

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Puf frumoase peisaje!
tu ar tb. sa faci o expozitie fotografica....

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

vio si eu visez dar sunt departe, plus ca pozele nu sunt facute de mine ci de andrei...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

ei,aici m-ai prins
atunci Andrei sa se gandeasca la o expozitei,ce, au mai incercat si altii si le-a iesit!

Mergi la inceput

sau sa va ganditi amandoi la chestia asta!
asa in familie,nu?!
si mi-mi place sa pozez peisaje si chestii mai ciudate....dar nu prea am cu ce!
cand o sa am atunci sa vezi expozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Ciao fetele !!!!Va pup !!!!
Eu lucrez de zor !!, dar nici o clipa nu v-am uitat!!!!
Va pup pe toate!!!!
Am citit doar ultima pagina , ca nu prea mai am timp...
Nu stiu cine dintre fete zicea ca nu prea stie ce fac pe aici ...adica prin Italia
Pai pe scurt lucrez la o traducere de lingvistica si la corectarea lucrarii din italiana in romana.Am un termen limita si trebuie sa recuperez ceva mai mult.
Asa cum v-am zis am fugit pana acasa `sa-mi vad puiutul ...e minunat.
Si cu sotul totul pare mai mult decat o.k.
DEOCAMDATA!!!
VOI????
va pup[!!!
Am inteles ca avem un bb nascut???
Sa traiasca si sa fie fericit!!!
Inca o data pupici si ...vb cand vin in tara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio....ai dreptate ,ca de obicei...Un psihic linistit face mult,dar uite ca cine nu te lasa sa mori ,nu te lasa sa traiesti...si pe langa cele ale mele de sanatate se aduna si alte lucruri urate ...ca nu ma lasa unii nici sa mor,nici sa traiesc...'Oi trece eu cu bine si de astea,nu-i bai!
Puf....pai cum am mai scris eu p-aici pe forum mai de mult,cand am mers eu prima oara cu masina pe Defileul Vaii Jiului si pe drumul spre Covasna,cand am putut admira in voie Fagarasii de pe sosea....cine spune ca tara noastra nu e frumoasa si ca nu exista un peisaj superb in ea...ori e chior ,ori e orb...Intotdeauna,de copil,m-am extaziat in fata frumusetilor naturii si uneori numai simplu fapt ca ma uit la o poza cu peisaje parca ma remonteaza si ma umple cu energie...Pai anul trecut ,la sfarsit de octombrie,am fost la un team builging la Covasna.Hotelul ala unde am stat era intre munti...Vreau sa spun ca am ajuns vineri dupa-amiaza si am plecat duminica la pranz.Program incarcat de nu se poate si cu toate astea asa mi-am incarcat bateriile de nu iti vine sa crezi...Am in albumul de la semnatura poze de la team buildingul asta...sa vezi minunatie de tara ce avem....Asa ca sa iti faci si tu un album ca sa ne mai clatim si noi privirea...
Alexmona....sa ai bafta si sa auzim numai de bine!

Pupici la fantasticute!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Alex bine ai revenit printre noi,ca ne era dor de tine,te imbratisam cu drag ...
eu ma intrebam ce faci in Italia,dar era mai mult o intrebare retorica....
si ma bucur din suflet ca va merge bine,sa dea DD sa va mearga din ce in ce mai bine si asa sa o tineti toata viata........pt ingerasul tau iubit....care mi-a trimis ingerasul lui,de la mine pt voi

Mergi la inceput

Ana,vezi ce tare sunt?!....
da,ca tot am eu asa dreptate,nu mai pune la suflet,fa si tu cum face strutul.....stii tehnica asta,nu?!
asa am facut eu de cate ori mi s-a intamplat ceva ingrozitor.....da,de,pana am ajuns sa aplic teoria asta le-am cam luat asa direct .....
nu e nimic mai importanta decat sanatatea,asta ajungi sa o pretuiesti in momentul in care n-o mai ai....la fel ca si tineretea....sau,ma rog, ca pe toate lucrurile bune!
cand ai ceva nu stii sa pretuiesti,abia cand le pierzi le vezi valoarea!
iar eu,fara falsa modestie,asa ca una care am trecut prin mai multe iti spun ca daca ai sanatate si iubire,si implicit di astea doaua rezulta o multime de alte chestii pt. care sa merite sa nu te afecteze lucruri "marunte"....
stii,am observat ca oamnenii percep necazurile lor ca fiind cele mai cumplite,si e normal asa,insa cei care au un psihic puternic reusesc sa faca din necazurile astea ceva minor......
hai,ca am trecut la filosofie....
incepe sa dea soarele dupa ce a plouat....asa ca in viata,dupa ploaie cerul e senin....si eu am cazut in butoiul filosofiei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna fetelor

vai dar ce active sunteti ...
azi nu am baut cafeaua cu voi , dar uite ca spre seara beau o cu voi , e bine asa ?

dandush te temusi ca n-o sa mai incapi de mine ?
hehehe... uite ca ti-am facut-o

hai ca mi-am trimis si eu balaurul la munca si... ca ma saturasem de el , e gelos pe amantul meu (calculatorul)

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput