FETELE FANTASTICE ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 12

nanami spune:
aha , am inteles cum sta treaba
si? te bagi in pat? sau sub pat ?
eu am facut deja un dush , ca nu mai pot ,,,,moooorrrrrrrr.....
nu mai pot respira , ce-ti pasa tie , ai AC esti tare in parcare
pup
G.K.R
poze carnaval

puf13 spune:
'neatza fetelor, nu m-a lasat inima sa o las singurica pe dandusica si am intrat tot o fuguta ca de e weekend si suntem pe picior de plecare catre cota 2000, revin luni cu poze
nanami sa-i tii de urat dandusei sa nu se plictiseasca singurica va pup
grupul fetelor fantastice

Dandush spune:
Draga de tine, Puf...cum te gandesti tu la noi
Sar'mana . . Asteptam poze si distractie placuta.
Nanami...hai la mine. Am facut racoare in casa...zici ca esti in
super market . Chiar ca e placut de stat. Am iesit pe balcon de curiozitate si m-am fript la talpi
.
Ce planuri aveti pe azi?
*grupul fetelor fantastice *
D.K.

nanami spune:
Puf...ok bazeazate pe mine , cica
dandushica am zis eu ca te-ai smecherit
azi nu am nici un prog, ca nu mai pot de cald si de leneeeeeee,, si ma bate hiro la cap sa-l duc in parc , nu vrei tu sa-l duci?????
(glumeam) probabil ca se gandeste el iubi la ceva
eu m-am bagat intr0o drama de 2 ore la tv
G.K.R
poze carnaval

Dandush spune:
Offfff....cine-o fi inventat dramele astea??
Veniti la mine ca fac ceva bun de mancare .
Eu n-am nici un chef sa ies din casa dar mi-e urat
singurica. Picii nici nu ma baga in seama, cu TVul nu le am si
oricum nu-i nimic bun de vazut, ........mrrrrrrr..
D.K.

nanami spune:
auzi dandushica stii f. bine ca nu pot , sau faci misto de mine sau vrei sa ma necajesti ? daca da , las ca-ti umblu eu codite
ce faci de mancare ? noi am mancat soumen
hai pupici
G.K.R
poze carnaval

nanami spune:
dandush se vad artificiile la tine ? la mine da
ma gandeam ca daca ne-am unit orezariile putem vedea si artificiile impreuna
G.K.R
poze carnaval

Dandush spune:
nu stiu daca vb. despre aceleasi artificii, dar le aud. N-am
iesit la geam sa le vad.
Doko no?
D.K.

aelita spune:
dandush,de cand cu burtica,se mira omu de mine ca cica m-au schimbat astia la spital.ca sunt prea cuminte. nu mai stric,nu mai zbier.
mai multe pofte are el ca mine.rau,cand mi-a fost nu l-am deranjat,si oricum a trecut repede.
nu am dureri,greturi,pofte...
si cand ma apuca plictisul sau gandurile,le tin pt mine,ca realizez si eu cand sunt dusa cu pluta.
aseara imi vebnea deja sa plang de nervi PE MINE .nu stiu de ce,ca a trecut ziua si nu am facut ce voiam,de parca m-ar fi tinut cineva..de lene,de ..nu stiu,de suceala .
dar am luat repede hatzurile si am plecat la cumparaturi,in fix o ora cat mai aveam pana inchidea am alergat printre rafturi si tot am inhatzat cate ceva.si asa m-am racorit.
eu,toane,aveam inainte. si inca ce toaaaaaane !! acu,vad ca va iesi un copil potolit,ca tare mi-era ca scot unuŽasa ca mine .
iete si la pufuleata,n-o dpoare nicaieri,se duce la cota 2000 ! ridic mana ,sa stiti,sa spun ca SUNT INVIDIOASA !
SI IAR SUNT SINGURA AZI SI SA VEDETI HORMONI PE PERETI!
sa vad pe cine sun.
mama e in concediu. sora-mea,in concediu ,cand o avea de gand sa vina,ca a plecat prima? frate-meu aplect si el acu doua zile,si mi-a lasat broasca testoasa sa ma intretin cu ea.aoleeeu,poate-mi aduc dracu aminte azi sa merg la el acasa sa-i ud florile!!!!!!!!!de trei zile.
broasca..mi-a zis sa-i dau de trei ori de mancare,pe zi.eu ii dau de multe ori,ca imi place cum mananca,e acm fomista.oi omori broasca???
asa,prietena e in concediu,vine marti.
si eu cui ??
mai sun ,vad care ma baga in seama azi .

Dandush spune:
Heheeee....Aelita, pui scump. Si tu plictisita> ?
La mine fiecare cu familia si nimeni nu ma viziteaza, deci singura cu Tarzaneii prin casa ca e prea cald sa iesim . (oricum, e deja 9 jum seara).
MA PLICTISEEEESCCC!!!
Si eu am broscuta tzestoasa. Nu-i asa ca mananca frumos? N-o
indopa prea mult ca poate i-o omori.
D.K.