parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu am plans la fiecare serbare a lui Victor.

Liliana, cred ca noi vom incepe si cresa cu Anca si scoala cu Victor. Deci, suntem cam in aceeasi situatie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Noi am primit lista de la scoala prin posta ce rechizite trebuie sa-i cumparam...dar cred ca manualele i se vor da de la scoala...sau nu are manuale anula acesta.
Ma poate lamuri si pe mine cineva cum e in state in primul an de scola?
Sau voi cum procedati cu pachetelul...aici li se da la pranz bineinteles ca pe bani..dar...oare nu e prea mica sa-si cumpere ea..si..daca se murdareste.....chiar ca sunt stresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Fetelor ceva noutati ?
Ati mai facut cumparaturi ?
Eu am inceput sa am un nou stress : daca pe 14 septembrie nu imi regasesc baiatul pe lista clasei invatatoarei pe care am ales-o ... ca s-au mai vazut cazuri

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Fetelor ceva noutati ?
Eu am inceput sa am un nou stress : daca pe 14 septembrie nu imi regasesc baiatul pe lista clasei invatatoarei pe care am ales-o ... ca s-au mai vazut cazuri

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Doamne, Lala, la asta ma gandeam si eu zilele trecute.....se vede ca suntem duse cu pluta.....sper.....
...chiar ce facem daca patim asa? mi se inmoaie genunchii numai cand ma gandesc la asta....

Dada www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

vacanta maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna fetele! Ma numar si eu printre voi, mamicile de bobocei... Andrei, baietelul meu, incepe scoala peste... EXACT O LUNA iar eu am mari emotii si, de ce sa nu recunosc, mi-am super stresat toate colegele care au copilasi scolari (cele care anul trecut erau stresate din acelasi motiv ca mine). Inca nu am cumparat nimic pentru scoala dar astazi mi s-a spus de la scoala sa-i cumpar uniforma clasica (costum bleumaren si camasi pepite - pe care eu le detest-) si o camasa alba cu papion sau cravata pentru prima zi de scoala... Sa cumpar ghiozdanelul, penarul si stiloul cu peninta care se vede (ei la varsta aceasta urmaresc penita stiloului si cica acestea sunt foarte bune pentru ei) si cam atat. Am inteles ca pentru restul rechizitelor ne va da doamna invatatoare o lista in prima zi de scoala.... Emotii am foarte multe si parca eu m-as duce la scoala... Sunt fericita si ca am rezolvat cu bona pentru Andrei pentru intervalul 12.00-19.00 pana vin eu de la serviciu.
Acum astept sa-mi vina copilul de la mare sa mergem la cumparaturi. Pe 27 ma duc sa-l iau de la mama lui si o sa mergem amandoi la cumparaturi....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

quote:
Originally posted by Lala_D

Fetelor ceva noutati ?

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Doamne, Lala, la asta ma gandeam si eu zilele trecute.....se vede ca suntem duse cu pluta.....sper.....
...chiar ce facem daca patim asa? mi se inmoaie genunchii numai cand ma gandesc la asta....

vacanta maramures

M-am decis ca saptamana viitoare sa o sun pe invatatoare sau sa trec pe la scoala doar sa ma asigur ca este in clasa dansei

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Ce liniste la mamicile de bobocei.... Ce ati mai facut? ce ati mai cumparat? Ati mai pus copilasii sa scrie, sa exerseze ceva acum pe ultima suta de metri? La mine a inceput numaratoarea inversa deoarece pe 27 il aducem pe Andrei acasa si dupa mai bine de o lun de zile cat nu a facut nimic si a fost super rasfatat si alintat (sper eu) cred ca o sa avem probleme de readaptare...in plus pe 2 sept e ziua lui si avem de facut cumparaturi si de pregatit o petrecere...asa ca avem program incarcat...
Copiii vostri ce mai spun referitor la scoala? Chioar, la voi cand vin invatatoarele la scoala ca a noastra vine abia dupa 1 sept. si nu am apucat sa discutam nimic cu ea referitor la rechizite si nici nu o cunoastem prea bine...

Mergi la inceput

Al meu este incantat de idee si de abia asteapta sa se faca 15 septembrie.
La capiolul cumparaturi am cam incheiat cu rechizitele si hainutele.
Mai am pe lista un trening si o pereche de adidas pentru ora de sport

De curiozitate am cumparat si un abecedar si un manual de matematica desi sunt convinsa ca nu am nimerit autorii pe care ii va alege invatatoarea
Oricum piticul a fost incantat de ele si am lucrat un picut
Noi incercam sa lucram cam 3 randuri de scriere pe zi (cu stiloul ) si aproximativ 10-12 adunari si scaderi.
In joaca il provoc la povestit, exercitii de logica si chiar un pic de citit .
Sotul meu ma face exagerata

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Lala, lasa copilul ca e in vacanta! Eu nici nu vreau sa puna mana pe ceva carti pana incepe scola. Are timp tot anul. Mai au saracutzii 3 saptamani. Sa-i lasam sa simta VACANTA!!!!

vacanta maramures

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Lala, lasa copilul ca e in vacanta! Eu nici nu vreau sa puna mana pe ceva carti pana incepe scola. Are timp tot anul. Mai au saracutzii 3 saptamani. Sa-i lasam sa simta VACANTA!!!!

vacanta maramures

Deci sunt o exagerata
Ok , il las in pace ca oricum vreau sa il duc o saptamana la Sighisoara

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput