parinti de bobocei 2006 - 2007 aveti emotii ??

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Lala, si eu sunt la fel de exagerata ca si tine, dar vazand care sunt cerintele la scoala m-am gandit eu ca ar fi mai bine sa se deprinda de acum cu scrisul (pentru a-i fi mai usor la scoala)... Noi nu facem mai mult de un rand la romana si unul la mate pe zi pentru ca nu vreau sa fie o corvoada pentru el... Uneori , cand are el chef, face si jumatate de pagina singur si atunci sa te tii il laud de parca ar fi mutat muntii din loc... Oricum, mi-am propus sa nu-l stresez pentru a nu-i fi lehamite de scoala si sper sa ma tina si pe perioada scolii, sa nu-l stresez foarte mult...sa simta ca este copil . Cand o sa fie adult o sa sature de multe si o sa fie super stresat pentru ce sa incep eu de acum...
Cum am spus eu duminica ma duc sa-l iau acasa si abia de luni incepem goana dupa rechizite ca vreau sa mergem impreuna sa cumparam tot ceea ce trebuie. Am cumparat si cateva caiete tip I si tip II si, bineinteles, ca sitine am luat si un abecedar de curiozitate...Sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze... Am niste emotii de mor ca nu stiu daca o sa-l atraga scoala pentru ca el e cam comod si mi-e teama ca nu o sa reusesc sa il atrag prea mult spre latura aceasta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Buna!
Sunt extrem de noua pe forum si primul meu post este acesta!
Mor de emotii la gandul ca fiul meu mai mare, Sebi, va incepe scoala! Daca stau sa ma gandesc prea mult ori plang ori intru in panica! Parca imi ia cineva o parte din mine! Cred ca am innebunit!
Mai am un puiut, David, care intra la gradi dar el a mai fost la cresa si parca e mai usor! Cu scoala e altceva! Nu stiu ce va fi si cred ca e mai bine sa nu ma gandesc prea mult, sa le iau asa cum vin!
Cred ca daca am putea privi inceputul de scoala cu ochii copiilor nostri ne-ar fi mai usor! Noi cuprindem in aceasta prima zi de scoala toti cei 12-17 ani care vor urma! Stim ce-i asteapta!
Haideti sa incercam sa luam fiecare zi asa cum vine! Eu incerc cu disperare asta, chiar daca uneori nu prea reusesc!
Oricum ma bucur ca putem vorbi aici si sunt sigura ca ne vom putea ajuta prin sfaturi, impresii, etc

Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor!

Si Ana mea ncepe scoala si suntem plinii de emotii abia astept sa o vad in prima zi in uniforma.
Nu am cumparat inca nimic caci am asteptat ofertele la rechizite si uniforme asa ca vom purcede la cumparaturi sapt. viitoare.

Ma gandeam daca se poate cu ajutorul unui moderator sa facem o lista cu scolile la care merg copii nostri poate ne regasim la aceeasi scoala.

Eu incep prin a scrie ca Ana v-a merge in Bucuresti la sc. gen. 71 .

Abia astept sa postez poze cu Ana la scoala. Pe 28 se afiseaza si la ea clasele si stau si eeu cu grija sa fie pe lista.

Mihaela

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Alma, bine ai venit pe forum! Sper sa fie inceputul unei lungi perioade in care sa ne intalnim pe forum...
Ana, este o idee buna cea cu scolile. Andrei merge la scoala in Bucuresti, la Scoala generala nr. 32.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Bun venit pe DC alma.
Toate avem emotii, evident ca sunt normale

Abia astept sa ne impartasim primele impresii in 15 septembrie.

Dada www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

vacanta maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Piciul meu va merge la scoala 88 Bucuresti.

Pana la urma am sunat invatatoarea si se pare ca totul e ok, va fi la dansa in clasa. Dar pana nu-l vad in banca parca tot nu ma linistesc

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!
Uite ca am aflat un lucru bun, ca urmeaza sa se afiseze lista cu copii din fiecare clasa in jur de 1 septembrie.
Super !!

Victor va merge la scoala nr. 49.
Eu m-am gandit ca sunt atat de emotionata cu scoala lui Victor, fiindca imi aduc aminte si de prima mea zi de scoala etc.

Pana la 15 sept. mai profitam de vacanta, nici nu vreau sa il pun sa scrie inainte.
Poate dupa 1 sept., pana atunci ne facem de cap.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Acum vad ce animat e subiectul asta.
De ce oare ?

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by cge

Acum vad ce animat e subiectul asta.
De ce oare ?

Cristina,
Sefii Casei

e animat de emotiile mamicilor caci piticii nici macar nu-si fac probleme

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Lala, ma bucur ca te-ai mai linistit ! Eu tot nu sunt calma, emotiile parca se amplifica in loc sa se amelioreze. Imi fac griji despre cum o sa se simta la scoala, imi fac griji ca nu o sa-i placa invatatoarea, imi fac griji ca nu o sa descurcam la lectii...in sensul ca nu o sa-i placa sa faca lectii, imi fac griji pentru faptul ca de acum o sa aiba si bona, cum o sa se inteleaga cu ea ... Imi fac griji la ce o sa faca cand se va vedea singur, in clasa, imi fac griji pentru mine ca nu o sa ma descurc, si.....imi fac griji ca imi fac foarte multe griji.
Am fluturasi in stomac...
Cristina

Mergi la inceput